- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.281
Canim ben ikisinide tek buyuttum birincisinde kaynanamla birlikte oturdugum halde bile yardimci olmadi simdikinide kendim büyütüyorumYa bnmde ilk acemiyim evet. Ama annemin 3 çocuğu var. Lohusayken yanımdaydi. Ya hic bişi bilmiodu :) ne sorsam hatırlamıyorum. Bebegin kakasi sulu ya. Neden sulu sizinkiler koyuydu diodu. Ben haldir haldir arastiriyorum. Bebeklerin kakasi suludur yaziodu. Gaz diye bisi bilmiodu. Sizi 5 dakikada emzirip kenara koyuyodum uyuyodunuz isim coktu sizinle ilgilenecek vakit yoktu diodu ben o arada sutum de az oldugu icin gun boyu emziriyordum. Moralim bozuluodu daha çok telaslaniodum. :) annem ya :)
Erkek mi bebeginiz ?
Ben almistim butikbebeden kargosu gec oluyopapuç oğlana butikbebeden
Devit3 u biliyorum bundan bi kac yil once tsm lerde o veriliyordu simdi monovitAyni canim monoviytin uzerindede d3 yaxiyo ayni bence
Lahsinoh tekli menmunumMrblar göğüs pompası kullanıyor musunuz hangi marka acaba
Bekle canim 1 aya felan gecer heralde o zaman icersinBende yudum aliom bazen.hoş yudum alinca daha zor ya durması. Bnmki daha çok gazli su aralar. Beklicem daha :S
AYnilar demi ikiside ayni gorevi goryor yaniDevit3 u biliyorum bundan bi kac yil once tsm lerde o veriliyordu simdi monovit
Sicak bir Adana gününden selamlarburda sigara icmeyelim
Normalde nerelisin?Tabiki
Evet cnm ayni ikisode d vitami iAYnilar demi ikiside ayni gorevi goryor yani
Canım gece mız mız uyumadi ama gündüz uyudu şükür şuan iyi sanırım geçiyor artik ağrıCalpol gecirmistir insallah agrisini..nasilmis bebisimiz simdi annesi? Iste baya bekledikten sonra canlari acimaya basliyor sanirim
Birickm diye bir ardasmi ne sormustu o yuzden sordum canim teşekkür ederim yinedeCanım gece mız mız uyumadi ama gündüz uyudu şükür şuan iyi sanırım geçiyor artik ağrı
Benimki de 8 de uyandı, tam 10 saat sonra ben tam cildirmak uzereyken az önce uyuduBenimki sabah 7.30 da kalktı uyumadi daha az once pes etti kendi kendine uyudu
Benimki benimle beraber geziyo valla mutfak odalar oda bugun o kadar saat direndi en sonunda emzigini verdim kahvaltı hazirlamak icin mutfaga geldim baktim ses gelmiyor dedim bakayim uyumus maşallah 3 saat uyudu bende isimi yaptimBenimki de 8 de uyandı, tam 10 saat sonra ben tam cildirmak uzereyken az önce uyuduo da ayağımda sallayarak. Kucagimda gezince, ya da konusunca sussa (yani aglamasa) uyumadigindan hic şikayet etmeyecegim. Bütün gum toplamda gece11:30_02:30 ve 3:30-7:30 uykusu ile beraber maximum 8 saat uyuyor.
Şaşırmış ve iyice bunalmis durumdayim.
Çünkü bu kuzu ile ilk çocuğuma yemek bile hatırlayamıyorum.
Masallah senin kuzuya.Benimki benimle beraber geziyo valla mutfak odalar oda bugun o kadar saat direndi en sonunda emzigini verdim kahvaltı hazirlamak icin mutfaga geldim baktim ses gelmiyor dedim bakayim uyumus maşallah 3 saat uyudu bende isimi yaptim
Csnim nerde oturuyorsun bilmiMasallah senin kuzuya.
Biz her gün böyle uykusuz ve huzursuzuz. En son bir dr "bu cazgirligindan ağlıyor" dedi.
İşi gücü gectim, karin tokluğuna razıyım, bu saat oldu daha öğle yemeği yemedim, wc ye bile gidemedim mesela.
İlk bebeğim de uyumazdi ama bu kadar aglamazdi..
Neyse içimi doktum rahatladım.
Canları sağolsun da..
Canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama biraz disari cikar istanbuldaysan havalar cok guzel bunaliyordue belki cocuk hic olmazsa hava alsin sıkma canini duzelirlwr insallahCsnim nerde oturuyorsun bilmi
Dışarıya çıkmamızı bi gorsen, bir daha çıkarsam iki olsun modunda dönüyorum eve, biri görse der bu çocuk bunun degil herhalde diye.Canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama biraz disari cikar istanbuldaysan havalar cok guzel bunaliyordue belki cocuk hic olmazsa hava alsin sıkma canini duzelirlwr insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?