2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben ikisinide tek buyuttum birincisinde kaynanamla birlikte oturdugum halde bile yardimci olmadi simdikinide kendim büyütüyorum

Benimki sabah 7.30 da kalktı uyumadi daha az once pes etti kendi kendine uyudu
Benimki de 8 de uyandı, tam 10 saat sonra ben tam cildirmak uzereyken az önce uyudu o da ayağımda sallayarak. Kucagimda gezince, ya da konusunca sussa (yani aglamasa) uyumadigindan hic şikayet etmeyecegim. Bütün gum toplamda gece11:30_02:30 ve 3:30-7:30 uykusu ile beraber maximum 8 saat uyuyor.
Şaşırmış ve iyice bunalmis durumdayim.
Çünkü bu kuzu ile ilk çocuğuma yemek bile hatırlayamıyorum.

Benimki benimle beraber geziyo valla mutfak odalar oda bugun o kadar saat direndi en sonunda emzigini verdim kahvaltı hazirlamak icin mutfaga geldim baktim ses gelmiyor dedim bakayim uyumus maşallah 3 saat uyudu bende isimi yaptim

Benimki benimle beraber geziyo valla mutfak odalar oda bugun o kadar saat direndi en sonunda emzigini verdim kahvaltı hazirlamak icin mutfaga geldim baktim ses gelmiyor dedim bakayim uyumus maşallah 3 saat uyudu bende isimi yaptim
Masallah senin kuzuya.
Biz her gün böyle uykusuz ve huzursuzuz. En son bir dr "bu cazgirligindan ağlıyor" dedi.
İşi gücü gectim, karin tokluğuna razıyım, bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim, wc ye bile gidemedim mesela.
İlk bebeğim de uyumazdi ama bu kadar aglamazdi..
Neyse içimi doktum rahatladım.
Canları sağolsun da..

Csnim nerde oturuyorsun bilmi

Canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama biraz disari cikar istanbuldaysan havalar cok guzel bunaliyordue belki cocuk hic olmazsa hava alsin sıkma canini duzelirlwr insallah
Dışarıya çıkmamızı bi gorsen, bir daha çıkarsam iki olsun modunda dönüyorum eve, biri görse der bu çocuk bunun degil herhalde diye.
Mekan değişikliğini yadirgiyor kuzu. Geçen pazar annemde kalalım dedik, bir saat kesintisiz ağlamaya çığlıklar da eklenince annemin tansiyon fırladı, tabi biz apar topar eve geri geldik.
Kucağına bir alan direkt bana teslim ediyor kendisini.
Ben de Avutamiyorum bir turlu.
Umarım ben de öğrenirim kuzumu aglatmamayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…