- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #81.081
İzmir de öylwOfff çok sıcakkkk İstanbul. Ne giydirmeli bebislere suan?
Benim de kafamı kurcalıyo bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir de öylwOfff çok sıcakkkk İstanbul. Ne giydirmeli bebislere suan?
Ben aktif bebe kullaniyrm canm ve 4 numaraya gectm çok rahatKızlar premium care kullanıyorum evde 3 numara 5 tanecik kalmış. 4 numara stogumuz sağlam ama 4 numara 8 kilodan itibaren yazıyor paketlerde.aslında eskiden 7 kilodan itibaren değil miydi? Kizim 6.5 kilo 4 numarayı deneyim dedim fena olmadı ama ne yapsam acaba?
Canım ya ben bu kaka olayını çözemedim benim oğlum pek yeşil yapmıyor ama sarı kakasi böyle peceteyle çekince uzuyor . Bu gün de damarli damarli parçalar vardı. Bunlar mukus mu kiAllah korusun kakada kan olacakmi diye bakiyorum devamli. Sanirim besin alerjisinde en sonunda kakada kanda oluyormus... Sonunda bozdum zaten kafayi bokla dedigin gibiMemnun musun peki arabadan?
Dikine mi duruyo sanki? Yatirmamiz gerekmiyomu cocugu? Cok mu cahilim ne
![]()
Bizde sonunda kakada kanda oldu laktoz temiz cikti sut urunlerini kestim deniyorum ama ayni gecmedi ben iyiki rotayi yaptirmamisim zaten mukuslu kanli kaka huysuzluk kilo alamama var yaptirsaydim ne olurduk kim bilir umarim sizinde duzelir en kisa zamanda canimAllah korusun kakada kan olacakmi diye bakiyorum devamli. Sanirim besin alerjisinde en sonunda kakada kanda oluyormus... Sonunda bozdum zaten kafayi bokla dedigin gibiMemnun musun peki arabadan?
Dikine mi duruyo sanki? Yatirmamiz gerekmiyomu cocugu? Cok mu cahilim ne
![]()
Kakada kandan neden korkmuyalim canim bizdede varda nedrn oldugunu cozemedik daha bebegimi fazlada kurcalatmak istemiyorum kolonoskopi falan derler diye korkuyorum nedrn kanda olsa korkmuyalim belki aklimiza gelmeyen biseydir ins.kakada kandan da korkma. evet arabamdan memnunum
4 ya da 5 kademe yatıyor. yatmasa zaten olmazdı :=)
bir şey ya vardır ya yoktur. bu doktorun hepsi ayrı telden çalıyr
Valla bende ist dayim guney cephe evim ama ben hala ogluma uzun citcitli uzun kollu ust corap patikli alt ve yelek giydiriyom daha yeni yeni bir kat daha tulum giydiriyordumda onu biraktim eli kolu buzz kesiyo ayy ben cocugu cokmu sicaga alistirdim acaba yoksa kansizlik var ondanmi usuyo bilemedimOfff çok sıcakkkk İstanbul. Ne giydirmeli bebislere suan?
Aaa Kırklareli li misin?Kizimla tatile çıktık. . Ankaradan balıkesir ordan da kirklareline geçicez.. İnşallah huysuzlanmaz:)) baya yorucu olacak çünkü onun icinde:)
Aynen bizde nöbet tuttuk bende dün çok iyi uyuyor diye anlattım herkese. Offf dilimi!!!!Saka gibi bi gece gecirdim! Bebek resmen geceyi gunduz etti,zorla uyuyp hemen uyandi gecenin basinda,ardindan emip kucagimda 2saate yakin yatti yatagina aldim uyandi . Ardindan emdi yine kucagimda bu saate kadar uyudu. Anlamiyorum esimle ben cok som agizliyiz,uyuyo dedik dedik uyutmadi cocuk
Yok canım orada akrabalarımiz var.. Hic görmediğim halami görcem 70 yaşında falan sanirim:))Aaa Kırklareli li misin?
Neden ki canım bebis mi huysuz yoksa başka sebep mi var? Bizde babamizdan zor ayrıldık ikna edene kadar baya çaba sarfettim:)Ne guzell keşke bende gezebilsem en uzak arka sokağa kadar gidebilirim![]()
hem ne huysuz hiç mutlu olmayan bir cocuk dışarıdan yada misafirlikten her defasında pişman olup dönüyorum evde de durmaz şaşırıyorum ne yapacagimi artık, kolik bizimki bu aralarda azalacağına iyice arttiNeden ki canım bebis mi huysuz yoksa başka sebep mi var? Bizde babamizdan zor ayrıldık ikna edene kadar baya çaba sarfettim:)
Evet canim mukus bebis oksuruyor mu pekiBen aktif bebe kullaniyrm canm ve 4 numaraya gectm çok rahat
Canım ya ben bu kaka olayını çözemedim benim oğlum pek yeşil yapmıyor ama sarı kakasi böyle peceteyle çekince uzuyor . Bu gün de damarli damarli parçalar vardı. Bunlar mukus mu ki
Mukus bizdede var hepimiz kakayla bozdk kafayi heralde bizimkinin rengide sarı gbi deglde turuncu gibi sanki nasl kaka tahlili yaptrcaktk gttk yapmicagi tuttu ertesi günde sabah 6 da yaptı kaldı oyle yaptiramadkEvet canim mukus bebis oksuruyor mu peki
Aynen bizde nöbet tuttuk bende dün çok iyi uyuyor diye anlattım herkese. Offf dilimi!!!!
Aynisi bizdede var ayaklarda nemli ve soguk cok giydirdigim icinmi oluyo azaltiyim bari biraz bakiyim oyle saolasin canimCanım ellerde usume bizde de var bazen buz kesiyo böyle zamanlarda ateşini olcuyorum normal mi düşük mu yüksek mi diye . Valla ben de kat kat giydiriyodm sonra bir gün baktım çocuk yanıyo hemen soydm ateşten dolayı hastanede yatmıştı çok korkuyrm. Neyse sonra ateşi düştü çocuk kendine geldi elleri dahi ısındı . Hatta iki çorap ve patik giydiriyodm patigi de biraktm geceleri iki corapla yatiriyodm sabahları ayaklarını açınca buz gibi oluyordu ve birkaç saniye sonra buz gibi bir ter oluyordu ayağında ama bildiğin su. Çorapları gece bire indirdim şimdi sabahları ayakları daha sıcak uyanıyor. Zamanla çorapları tamamen cikaracm
ozyadayİz canım alintiyi yapamadm
Ayrıca canm benim de ikinci çocuğum ama bazen ilkmis gibi panikliyorum. İnsan gerçekten unutuyor . O yüzden anneme pek kizamiyorm birşey hatrlamiyo diye
Evet canm dünden beri öksürüyor bugün doktora goturcez balgami var gibi o kakadakiler balgam miEvet canim mukus bebis oksuruyor mu peki
Sendemi Kırklareli desin canim benim de teyzelerim var orada igneadaya yakinAaa Kırklareli li misin?
Evettama istanbul da oturuyorum ailem oradaSendemi Kırklareli desin canim benim de teyzelerim var orada igneadaya yakin
Ben com seviyorum oralari minnosun temiz hava alirEvettama istanbul da oturuyorum ailem orada
besin alerjisinden olurmuş genelde. öyle olunca süt ürünlerini kestirirlerBizde sonunda kakada kanda oldu laktoz temiz cikti sut urunlerini kestim deniyorum ama ayni gecmedi ben iyiki rotayi yaptirmamisim zaten mukuslu kanli kaka huysuzluk kilo alamama var yaptirsaydim ne olurduk kim bilir umarim sizinde duzelir en kisa zamanda canim
Kakada kandan neden korkmuyalim canim bizdede varda nedrn oldugunu cozemedik daha bebegimi fazlada kurcalatmak istemiyorum kolonoskopi falan derler diye korkuyorum nedrn kanda olsa korkmuyalim belki aklimiza gelmeyen biseydir ins.
Valla bende ist dayim guney cephe evim ama ben hala ogluma uzun citcitli uzun kollu ust corap patikli alt ve yelek giydiriyom daha yeni yeni bir kat daha tulum giydiriyordumda onu biraktim eli kolu buzz kesiyo ayy ben cocugu cokmu sicaga alistirdim acaba yoksa kansizlik var ondanmi usuyo bilemedim
Ayy yokk beceremiyom ben bu anneligi 3. Cocugum olmasina ragmen yokk yapamiyom demekki emmiyo kakada kan kilo almiyo usuyo kansiz bakamadim iste bunalima girdim giricem neyseki zaman kalmiyo dusunmeye![]()
ok. onlarda haklı. ama emziren insanın evınde misafir olması saçmalık. insan rahat edemıyorYeğenini özlemiş
Ben dw evimxde minnoşumla yalnız kalmayı
Yaeın akşam dönüyolar saatleri sayıyorum artuk
Yazık banaa