- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.881
Telefonunun saatini kursan duymuyor musunBirde kizlar ben tiroid hastasıyım uykum bu yüzden çok ağır geceleri esim olmasa uyanamiyorum bazen 4 saat aç kaldığı oluyor bebegimin napcam esimde artık sinir olmaya başladı durumuma
Telefonunun saatini kursan duymuyor musun
kızlar bebeğim 76 günlük iyi rahat bir kanguru markası biliyormusnuz
Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim[/QUOTE]E="neslihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun
1 ay kullanım süresi oldugu için oda sıcaklıgında saklayabılıyorsun.
o damla daha karlı aslında. 1 sene giidyormus. bunu her ay almak zorundasın :=)
bir de fiyatı 20-25 tl
devlet bunu karsılamıyor. devlet 3-5 tl olan ilaçları karşılıyor
ee az degıl koskoca 3-5 tl
kızlar bu arada bişey sorucam
son 2 kez minnoşun tırnaklarını keserken hafif kanadı
ama canı hiç acımadı ne ağladı ne de suratını ekşitti
acaba hissetmiyor mu
size hiç oldu mu yaa
Hayir oyke dusunme sakin sen iyi bir annesin yaninda degilmi besik yataginin yanina yaklastir
Zaten yanımda ama bu bile çare değil netten çok yüksek ses de indirdim uyandım bile yine uyuyorum çok ağır uyku oluyor gece dil gündüz bebek uyudukca ve esim eve glnce mi uyusam
Oda ısısında saklanıyor bebeğin agzına bi damla akıtıyorsun sadeceKafam çok karıştı ya
En iyisi amerikadaki damlayı almak
Bu damlalar oda ısısında mı
Buzdolabında mı saklanıyor
Eskiler üşütmeden oluyor der annem gibi, yazılan çizilene göre de fazla emmeden kaynaklı diyorBizim iki haftadır yeşil
Üşütme ile alakası olduğunu sanmam bizim ki başka bişey
Hayir naptiysam olmadı uzak yere bile koyuyorum kalkıp kapatırım diye uyanmış olurum yok bazen esim uyandırıyor yine uyuyorum napcam çok üzgünüm geceleri hiç iyi anne değilim[/QUOTE]E="neslihan3434, post: 46047893, member: 751099"]Telefonunun saatini kursan duymuyor musun
Bizimkinin de gözleri çapaklı temizleyip masaj yapıyorum 10 ar kez 4 defa. Burun dibinden ucuna dogru, basta korkuyordu, rahatlatıcı konuşmalar yapıyorum aynı anda yüzünü yanaklarını yavasca oksuyorum rahatlıyor masaj da pek hosuna gidiyor bıdıgımın1 hafta gecikmeli olarak 3. Ay kontrolümüze gittik. 62 cm boy, 6330 kg geldi kızım. Sizlerde durum ne? Birde sol gözünde sulanma oluyor göz yaşı kanalı tıkalı ve masaj yapmam gerek.ancak kızım müsade etmiyor ki yapayım. Napıcam bilmiyorum. Bu durumda olan var mı?
Cok korktum be pembis.. Esim isten geldi az once anlattm nasil agladim yineallah korumus oglumuvalla buna sukur,uyuyor hala kucagimda iyi sukur kinder pek hareketli masallah zaten,tam tescillendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?