2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Keyfine bagli canim.yattiktan sonra ya bir saar yada 2 saat uyuyo.sonra kalkiyo.

500 gram yeterli.bosver bence.ben umursamiyom saglik li olsinda zaten yeni nesil obez cok kilo alip napcak

Nasıl korkmustum teşekkür ederim

Bizde onlarla beraber gider paralari alman usulu yeriz anam sen merak etme bu kadar sene calismisiz biriktirmisiz bebe buyutmusuz ac uykusuz hakkimiz o kadar

1,5 saatte uykusu geliyo gunduz. Bugun 2 saati ettirdim zar zor. Yeterki uyusun dalsin artik diye. Memede bayildi. Tamam dedim uyut artik. 25 dk. Surdu yine suan ayagimda

Kızlar saç dökülmem bıgün tavan yaptı
Sabahta beri iki defa 5 6 tel elimde kaldı.klozet bile saç içindeydi
Doktora danışan ya da duruma çözüm bulan oldu mu içinizde?
Valla benimde oyle evin her yani sac. Hamilelikte yeni saclar cikiyomus ostorojenden oturu, simdi onlar dokuluyomus yani bu dokulenler hamilelik saciymismismis

Zaten cekine cekine veriyorum biberonla ama calismaya baslayacagim icin onunde sonunda alacak biberonu. Bizimkinin zoru benle biberonla degilde gaziyla anladigim kadariyla. Ne zaman gazi olsa kiii hep var. yeme kavgasi ediyo, ayni kavgayi biberonlada yapiyo cunku. En azindan 2 lokma daha cok tikiyom boyle gerci sabah 7den beri meme verdim hep bugun...

Ayagimda olmasa gunduz uyumasi mumkun degil zaten

Ben 2 .3 gundur iciyom ama benim bebisin gazi azaldi sanki o na guvenerek iciyom ondan oncede 1 yudum icip nefsimi koreltiyodum arada sagolsun esim hergun onumde ictigi icin nefsime dur diyemiuodum
Bende yudum aliom bazen.hoş yudum alinca daha zor ya durması. Bnmki daha çok gazli su aralar. Beklicem daha :S

Benimki sabah 7.30 da kalktı uyumadi daha az once pes etti kendi kendine uyudu
Ya benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25 suan yine sallamali 50dk oldu ayak diye bisey kaldiysa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…