- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.901
Peki niye gunduz acaba? Derin uyuyamiyo oda zeynep gibi demekki gunduz...Baya once bi kez denedimise yaramadi,sonra bidaha yapmadim. Yok ne yapsam da olmaz bu bebe bendenbaska yerde uyuyamiyo gunduz
nazar çok kuvvetli bi enerjidir.Ay hic konusmayayim o zaman yauyuyamayinca kriz geliyo ama bambaska bi cocuk oluyo
GalibaAynen benimde annem söyledi bi kaç kez ben hemen müdahale ettim
Onların kuşakta modaydı heralde bu söz
Benim kızım da gündüzleri kucağımda uyuyor ve en fazla 20 dk sürüyor uykusu. Ne ev işi ne başka bişey yapabiliyorum o ndnle. Eşimde sağolsun çok yardımcı olur(!)Baya once bi kez denedimise yaramadi,sonra bidaha yapmadim. Yok ne yapsam da olmaz bu bebe bendenbaska yerde uyuyamiyo gunduz
Benim kızımın gözünün içine girmişti saç kılı. Nasıl çıkacak bilemedik. Kendiliğinden çıkar belki dedik. Bi kaç gün kaldı öyle. Sonra doktora sorduk. Serum fizyolojik fışkırtın gözüne bi kaç kere yapın çıkar dedi. Öyle çıkarabildik ancakelleri kıyafetleri çarsafı hep saçç
hatta emziği bile saççç
her dakka emzik yıkıyorumm
Ay benimkide babaya ayrı bi guluyo sebeklikler yapiyoOglus babasini cok ozlemis bugun.. Esim yemek yiyor,ben de ayakta kucagimda bebe.. Babasina bi atiliyor bi gulucukler bi konusmalar,gozlerini alamadi adamdanyazik askima benimm yaa tabi ilgi veren bi o bi ben olunca.. Uzerimden inmiyor diyorum cocuk da hakli yani bu noktada
ve beni coktaan kandirmis kerata,guya yataginda uyutmaya alistircaktim,bir yaptim iki yaptim ucuncude baktm kucagimdacani sagolsun insallah kendine daha iyi geldiginde anlar da uyur
Ayniymisiz valla,yalniz banyoyu apar topar yaptirtiyor bana.. Sacimi bile tam kurulayamiyorum,hicbi is yapabildigim de yok ayni.. Napalim boyle gececek insBenim kızım da gündüzleri kucağımda uyuyor ve en fazla 20 dk sürüyor uykusu. Ne ev işi ne başka bişey yapabiliyorum o ndnle. Eşimde sağolsun çok yardımcı olur(!)Duşa girmek bile lüks. Banyoya gircm Bilge ye bak diyorum, uyuyunca gir diyor Ben de uyutuyorum bir saat çıkmıyorum banyodan Bilge ztn 20 dk uyuduğu için bakmak zorunda kalıyor
Peki niye gunduz acaba? Derin uyuyamiyo oda zeynep gibi demekki gunduz...Bizde gundu hep sallamali tas catlasin 1 saat gerci simdi uyku duzeni diye bisey kalmadi cok degisti haslatikla ...
Allah evlatlarımıza sağlık versin de büyütürken tadını alabilelim. Kız olsun erkek olsun fark etmiyor aslında, çok şükür Allah bize bu hissi tattırdı ya. Senin ilk çocuk değildi bu sanırım ama belki bir sürpriz çıkar 3. Bebek gelir,o da şeker mi şeker bir kız olur bakarsın. Tabii hayırlısı olsun.Aunen kizim olmasini cok istedim ama malesef olmafi benim allaha sukur igullarimda saglikli maşallah ama eltimin bebeginin giydigi elbiseleri gördükçe deliriyorumbazen bende istiyom diye bsgri yom sonra sus neslihsn allah isteyipte olmayanlara versin diyom ama icimden de bir kuxim olsun gecmiyor degil
Bedenler Türk markalarına göre dar, mesela ben 3 ay kıyafeti 2 aylıktan itibaren giydirdim, kızım şimdi 3aylık, şuanda gayet güzel oluyor ama bu 3 aylık kıyafetler en fazla 4. Ayda da giyilir. Zaten yaz için 6 ay sonbahar için de 9 ay sipariş ettim. Benim kızım 28 Ocak doğumlu bu arada. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bedenler tutuyor mu yani 3 aylığı tam 3 aylıkta mi giydirdiniz
Ben yazmıştım yine, Babystrend ve Carters Abdden var, en uygun fiyat bunlarda. Shopping Abd var bir de,onda da çeşit bol. Ben alışveriş yaptım, güvenli yani bunlar.canım instagramda ki sayfa isimleri ne alışveriş yaptığın yerin
geçen biri daha tavsiye etmişti yurtdışından uygun getiriyorlar diye
sayfa gizliydi , istek gönderiyorum kendi kendine tekrar iptal oluyordu
Babystrend, Carters Abdden, Shopping Abd hesapları canım. En uygun fiyat bunlarda.İnstagram da ismi ne cnm aldığın kişilerin?
3.bir cocuga lalkisirmiyim bilmem tabi allah verirse kabulum ama allah isteyipte olmayanlara nasip etsin.benimde ilerde geliblerim olacak onlarda kizlarim insallah kaynanam gibi bir kaynana olmam nefret ediyorum ondanAllah evlatlarımıza sağlık versin de büyütürken tadını alabilelim. Kız olsun erkek olsun fark etmiyor aslında, çok şükür Allah bize bu hissi tattırdı ya. Senin ilk çocuk değildi bu sanırım ama belki bir sürpriz çıkar 3. Bebek gelir,o da şeker mi şeker bir kız olur bakarsın. Tabii hayırlısı olsun.
sende blw düşündüğün için söylüyorumYemekle banyo yapan bebekler gordumaynen yere bir sey sereriz baya yardimi olur
heheheAnalarinin datlulari onlar bide dikilmeye çalışıp kafalarini sallamasi yokmu yiyesim geliyi kopüsü
bi de bazı anneler var asla bebeğe özel yemek yapmıyorEvet zevk alarak yemeyi ogrenecekler hem de. Sebze meyve et.. Hepsinin tadina bakmis olacaklar,isteseler de kacis yoksonra tabi damak tadi devreye girer bakalim cok heycan verici gercekten
yemekten uykusan önce en büyük ihtiyaçları sevgiOglus babasini cok ozlemis bugun.. Esim yemek yiyor,ben de ayakta kucagimda bebe.. Babasina bi atiliyor bi gulucukler bi konusmalar,gozlerini alamadi adamdanyazik askima benimm yaa tabi ilgi veren bi o bi ben olunca.. Uzerimden inmiyor diyorum cocuk da hakli yani bu noktada
ve beni coktaan kandirmis kerata,guya yataginda uyutmaya alistircaktim,bir yaptim iki yaptim ucuncude baktm kucagimdacani sagolsun insallah kendine daha iyi geldiginde anlar da uyur
bende joie aldım cnm çookk hafif ama farklı model hayırlı olsun güle güle gezinE bebege gittik bugün bebek arabası için joie aldım 700 verdik çok pahalı ama diğerleri begenemedim cok agir geldi bunu çok beğendim neyseki annem aldi hediye250 de hediye çeki verdiler bez ve mama yok islerini biliyorlar kasadaki kız 900 almış eve gelince farkettik aradık yanlış olmuş dediler yarin tekrar gidecek eşim umarım iade ederler bebekle dışarı çıkmak ne zor ya kızlar benim pasa hic durmuyor ağla ağla geldik eve uyudu simdi
bir aydır gündüzleri asla yatagında uyuyamıyorPeki niye gunduz acaba? Derin uyuyamiyo oda zeynep gibi demekki gunduz...Bizde gundu hep sallamali tas catlasin 1 saat gerci simdi uyku duzeni diye bisey kalmadi cok degisti haslatikla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?