2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25 suan yine sallamali 50dk oldu ayak diye bisey kaldiysa tabi...
Atom kaldir oyala biraz kalk evin icindw gezdir baska odalara götür degisik seyler ilgisini çekiyor buraz oyala sonra yatir bakalim ne yapacak sıkma canini duzeleceek

Atom kaldir oyala biraz kalk evin icindw gezdir baska odalara götür degisik seyler ilgisini çekiyor buraz oyala sonra yatir bakalim ne yapacak sıkma canini duzeleceek
Zaten bu dediklerin mecburi hizmet son care uyku arkadasi diye bisey duydum mantikli geldi onu denicem. Gerci bizimkinin gazini ne arkadasi ne anasi unutturabilir ama... Bakalim... Bu arada kabak yemegi yapmistim, yapmaz olaydim herhalde o gaz yapti bu kadar...

Canim gaz yapan yemeklere az bisey seker at gazini aliyor

Atom kargom dağıtımı çıktı dendi needen hala gelmedi

Uykusunu nadir iyi aliyor,o zaman kalktiginda hzuurlu oluyor konusuyoruz guluyor,uzaniyor hala falan. Ama hzuursuz uyandiginda direk kucak.. Ve genelde kucagimda,.. Sakinse oyun halisina katiyorum,ya da kanepeye. Sanirim senle ayniyiz bu durumda
5-6 Aylik olsalar hayirlisiyla yerde doner Hareket eder kucak azalir
Ya benim kiz cok agliyo uyutmadigim zaman mecbur uyutuyorum, normalde 1,5 saatte basliyo uyut demeye, az once 2 saati buldurdum zar zor belki boyle uyur diye, 25dk uyudu ya 25 suan yine sallamali 50dk oldu ayak diye bisey kaldiysa tabi...
aynı bizi anlatıyorsun
Ağlıyor uyumak için bence sizin de gaz probleminiz var.çocuk uyumak istiyor ama rahat değil
Her uyutmadan önce bacaklarını ileri geri yapıp alttan gaz çıkarmasını sağlıyorum dene istersen

Yapmaz olurmuyum.. Sabah beri kimyonlu su, zinco, adacayi yagi masajlari. Cocuk butun kakasini yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…