2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynanaya kızdım dünkü yaptigi yuzden tartıştık gelmis yine uyuyo cocuk alma dedim böyle bakakaldi niye dedim uyuyo baksana dedim surat asti büyük oglanı aldı gezmeye gitti

Slm arkadaşlar 15gün önce kızım verem aşısı oldu hemşire aşı yerinin yara olup kabuklanacağını söyledi ama herhangi bişey olmadı.normal mi aşı tutmamış olabilir mi? Sizde durumlar Nasıl ? Nolur cevap çok tedirginim

Canim hemen olmuyo kabuk yavas yavas olacak benimkindede yok 16sinda bir ay olacak adi olali

Allahin belasi insaatlerde bitmiyoki... Evin arka yanini yikiyolar simdide. Tam cocuk dalacak pat kut. Korkuyo cocuk. Zaten uyuyamiyo. Gurultu bitmiyo. Nefret ediyorum bu sehirden
Canim mesajlarin tamamini okuyamadim ama gaz problemi var sanirim bebisinin ne cektigimi bir ben bir Allah bilir cok agliyo diye goturdugum iyi bir doktor iki ilac verdi gaz ilacini birak dedi ve sonuc masallahi var oglusumun eger gitmek istersen bilirsin sende turkiye hastanesini bi bagirsak duzenleyici birde damla verdi inan hala doktorumuza dua ediyorum doktorumuz diyorum cunku artik aylik kontrollerde ona goturucem insallah

Ya bnmde ilk acemiyim evet. Ama annemin 3 çocuğu var. Lohusayken yanımdaydi. Ya hic bişi bilmiodu :) ne sorsam hatırlamıyorum. Bebegin kakasi sulu ya. Neden sulu sizinkiler koyuydu diodu. Ben haldir haldir arastiriyorum. Bebeklerin kakasi suludur yaziodu. Gaz diye bisi bilmiodu. Sizi 5 dakikada emzirip kenara koyuyodum uyuyodunuz isim coktu sizinle ilgilenecek vakit yoktu diodu ben o arada sutum de az oldugu icin gun boyu emziriyordum. Moralim bozuluodu daha çok telaslaniodum. :) annem ya :)

İlk cocugumda benim annem de bunların aynısını yapiyodu üstüne kaynanam ve eltilerim de gelince birkaç ay bunalumdn cikamadm ikincide kimseyi takmadm çok huzurluyuz sukur

Ben turkiye hastanesini hic begenmiyorum cok kalabalik oluyo. Ama verdigi ilaclarinin adini soylersen bi bakarim canim. Iyi olur hatta

Alisir diye korkmuyor musun?
Valla annem saolsun alisti bile galiba... Ama az evvel sallamadan uyuttum yavas yavas dilini cozuyorum insallah. 1,5 saat olan uyku arasini 2 saate cikarttim bugun. Zar zor oyaliyorum iste agliyo mizirdiyo ama bende direniyorum bugun. hem daha uzun uyuyo (her ne kadar surekli uyansada) hemde cabuk bayiliyo, sallamadim bile.

Evet benim annemde hicbisey hatirlamayanlardan hatta kendi ile ilgilide bisey hatirlamiyo... Anne diyorum sen mastit olmusmuydun? Bilmemki olmustum herhalde sagiyodum diyo sutumun bol oldugunu hatirliyorum diyo. E diyorum ateslendinmi hic? Hatirlamiyorum diyo, insan nasil unutur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…