- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.021
Oyyy Fatmacımm sen yeter ki mutlu olll... At artık şu stresiii üstünden her şey yolunda minnoşummmm gönlünü ferah tut artık. En büyük tehlike stres aç güzel müzikler tadını çıkart hayatın :)su an cooookkkk mutluuuuu ettin beni.
Ahafdsgvcgjnvgjk :))Ben dayanamiyom hasretine hemen dogurcam
Cimcimmmm beni de al yanınaBen dayanamiyom hasretine hemen dogurcam
Ayyy ben öle zamanlarda oturur kalırım valla ellerine sağlık canımmAklıma kötü kötü şeyler geldi bu gün. Oturdum birrrrsürü yemek yaptım. Kocam bayram edicek :)
Bu duyguyu yaşamamız gerekiomuşşş :))Cimcimmmm beni de al yanına
Hamile kalmadan önce anneme derdim ki sana baktırcam bebeğe ben gezicem derdim. Geçen gün anneme diyorum ki hiiii ben yavrumu sana bırakıp nasıl bir yere giderim pışpışlamaya bile vermem yavruma bir şey yaparsınız diyorum
Banada yolla biraz yemek. Benim bulantımdan hiçbişi yapamıyomda yiyemiyomda.Aklıma kötü kötü şeyler geldi bu gün. Oturdum birrrrsürü yemek yaptım. Kocam bayram edicek :)
Yok canim tup bebek degil benimkisi cok canimi sikiyor bu tansiyon meselesiAllah hayirli ugurlu etsin insallah bende 35 yasindayim/QUOTE]
Hadi hayırlısı. Heyecanlanacan tabi tık tık tıkbende bugun katıldım aralarına sende hoşgeldin canım bende 23 yaşındayım bebeğimde 8 haftalık yarın kalp atışlarını duymaya gidicez inşAllah keseyi gorduk bır 15 gun once ama daha kalp atıslarını net duyalım dıye gec ıstedı doktor cok heycanlıyım :::))))
Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmiştiAhafdsgvcgjnvgjk :))
Çılgın anne
Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım
Sigara bebeğine büyük zarar Allah göstermesin, ileride bir hastalığı olursa vicdan azabı çekersin arkadaşım :/ bebeğimidüşün, dumanında nefes almaya çalıştığını..Banada yolla biraz yemek. Benim bulantımdan hiçbişi yapamıyomda yiyemiyomda.
Hehehhe dur anneyi kusturme belki fikrimiz değişebilir ya çok ağlayan çocuk olursaCimcimmmm beni de al yanına
Hamile kalmadan önce anneme derdim ki sana baktırcam bebeğe ben gezicem derdim. Geçen gün anneme diyorum ki hiiii ben yavrumu sana bırakıp nasıl bir yere giderim pışpışlamaya bile vermem yavruma bir şey yaparsınız diyorum
Sağol canım benimm :) oturup kalmak stres yapar. Hareket lazım bizeeee. Cuma gelmicek yoksaaa :/Ayyy ben öle zamanlarda oturur kalırım valla ellerine sağlık canımm
Yok canim tup bebek degil benimkisi cok canimi sikiyor bu tansiyon meselesi[/QUOTE]Tüp bebek herhalde hepimizin. Bendede şeker yüksek çıktı diyetisyene gidiyorum. Tansiyon için sürekli kontrol Altın'da olmalısın sinirlenmemelidin diye biliyorum.
Sucluluk sigara icmektende beter bir duygudur 3 4 gun kadar kendinizi zorlayabilirseniz zorlayin inanin hormonlarinda etkisiyle kendiniz icin kullanamadiginiz iradeyi evladiniz icin kullanmis olucaksiniz ve her gun kendinizle gurur duyucaksiniz sigaradan kaynakli veya degil ufacik bir sıkıntı bile yasasaniz omur boyu bunun vicdan azabini cekmek zorunda kalabileceginizi ve artik yeteri kadar ictim bu kadar yeter diyerek kendinizi motive etmeye calisin umarim birakabilirsiniz ancak ciddi bir bagimlilik oldugunu ve kendinizi zorlanmaniz gerektigini gozardi etmeyin ...
Ne kadar güzel yazmışsın ellerine sağlık. Doktor direk çocuğun gerizekalı mı olsun istiyosun diyince zaten Kafamı duvarlara vurdum. Utanmadan hastaneden çıkıncada hemen sigara yaktım. Okadar sorumsuzum yani.Sucluluk sigara icmektende beter bir duygudur 3 4 gun kadar kendinizi zorlayabilirseniz zorlayin inanin hormonlarinda etkisiyle kendiniz icin kullanamadiginiz iradeyi evladiniz icin kullanmis olucaksiniz ve her gun kendinizle gurur duyucaksiniz sigaradan kaynakli veya degil ufacik bir sıkıntı bile yasasaniz omur boyu bunun vicdan azabini cekmek zorunda kalabileceginizi ve artik yeteri kadar ictim bu kadar yeter diyerek kendinizi motive etmeye calisin umarim birakabilirsiniz ancak ciddi bir bagimlilik oldugunu ve kendinizi zorlanmaniz gerektigini gozardi etmeyin ...
Âmin inşallah. 3 aydan sonra bebiş bizlerden besleniyomuş ben hala jel kullanıyorum. Doğru mu bu?Sigara bebeğine büyük zarar Allah göstermesin, ileride bir hastalığı olursa vicdan azabı çekersin arkadaşım :/ bebeğimidüşün, dumanında nefes almaya çalıştığını..
Valla yemek yollarım ki ben :) yakın olana da yardım ederim yani. İnşallah hemen geçer bulantın.. Sağlıkla beslenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?