2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende gördüm gözünde geçen uğraştım çıkaramadım
dünde göbeğinde vardı
şansımı hiç zorlamadım

bi de bazı anneler var asla bebeğe özel yemek yapmıyor
kendileri ne yerse bebekte onu yiyor
ama tabi özel kurallara uyarak sıfır tuz gibi mesela

Evet ben mesela vlog takip ediyorum,ordaki bayandan ogrendim blw yi.. Iki cocugu var ikisine de uyguladi ve sonuc cok muhtesem masallah. Ve o da kendi yediklerini yediriyor,dedigin gbi sifir tuz.. Ve de yine haklisin ilk haftalar kesif amacliymis bakalim minnoslar n kadar oyalanacak.. Hepsini videolamak sart

Minnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmus pütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye

tubayı mı takip ediyorsunnnnnn
hehehee
kesin o "gurbetçi aile"
tabi sende hollandada oluncaa
valla ben aylardır onları takip edıom hamileliğimden beri
farkında olmadan bağlandım resmenn
maşallah diyelimde nazarlar değmesin
bende ondan gördüm ne yalan söyliyimm
çok büyük cesaret aldım ondan
bakalım inşallah beceririz bizde

Yeahhh :) ben de hamileligimi ogrendigim ilk anda bebekle ilgili seyler arastirirken denk geldim youtube dn. Cok hos bi aile,bana da cok sey ogretti cidden.. Hatta bazen donup eski videolara bakiyorum tekrar neler yapmisti neler olmustu bebekle diye insallah biz d basaririz

Ay onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendine

Minnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmus pütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye
Ben silmiyorum Canm aksin boşver yazık tahriş olmasın onumuz sirilsklam tabi oraya ağız mendillerindn koyuyorm

hehehe
anammm
aynı şeyleri yapmışız
bende hamileliğimde bi konu araştırırken denk geldim
hatta bu ne böyle yaa diyip yorumlara baktım takipçileri hayranları vs şaşırmıştım
sonra bi baktım hergün video eklemiş mi diye bakar oldum
şuan da tıpkı senin gibi eski videolarına dönüp dönüp benim bebişle mertin sürecini eşleştiriom
bakıom neler yapıyo diye
çok tatlı bi aile
allah nazarlardan saklasın
maşallah diyelim

Ay onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendine
ne güzelll
yazık o da bazen buğrana girio kendini bilmez sosyal medya kullanıcıları yüzünden
vallahi şahsen ben kendisinden bi çok konuda ilhan aldım
çocuklarına yaklaşımı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…