- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #79.961
Yoo cok normal. Benimkide 2800 dogdu 2,5 aylikken 5400du, simdi 3ay 1 haftalik 6 kilo. Millete bakma sen. Bogul bogum bizimkinin bacaklari. Hele kiz bebekse sadece anne sutu aliyosa tadindan yenmez kilosununSlm kızlar bişy sorcam size benim 2.5 aylık bebeyim var 2900 dogdu 2 aylık aşısında kilosu 5.300 grmdı sizce iyimi bebeyimi gören zayıfmı ne niye gelişmiyo diyo bana göre baya toparlandı ama millete ufk geliyo sizinkiilr nasl acaba cvp verirsenz sevinirm
Erkek bebiş canm benimkisi 24 şubatta aşınz vrdı ogün tartılmıştı gayet iyi dedi hemşire birz boyumz kısa 49 dogdu 2 ayda 55 olmş 13 gn oldu tartılalı bakalm 3 ayda kç kilo olck banada iyi geliyo işte insnlr sanki birdn büyüycek bebeklr yahuYoo cok normal. Benimkide 2800 dogdu 2,5 aylikken 5400du, simdi 3ay 1 haftalik 6 kilo. Millete bakma sen. Bogul bogum bizimkinin bacaklari. Hele kiz bebekse sadece anne sutu aliyosa tadindan yenmez kilosunun
Bi kere her bebek bir olacak diye bi kaide yok, benimki 50 cm dogdu 58 cm olctuler yeni, seninkide muhtelemen 3 ay dolana kadar atar 1-2 cm. Dogum kilolarina gore gayet iyi durumlar hic merak etme. Zaten bu aydan sonra iyice azaliyomus kilo alimlari. O yuzden sen bakma milletin dedigine doktor iyi diyosa iyidirErkek bebiş canm benimkisi 24 şubatta aşınz vrdı ogün tartılmıştı gayet iyi dedi hemşire birz boyumz kısa 49 dogdu 2 ayda 55 olmş 13 gn oldu tartılalı bakalm 3 ayda kç kilo olck banada iyi geliyo işte insnlr sanki birdn büyüycek bebeklr yahu
benim oğlum 200 gr az olarak doğmuş sizinkinden. şuanki kilosuda aynı. doktor ve ebede çok memnunlar.Slm kızlar bişy sorcam size benim 2.5 aylık bebeyim var 2900 dogdu 2 aylık aşısında kilosu 5.300 grmdı sizce iyimi bebeyimi gören zayıfmı ne niye gelişmiyo diyo bana göre baya toparlandı ama millete ufk geliyo sizinkiilr nasl acaba cvp verirsenz sevinirm
2870 ile doğum yaptım bugün 80 günlük 4 gün önce tartıldı 4700 dü doktor bizimkine çok az dedi fakat sürekli kusuyır bizimki yediğş durmuyorSlm kızlar bişy sorcam size benim 2.5 aylık bebeyim var 2900 dogdu 2 aylık aşısında kilosu 5.300 grmdı sizce iyimi bebeyimi gören zayıfmı ne niye gelişmiyo diyo bana göre baya toparlandı ama millete ufk geliyo sizinkiilr nasl acaba cvp verirsenz sevinirm
Ben su veriyorum fakat doktor 2-5 cc geçmeyecek şekilde ver dedimerhaba sizleri hep tak,p ediyorum ama pek yazamıyorum bebeği 2 ayı yeni geçti gece bir kere 80c kadar mama veriyorum arkasından su vermeyi düşnüyorum mama takviyesinde su ihtiyacı olur bence ama veren varmı arkadaşlar merak ettim
Çocuk iki katına ulaşmış neredeyse daha ne yapsın yavrum. Milleti boşver arkadaşımSlm kızlar bişy sorcam size benim 2.5 aylık bebeyim var 2900 dogdu 2 aylık aşısında kilosu 5.300 grmdı sizce iyimi bebeyimi gören zayıfmı ne niye gelişmiyo diyo bana göre baya toparlandı ama millete ufk geliyo sizinkiilr nasl acaba cvp verirsenz sevinirm
Slm kızlar bişy sorcam size benim 2.5 aylık bebeyim var 2900 dogdu 2 aylık aşısında kilosu 5.300 grmdı sizce iyimi bebeyimi gören zayıfmı ne niye gelişmiyo diyo bana göre baya toparlandı ama millete ufk geliyo sizinkiilr nasl acaba cvp verirsenz sevinirm
75 günlük oldu canım bugün..seninki ne kadarlıkoldune kadarlık canım senin ki
Bi kere her bebek bir olacak diye bi kaide yok, benimki 50 cm dogdu 58 cm olctuler yeni, seninkide muhtelemen 3 ay dolana kadar atar 1-2 cm. Dogum kilolarina gore gayet iyi durumlar hic merak etme. Zaten bu aydan sonra iyice azaliyomus kilo alimlari. O yuzden sen bakma milletin dedigine doktor iyi diyosa iyidir
Sagol canm içim rahatladı bn de iyi buluyorm ayda 1 kilodan fazla almş maşallh oglums ama gl görkü azı olan konuşuyo işteSelamm bnmki de erkek bebek ve 61gunluguz. 3525 dogmustu bgn tartildi 5660 olmus cnm. Normal seyrediyo hatta azcik ustunde bile. Bnce gayet iyi baksana seninki masallah de :)
Evet bizim burda saglik ocagi ve hastane arasinda bile fark oluyoBizmkinin dogumdaki boyunu bilmiyoruz da 58cm olmus,gecen ay 55ti.. Ortalamada gidyormus.. Ama olcerken hic uzatmiyolar bacaklari ya rastgele olcuolar gbime gelii
Aynn csnm bana görede gayet iyi doktr bile çk iyi dedi dedigin gibi saglıgı yerinde olsnda kiloyuda alr zamnla mikletinki birdn büyyo demkki bnimkini küçk gördüklerine göreBebeginin kilosu super canim napcaklar acaba kilolu bebegi normalin bile ustunde canim kasaba et borcunuz yok ya saglikli olsun yetr ayrica bazi bebekler icli olur kiloyu belli etmez kendi oglumdan biliuorum bizimkinden daha zayif bi bebek daha kilolu duruyordu yapisal yani her ay 1 kg olmasi super bisey oluyorki fazlasini almis masaallah baskalarina kulak asma saglik herseyden onemli
Aynn csnm bana görede gayet iyi doktr bile çk iyi dedi dedigin gibi saglıgı yerinde olsnda kiloyuda alr zamnla mikletinki birdn büyyo demkki bnimkini küçk gördüklerine göre
Aynn öyle maşallh çivi gibi eyilip bükülmüyo kuckta bile dimdik dutuyo etleri çok sıkı dedigin gibi 72 günlük oldu bizim paşa maşallh oglumaBuyuk ihtimalle sıkı etli bi bebisin var fos fos durmuyordur o yuzden oyle geliuordur millete
Senin bebişin ne kadarlık canm.?Bizmkinin dogumdaki boyunu bilmiyoruz da 58cm olmus,gecen ay 55ti.. Ortalamada gidyormus.. Ama olcerken hic uzatmiyolar bacaklari ya rastgele olcuolar gbime gelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?