2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendine

Evet acayip bi enerjisi var ama goze de geliodur yazik:) hepimizi etkilemis ne kadar guzel,o cocuklarla o kdr sy yapio o kdr ilgi veriyor hayranlikla izliyorum sahsen.. Ins biz d onun gbi yapabilriiz,bebislermz de onunkiler gbi uslu olur guzel uyur yer icer :)

ne güzelll
yazık o da bazen buğrana girio kendini bilmez sosyal medya kullanıcıları yüzünden
vallahi şahsen ben kendisinden bi çok konuda ilhan aldım
çocuklarına yaklaşımı vs

Aynen kiskanani da cok,ozenilmesi gerekir halbuki. Bi de ben burdayim onun anlattigi aldigi seyler hosuma giderse ben de aliyorum hemen. Onerileri cok mantikli geliyor,twitter hesabi da var arada yziyorum cocuklari alip istedigi zaman atiyo gezdiriyo ya cok hos. Bi de cidden yaklasimi cok ayri,hic kizmiyor hic uzmuyor ve de masallah cocuklari da oyle akilli.

İnşallah yaa aman nazar değmesin yazık masallah diyelim

O zaman ben ayakta takildigina sukur edeyim

Acil yardim
Bebegimin kakasinda mukus ve azicik yarim santim kadar kilcal seklinde Kan gordum, Gazi da vardi kopuk kopuk 2 kez cikardi alttan. Nesesi yerinde, yalniz burnu tikali oluyor geceleri. Arada hapsuruyor biraz usutmus. Kakasinda buna benzer seyle karsilasanlar vardi neden oluyormus bana yardim edin lutfen

Haklisin bu hayatta baska eglenceler kalmamis idare etcez mecburrr

inşallah ya
katı disiplin olmadanda düzenli ve donanımlı çocuk yetiştirilebildiğini gösteriyo kadın
bu arada tanışma isteği duydun mu hiç
zira hollanda küçük

Uffff sikildim yine pamukcuk tekrarladi nefret ettim yaaa kizlar dikkat edin neolur bu mantarin adi guzel kendisi berbat bana da dua edin yavrum kurtulsun tabi oneri de
Canim mikostatin aldim ben burda bier arksdas tavsiye etmisti tulbente döküp agzini silmistim gecti cok sukur dene sende inşallah ise yarar

göze geliyo olmalı ki
uzun süreli hastalıklar yaşıyo
bazen çok moralini bzuyorlar video yayın sistemini değiştiriyo
insanlar gerçekten çok garip
ama iyi olan yolu doğru olan hep kazanıyor
bazen insanlar ona yazıyormuş işte bu monoton hayatının neresini çekiyorsun çok sıkıcısın filan diye
o kadar boş ki
kadıncağız iki çocukla kocama bir evde hem full çocuklarıyla ilgileniyo hem eviyle hem de en iyi şekilde kendi kişisel bakımınıda eksiltmiyo
insan bir gün içinde hem çocuğunu ev içinde hem de sosyal alanda mutlu edebilmesi çok büyük başarı
kızı şimdiden harfleri renkleri hayvanları biliyo
sabrı çok büyük
ya ne bileyim her yönü örnek alınası yani
videolarının hiç bir anında gösteriş samimiyetsizlik görmedim
beni çeken o oldu zaten
hatttaaa o yaptığı için cesaret bulduğum bir diğer konuda iki bebeğinin arasında ki yaş farkı

kızlar aranızda minnoşa avent soothie emzik kullanan var mı
çok istiyorum emziklerin boşluk kısmından çok tatlı duruyolar
ama sanki burunlarına çok baskı yapıyomuş gibi duruyo ya
memnun musunuz
bi de şu çıngıraklı oyuncaklı çorap ve bileklikden almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…