- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.241
Atom kaldir oyala biraz kalk evin icindw gezdir baska odalara götür degisik seyler ilgisini çekiyor buraz oyala sonra yatir bakalim ne yapacak sıkma canini duzeleceekYa benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25suan yine sallamali 50dk oldu ayak diye bisey kaldiysa tabi...
Zaten bu dediklerin mecburi hizmetAtom kaldir oyala biraz kalk evin icindw gezdir baska odalara götür degisik seyler ilgisini çekiyor buraz oyala sonra yatir bakalim ne yapacak sıkma canini duzeleceek
Canim gaz yapan yemeklere az bisey seker at gazini aliyorZaten bu dediklerin mecburi hizmetson care uyku arkadasi diye bisey duydum mantikli geldi onu denicem. Gerci bizimkinin gazini ne arkadasi ne anasi unutturabilir ama... Bakalim... Bu arada kabak yemegi yapmistim, yapmaz olaydim herhalde o gaz yapti bu kadar...
Ve sarimsakta gaz aliyor bu aradaCanim gaz yapan yemeklere az bisey seker at gazini aliyor
Atom kargom dağıtımı çıktı dendi needen hala gelmediZaten bu dediklerin mecburi hizmetson care uyku arkadasi diye bisey duydum mantikli geldi onu denicem. Gerci bizimkinin gazini ne arkadasi ne anasi unutturabilir ama... Bakalim... Bu arada kabak yemegi yapmistim, yapmaz olaydim herhalde o gaz yapti bu kadar...
Hangi site ? Ben pek internet alisverisi yapmiyorum sirf bu kargo isleri yuzundenAtom kargom dağıtımı çıktı dendi needen hala gelmedi
Zeytinyagli patlatayim o zaman en guzeliCanim gaz yapan yemeklere az bisey seker at gazini aliyor
Yarasin canim yap sut olsun insallahZeytinyagli patlatayim o zaman en guzeli
O inşaatlar bitmiyo zatenZeytinyagli patlatayim o zaman en guzeli
5-6 Aylik olsalar hayirlisiyla yerde doner Hareket eder kucak azalirUykusunu nadir iyi aliyor,o zaman kalktiginda hzuurlu oluyor konusuyoruz guluyor,uzaniyor hala falan. Ama hzuursuz uyandiginda direk kucak.. Ve genelde kucagimda,.. Sakinse oyun halisina katiyorum,ya da kanepeye. Sanirim senle ayniyiz bu durumda
aynı bizi anlatıyorsunYa benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25suan yine sallamali 50dk oldu ayak diye bisey kaldiysa tabi...
Yapmaz olurmuyum.. Sabah beri kimyonlu su, zinco, adacayi yagi masajlari. Cocuk butun kakasini yapti5-6 Aylik olsalar hayirlisiyla yerde doner Hareket eder kucak azalir
aynı bizi anlatıyorsun
Ağlıyor uyumak için bence sizin de gaz probleminiz var.çocuk uyumak istiyor ama rahat değil
Her uyutmadan önce bacaklarını ileri geri yapıp alttan gaz çıkarmasını sağlıyorum dene istersen
Hangi site ? Ben pek internet alisverisi yapmiyorum sirf bu kargo isleri yuzundenne almistinki?
A101 açıldı mı altınızaAllahin belasi insaatlerde bitmiyoki... Evin arka yanini yikiyolar simdide. Tam cocuk dalacak pat kut. Korkuyo cocuk. Zaten uyuyamiyo. Gurultu bitmiyo. Nefret ediyorum bu sehirden
Yapmaz olurmuyum.. Sabah beri kimyonlu su, zinco, adacayi yagi masajlari. Cocuk butun kakasini yapti
He ya actilarA101 açıldı mı altınıza
Sence?Atom hangi sehirdesinki
Istanbuldur kesinlikleSence?
TabikiIstanbuldur kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?