2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Baya once bi kez denedimise yaramadi,sonra bidaha yapmadim. Yok ne yapsam da olmaz bu bebe bendenbaska yerde uyuyamiyo gunduz
Peki niye gunduz acaba? Derin uyuyamiyo oda zeynep gibi demekki gunduz... Bizde gundu hep sallamali tas catlasin 1 saat gerci simdi uyku duzeni diye bisey kalmadi cok degisti haslatikla ...

Baya once bi kez denedimise yaramadi,sonra bidaha yapmadim. Yok ne yapsam da olmaz bu bebe bendenbaska yerde uyuyamiyo gunduz
Benim kızım da gündüzleri kucağımda uyuyor ve en fazla 20 dk sürüyor uykusu. Ne ev işi ne başka bişey yapabiliyorum o ndnle. Eşimde sağolsun çok yardımcı olur(!) Duşa girmek bile lüks. Banyoya gircm Bilge ye bak diyorum, uyuyunca gir diyor Ben de uyutuyorum bir saat çıkmıyorum banyodan Bilge ztn 20 dk uyuduğu için bakmak zorunda kalıyor

elleri kıyafetleri çarsafı hep saçç
hatta emziği bile saççç
her dakka emzik yıkıyorumm
Benim kızımın gözünün içine girmişti saç kılı. Nasıl çıkacak bilemedik. Kendiliğinden çıkar belki dedik. Bi kaç gün kaldı öyle. Sonra doktora sorduk. Serum fizyolojik fışkırtın gözüne bi kaç kere yapın çıkar dedi. Öyle çıkarabildik ancak

Ay benimkide babaya ayrı bi guluyo sebeklikler yapiyo

Ayniymisiz valla,yalniz banyoyu apar topar yaptirtiyor bana.. Sacimi bile tam kurulayamiyorum,hicbi is yapabildigim de yok ayni.. Napalim boyle gececek ins

Peki niye gunduz acaba? Derin uyuyamiyo oda zeynep gibi demekki gunduz... Bizde gundu hep sallamali tas catlasin 1 saat gerci simdi uyku duzeni diye bisey kalmadi cok degisti haslatikla ...

Bilmiyorum ki gunduz boyle. Aman aksam iyi uyusun gunduzr raziym. Gecen gunlerde iki gun gece de sk uyandi cok zorlandim..gunduz ben kucagimdan indirmezsem uyur,yoksa yataga aninda biraksam uyaniyor.benmki ayagi da sevmedi kucakta rahat ediyor. Aynen uyku duzenleri ztn tam yok,hasta oldular mi hepten gidio..

Allah evlatlarımıza sağlık versin de büyütürken tadını alabilelim. Kız olsun erkek olsun fark etmiyor aslında, çok şükür Allah bize bu hissi tattırdı ya. Senin ilk çocuk değildi bu sanırım ama belki bir sürpriz çıkar 3. Bebek gelir,o da şeker mi şeker bir kız olur bakarsın. Tabii hayırlısı olsun.

Bedenler tutuyor mu yani 3 aylığı tam 3 aylıkta mi giydirdiniz
Bedenler Türk markalarına göre dar, mesela ben 3 ay kıyafeti 2 aylıktan itibaren giydirdim, kızım şimdi 3aylık, şuanda gayet güzel oluyor ama bu 3 aylık kıyafetler en fazla 4. Ayda da giyilir. Zaten yaz için 6 ay sonbahar için de 9 ay sipariş ettim. Benim kızım 28 Ocak doğumlu bu arada. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım instagramda ki sayfa isimleri ne alışveriş yaptığın yerin
geçen biri daha tavsiye etmişti yurtdışından uygun getiriyorlar diye
sayfa gizliydi , istek gönderiyorum kendi kendine tekrar iptal oluyordu
Ben yazmıştım yine, Babystrend ve Carters Abdden var, en uygun fiyat bunlarda. Shopping Abd var bir de,onda da çeşit bol. Ben alışveriş yaptım, güvenli yani bunlar.

İnstagram da ismi ne cnm aldığın kişilerin?
Babystrend, Carters Abdden, Shopping Abd hesapları canım. En uygun fiyat bunlarda.

Kızlar siz de alışveriş yaptığınız ve tavsiye edebileceğiniz yerleri paylaşırsanız alışveriş konusunda da bir ağ yaratmış oluruz. Mesela ben bazen 1-2 hafta evden çıkamıyorum, o arada gidip gezenler buradan bi haber versin bize. İndirimleri filan duyuruyoruz zaten, aldıklarımızı da paylaşalım. Özellikle de ek gıdaya geçiş sürecinde yok şu tabak yok şu kaşık diye alıp alıp yanılmayız.
Pembedon5 maaş vermiş mesela bir kaşığa, bütçeyi sarsmadan önce pembenin tavsiyesini alalım bakalım, ona göre gelecek ayın maaşını ayıralım bir kenara

3.bir cocuga lalkisirmiyim bilmem tabi allah verirse kabulum ama allah isteyipte olmayanlara nasip etsin.benimde ilerde geliblerim olacak onlarda kizlarim insallah kaynanam gibi bir kaynana olmam nefret ediyorum ondan

Yemekle banyo yapan bebekler gordum aynen yere bir sey sereriz baya yardimi olur
sende blw düşündüğün için söylüyorum
zaten bu yönteme başlandığında
minimum ilk iki hafta bebeğin boğazından bişey gitmeyecek
ilk olarak mıncıklayıp atacak
sonra sadece ağzına götürüp tadına bakacak
bu durumda altında bi örtünün serili olması hem kolay temizlik açısından
hem de daha yeni önünüze koyduğun bi parçayı ağzına bile götürmeden atarsa yere
tekrar örtünün üzerinden alıp verebiliriz
hem israf olmaz hem de bebek belki bi saat masada kalacak o sürede oyalanacağı kadar yiyecek hazırlamak zor olur
örtü bu nedenle şarttt
kullan at masa örtüleride var onlarıda denemek lazım

Evet zevk alarak yemeyi ogrenecekler hem de. Sebze meyve et.. Hepsinin tadina bakmis olacaklar,isteseler de kacis yok sonra tabi damak tadi devreye girer bakalim cok heycan verici gercekten
bi de bazı anneler var asla bebeğe özel yemek yapmıyor
kendileri ne yerse bebekte onu yiyor
ama tabi özel kurallara uyarak sıfır tuz gibi mesela

yemekten uykusan önce en büyük ihtiyaçları sevgi
öyle temizler kiii
melek onlar melekkk

bende joie aldım cnm çookk hafif ama farklı model hayırlı olsun güle güle gezin
ben bebeğin gezme hususunda şunu farkettim
bizim ev dışında herhangi bir evde ya da kapalı alanda avm olsun vs çok bunalıyo gezerken araba tıkırtısı ile uyusada eve gelince kıyameti koparıyo
ama eğer açık alanda dolaşırsak temiz ama hani ağacın olduğu gökyüzünün görülebildiği alanlar
o zaman iyi geliyo bi tek

bir aydır gündüzleri asla yatagında uyuyamıyor
sallanan ana kucağında en yüksek hızda müzk ile
müziği kestiğimde yada hızı düşürdüğümde hemen gözleri açıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…