2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar hastaneden yaziyorum size.. dun butun gece ve gunduz kustum. Doktorum hastaneye yatirdi. Dun sabahtan beri serum yiyorum ne yesem cikardigim icin bebek beslensin diye devamli serum takili umarim hep boyle olmaz yoksa ben yandim
günaydın canım azalıyor zamanla bende bu sabah hüsranla uyandım ama çok değil bende hastahane de yatıp serum almıştım artık almak istemiyorum hatta lkadar aldım çünkü korkma hicbisecik olmaz seruma dikkat et bitince haber ver benim kanım hızlı serum bitince direk seruma benim kanım geçiyordu

Insallah canim ya karin kaslarim agriyo kasilmaktan bogazim tahris oldu kan tadi geliyo artik. Ama allahtan bebis iyi herseyi normal doktor serum onu besliyo oynuyodur icerde dedi o beni rahatlatti :)
oyyy yerim onu ben :) okuyunca içim garip oldu Allah im yardim etsin biran evvel sifa versin sana canım

Mesajini simdi gördüm canım kiyamam..KPSS kitabi kuzum sınava gitcem diğer ay ne yazıkki bu kabusa bu seferde. Bebeğimi suruklucem
sorma canim allah yardimcimiz olsn gecn yil okdr calistim cok zordu sorular bu yil girmicem seneye gk gy e iice asilip ordan girerim diorum insaatta alim cok az bakalim kismet artik bizim gbiler calisr olmaz millet torpille girer

Evet banada serumun birinde oldu hemsire dedi bitmeden cagirin diye.. 2 gundur ilk defa kahvalti yaptim az once insallah cikarmam artik korkuyorum

Instagramda hesabım var takip edin bi sürü model var hem benim yaptigim hem de başkalarından beğendiklerim..orda da vogozo yum :)
Insallah canim ya karin kaslarim agriyo kasilmaktan bogazim tahris oldu kan tadi geliyo artik. Ama allahtan bebis iyi herseyi normal doktor serum onu besliyo oynuyodur icerde dedi o beni rahatlatti :)

canım sabırlı ol.bebişine bişey olmaz zaten.benim ark ımda böyle olmuştu.bebeği doğdu.geçecek bugünlerde..benimde çok bulandı bu gece ilk defa mide bulantısız uyudum.tabi ki senin yaşadığın daha zor.allah yardımcın olsun.bebişler iyi olsun herşeyi çekeriz dimi

Vallahi o anda ne yapacağımı düşünmeden edemiyorum bende :) O kadar duygusal bir an ki ağlaya ağlaya giderim herhalde. En çok annemi düşünüyorum bende mahvolcaklar, bizi öyle çaresiz yalnız gönderirken ayy ağlıycam şimdi gene :))

Günaydın herkese.çok sık yazamasam da mesajları okumak çpk keyifli oluyor.yarın kalp atışlarını duymaya gidiyorum.bu arada bugün tartıldım .600 gr almışım
.siz de durumlar nasıl?düne kadar iştajım ypktu ama dün açıldı birden.bulantım hala yok.bel ağrısı devam ediyor.böyle işte kızlar.şimdilik herşey yolunda)

kızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan

sorma canim allah yardimcimiz olsn gecn yil okdr calistim cok zordu sorular bu yil girmicem seneye gk gy e iice asilip ordan girerim diorum insaatta alim cok az bakalim kismet artik bizim gbiler calisr olmaz millet torpille girer
Ah ah sorma bebegm ben bu sene tam 0.3 ile kaybettim önümde çok az kalmıştı ve fen bilgisinden bu sene alim az oldu önceki senede 1puanla kaybetmiştir çok Yoruldum İnanlı bu senede girseydin belki bebislerimiz sans getirir

Ben kullaniyodum canım kabızlık sorunu çektiğinde ama aynen benimde ole oluyordu böle bazen 2buklum kalkamiyodum akintim da artiyodu doktoru mu aradım mümkün olduğunca klozet kullan dedi vücudun kemiklerin zayıf eğilip kalkma çok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…