- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.261
Ben 55'e aldım, evet tam 365 damla yazıyor üzerinde, bundan tek damla veriliyor bebeğe, yani 1 yıllık bir damla.Bende bunu kullanıyorum monovitte BHA var bu dogalmis...amazondan 15 güne geliyor...
Sen kaça aldın canım...ben 80 TL aldım...
Kızlar bu tek damla veriliyor 1 yıl gidiyor
Canim hemen olmuyo kabuk yavas yavas olacak benimkindede yok 16sinda bir ay olacak adi olaliSlm arkadaşlar 15gün önce kızım verem aşısı oldu hemşire aşı yerinin yara olup kabuklanacağını söyledi ama herhangi bişey olmadı.normal mi aşı tutmamış olabilir mi? Sizde durumlar Nasıl ? Nolur cevap çok tedirginim
Canim mesajlarin tamamini okuyamadim ama gaz problemi var sanirim bebisinin ne cektigimi bir ben bir Allah bilir cok agliyo diye goturdugum iyi bir doktor iki ilac verdi gaz ilacini birak dedi ve sonuc masallahi var oglusumun eger gitmek istersen bilirsin sende turkiye hastanesini bi bagirsak duzenleyici birde damla verdi inan hala doktorumuza dua ediyorum doktorumuz diyorum cunku artik aylik kontrollerde ona goturucem insallahAllahin belasi insaatlerde bitmiyoki... Evin arka yanini yikiyolar simdide. Tam cocuk dalacak pat kut. Korkuyo cocuk. Zaten uyuyamiyo. Gurultu bitmiyo. Nefret ediyorum bu sehirden
Rica ederim canim ilk bebek galiba@neslihan3434Tesekkürler Can'ım bizimde 23 ündeydi. Nette 1-2 ayı bulabilir diyor ama insan tedirgin oluyor
Adi ne canimKızlar benim damlam devit3 monovitle aynı mi ki
Evet Can'ım ilk Yazık zaten olan ilk bebeğe oluyormuş acemilik başa belaRica ederim canim ilk bebek galiba
Aynen oyle canim çünkü acemi annesinEvet Can'ım ilk Yazık zaten olan ilk bebeğe oluyormuş acemilik başa bela
Ayagimda olmasa gunduz uyumasi mumkun degil zaten
Bizde deherhangi bisey olmadi henuzSlm arkadaşlar 15gün önce kızım verem aşısı oldu hemşire aşı yerinin yara olup kabuklanacağını söyledi ama herhangi bişey olmadı.normal mi aşı tutmamış olabilir mi? Sizde durumlar Nasıl ? Nolur cevap çok tedirginim
Şişenin üstünde devit 3 yazıyı sadeceAdi ne canim
İlk cocugumda benim annem de bunların aynısını yapiyodu üstüne kaynanam ve eltilerim de gelince birkaç ay bunalumdn cikamadm ikincide kimseyi takmadm çok huzurluyuz sukurYa bnmde ilk acemiyim evet. Ama annemin 3 çocuğu var. Lohusayken yanımdaydi. Ya hic bişi bilmiodu :) ne sorsam hatırlamıyorum. Bebegin kakasi sulu ya. Neden sulu sizinkiler koyuydu diodu. Ben haldir haldir arastiriyorum. Bebeklerin kakasi suludur yaziodu. Gaz diye bisi bilmiodu. Sizi 5 dakikada emzirip kenara koyuyodum uyuyodunuz isim coktu sizinle ilgilenecek vakit yoktu diodu ben o arada sutum de az oldugu icin gun boyu emziriyordum. Moralim bozuluodu daha çok telaslaniodum. :) annem ya :)
Ben turkiye hastanesini hic begenmiyorum cok kalabalik oluyo. Ama verdigi ilaclarinin adini soylersen bi bakarim canim. Iyi olur hattaCanim mesajlarin tamamini okuyamadim ama gaz problemi var sanirim bebisinin ne cektigimi bir ben bir Allah bilir cok agliyo diye goturdugum iyi bir doktor iki ilac verdi gaz ilacini birak dedi ve sonuc masallahi var oglusumun eger gitmek istersen bilirsin sende turkiye hastanesini bi bagirsak duzenleyici birde damla verdi inan hala doktorumuza dua ediyorum doktorumuz diyorum cunku artik aylik kontrollerde ona goturucem insallah
Valla annem saolsun alisti bile galiba... Ama az evvel sallamadan uyuttumAlisir diye korkmuyor musun?
Ayni canim monoviytin uzerindede d3 yaxiyo ayni benceŞişenin üstünde devit 3 yazıyı sadece
Evet benim annemde hicbisey hatirlamayanlardanYa bnmde ilk acemiyim evet. Ama annemin 3 çocuğu var. Lohusayken yanımdaydi. Ya hic bişi bilmiodu :) ne sorsam hatırlamıyorum. Bebegin kakasi sulu ya. Neden sulu sizinkiler koyuydu diodu. Ben haldir haldir arastiriyorum. Bebeklerin kakasi suludur yaziodu. Gaz diye bisi bilmiodu. Sizi 5 dakikada emzirip kenara koyuyodum uyuyodunuz isim coktu sizinle ilgilenecek vakit yoktu diodu ben o arada sutum de az oldugu icin gun boyu emziriyordum. Moralim bozuluodu daha çok telaslaniodum. :) annem ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?