- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.941
Ay onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendine
ne güzelll
yazık o da bazen buğrana girio kendini bilmez sosyal medya kullanıcıları yüzünden
vallahi şahsen ben kendisinden bi çok konuda ilhan aldım
çocuklarına yaklaşımı vs
Aynen canım bende surekli bakyorm maşallah çokta güzel yetstryo çocuklarınıne güzelll
yazık o da bazen buğrana girio kendini bilmez sosyal medya kullanıcıları yüzünden
vallahi şahsen ben kendisinden bi çok konuda ilhan aldım
çocuklarına yaklaşımı vs
İnşallah yaa aman nazar değmesin yazık masallah diyelimEvet acayip bi enerjisi var ama goze de geliodur yazik:) hepimizi etkilemis ne kadar guzel,o cocuklarla o kdr sy yapio o kdr ilgi veriyor hayranlikla izliyorum sahsen.. Ins biz d onun gbi yapabilriiz,bebislermz de onunkiler gbi uslu olur guzel uyur yer icer :)
Ben 7 kere mastit oldum. 7 kutu antibiyotik kullandim 1000lik agumentin.Acil yardıma ihtiyacım var disim apse yaptı antibiyotik verdi dis hekimi kimi sute gecer kimi gecmez diyor kimi zorla mama verdirmek istiyor emziripte antibiyotik kullanan var mi acaba
Benimkide derin uykuya bi turlu gecemiyorbir aydır gündüzleri asla yatagında uyuyamıyor
sallanan ana kucağında en yüksek hızda müzk ile
müziği kestiğimde yada hızı düşürdüğümde hemen gözleri açıyo
O zaman ben ayakta takildigina sukur edeyimBilmiyorum ki gunduz boyle. Aman aksam iyi uyusun gunduzr raziym. Gecen gunlerde iki gun gece de sk uyandi cok zorlandim..gunduz ben kucagimdan indirmezsem uyur,yoksa yataga aninda biraksam uyaniyor.benmki ayagi da sevmedi kucakta rahat ediyor. Aynen uyku duzenleri ztn tam yok,hasta oldular mi hepten gidio..
Haklisin bu kuvvetli enerjiler ozellikle bebekleri hemen etkiliyor. Mesela cocuk ne zaman kayinvalidemin kucagina gitse agliyor dudaklarini buze buzenazar çok kuvvetli bi enerjidir.
agzından maşallah kelımesı düşmesin. bebegını eşine bile övme
Haklisin bu hayatta baska eglenceler kalmamis idare etcez mecburrrBenim kv de netten görüntülü konuşurken ' hadi kızım şikayet et annenle babanı napıyorlar sana' diyor sürekli sinir oluyorum. Oğluna annen öyle demesin diyorum. İlerde demez merak etme diye beni suçlu çıkarıyor. Hiç sevmiyorum ya gr sevmiyorum yeminle...
Benimde kayinpeder ayni baska konuscak sey kalmadi sanki kimdovdu seni diyor[/
Sacmalik iste o dovuyomus galiba kocani giii bi sor[/QUOTE
inşallah yaEvet acayip bi enerjisi var ama goze de geliodur yazik:) hepimizi etkilemis ne kadar guzel,o cocuklarla o kdr sy yapio o kdr ilgi veriyor hayranlikla izliyorum sahsen.. Ins biz d onun gbi yapabilriiz,bebislermz de onunkiler gbi uslu olur guzel uyur yer icer :)
Canim mikostatin aldim ben burda bier arksdas tavsiye etmisti tulbente döküp agzini silmistim gecti cok sukur dene sende inşallah ise yararUffff sikildim yine pamukcuk tekrarladi nefret ettim yaaa kizlar dikkat edin neolur bu mantarin adi guzel kendisi berbat bana da dua edin yavrum kurtulsun tabi oneri de
göze geliyo olmalı kiAynen kiskanani da cok,ozenilmesi gerekir halbuki. Bi de ben burdayim onun anlattigi aldigi seyler hosuma giderse ben de aliyorum hemen. Onerileri cok mantikli geliyor,twitter hesabi da var arada yziyorumcocuklari alip istedigi zaman atiyo gezdiriyo ya cok hos. Bi de cidden yaklasimi cok ayri,hic kizmiyor hic uzmuyor ve de masallah cocuklari da oyle akilli.
aktiviteleri başladıBizimki oyuncaklari tutmaya,onlarla oynamaya basladi 4-5gundur.. O gun bugundur kollari havada haha:) tehh tehh tehhh diyip halay basi ceker gibi
aynen aynenİnşallah yaa aman nazar değmesin yazık masallah diyelim
Rabbim şifa versinUffff sikildim yine pamukcuk tekrarladi nefret ettim yaaa kizlar dikkat edin neolur bu mantarin adi guzel kendisi berbat bana da dua edin yavrum kurtulsun tabi oneri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?