2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Salıdan beri ayağımda sallamayı bıraktım
Yerinde uyutmaya çalışıyorum
İlk günler iyiydi uyuma süresi de on dakikaydı ama gittikçe süre uzamaya başladı ve yarım saate çıktı
Uyuyamadıkça sinirleniyo emzik istiyo
Veriyorum düşünce daha beter sinirleniyor
En sonunda yorgun düşüp uyuyo
Böyle sinir olmasını istemiyorum
Ayakta sallayınca çok kısa uyuyordu ve sürekli sıçrıyordu
Şimdi en azından uzun uyuyor
Ama dediğim gibi sinir ola ola
Sizce ne yapmalıyım
Başka uyutma yöntemi mi denesem

Ya bu gece iki defa kalktığımda da bebeğin üstünde ne var ne yok ayak ucundaydı. Sanki birisi açıp kaçmış... Nasıl atar üstünden hepsini anlamadım. Bugün de ilk defa ısıtıcıyı çalıştırmadım aksi gibi.. Antalya' dayız, havalar ısındı terletmeyeyim demiştim. İnşallah hasta olmaz kuzum

Bizimkide 1 haftadır üzerinde ne var ne yok açıyor Nasıl beceriyor bilmiyorum çoraplarıda ayaklarında olmuyor yatağın içinde çorap arıyorum gece gece

Reflusumu var cocugun

Senin yanindavsoylememesi iti.bende amneme kizacagim zsman esimin yaninda kizmam.tekken soyylerim.amnemi esimde olsa baskadinin yaninda rencide etmem.olgun bir davranis bence.

Bizimkide bi haftadır öyle coraplar cikms kundak yapyrm o açılmis eller dışarda gece eldiven takyrm onlarda cikms gece gece bulda giydir

Benimkide ayakta sallamaya alıştı mi acaba bazen uyumayinca aliyorm salliyorm ama genelde besiginden almamak.için uğraşıyorum sırtını pispislayarak genelde emerken uyuyo zaten yatağına yaturinca Uyanırsa uyumazsa sallyrm uyuyo o zaman

Allah sabır versin canm zaten bu eskiler bisey biliyomus gbi hareket ediyorlar ya sınır oluyorm sonra bisey diyincede bozuluyolar

Benimki de bir zamanlar hep emerek uyuyodu ama artık uyumuyo
O günleri özledim uyutma problem haline geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…