- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #81.921
bende gördüm gözünde geçen uğraştım çıkaramadımBenim kızımın gözünün içine girmişti saç kılı. Nasıl çıkacak bilemedik. Kendiliğinden çıkar belki dedik. Bi kaç gün kaldı öyle. Sonra doktora sorduk. Serum fizyolojik fışkırtın gözüne bi kaç kere yapın çıkar dedi. Öyle çıkarabildik ancak
ya babystrend e istek gönderiyorumBen yazmıştım yine, Babystrend ve Carters Abdden var, en uygun fiyat bunlarda. Shopping Abd var bir de,onda da çeşit bol. Ben alışveriş yaptım, güvenli yani bunlar.
Carters Abdden daha ucuz zaten, ona istek yolla istersen.ya babystrend e istek gönderiyorum
istek iptal oluyo neden bilmem
bi de bazı anneler var asla bebeğe özel yemek yapmıyor
kendileri ne yerse bebekte onu yiyor
ama tabi özel kurallara uyarak sıfır tuz gibi mesela
hehehe
aynen yaaa
bende diyorum ki
kalkmaya hevesleniyonda nereye gidicen acaba
Doktora sirduysan bisey olmaz dediyse olmaz caniw kullanmsdom huc ama sen yine arastirAcil yardıma ihtiyacım var disim apse yaptı antibiyotik verdi dis hekimi kimi sute gecer kimi gecmez diyor kimi zorla mama verdirmek istiyor emziripte antibiyotik kullanan var mi acaba
ayyy o da oyle olmuşCarters Abdden daha ucuz zaten, ona istek yolla istersen.
tubayı mı takip ediyorsunnnnnnEvet ben mesela vlog takip ediyorum,ordaki bayandan ogrendim blw yi.. Iki cocugu var ikisine de uyguladi ve sonuc cok muhtesem masallah. Ve o da kendi yediklerini yediriyor,dedigin gbi sifir tuz.. Ve de yine haklisin ilk haftalar kesif amacliymisbakalim minnoslar n kadar oyalanacak.. Hepsini videolamak sart
ayyyMinnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmuspütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye
hiç güleceğim yoktuAzimle s#c#n tasi deler diye bi soz var azmediuolar bakalım ne olacak
aaaaişteyim
oğlumu çok özledim
tubayı mı takip ediyorsunnnnnn
hehehee
kesin o "gurbetçi aile"
tabi sende hollandada oluncaa
valla ben aylardır onları takip edıom hamileliğimden beri
farkında olmadan bağlandım resmenn
maşallah diyelimde nazarlar değmesin
bende ondan gördüm ne yalan söyliyimm
çok büyük cesaret aldım ondan
bakalım inşallah beceririz bizde
Ay onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendineYeahhh :) ben de hamileligimi ogrendigim ilk anda bebekle ilgili seyler arastirirken denk geldim youtube dn. Cok hos bi aile,bana da cok sey ogretti cidden.. Hatta bazen donup eski videolara bakiyorum tekrar neler yapmisti neler olmustu bebekle diyeinsallah biz d basaririz
Ben silmiyorum Canm aksin boşver yazık tahriş olmasın onumuz sirilsklam tabi oraya ağız mendillerindn koyuyormMinnosun salyasi baya akiyor,sile sile cenesi tahris olmuspütür pütür kırmızı bugun hafif uzerine dokundurarak sildim.. Krem sursem mi cesaret edemedim daha mi kotu yapar acaba diye
heheheYeahhh :) ben de hamileligimi ogrendigim ilk anda bebekle ilgili seyler arastirirken denk geldim youtube dn. Cok hos bi aile,bana da cok sey ogretti cidden.. Hatta bazen donup eski videolara bakiyorum tekrar neler yapmisti neler olmustu bebekle diyeinsallah biz d basaririz
ne güzelllAy onu bende takip ediyorum video yükler yuklemz hemen izlyrm çok hoş kadın çokta becerikli hem çocuklarına iyi bakiyo hem kendine
Yaaa Kıyamam bebis durabilmis mi sen yokkenişteyim
oğlumu çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?