2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz zor sanırım artık. Çünkü ctesi gittim. 7+3 de baktı. Sanırım görünürdü. Kalbi de tek attı zaten..

inşallah canm bısı olmaz benmde cok oldu fitili tam yerlestırıyordum olucak ya bı sure sonra hemen çişe cıkıyorm hep akıyo bugundeoyle oldu mesela ıse gelırken fıtılı koydum mecbur hemen ayaklandım ne fıtıl kaldı ne bırşey

Biraz zor sanırım artık. Çünkü ctesi gittim. 7+3 de baktı. Sanırım görünürdü. Kalbi de tek attı zaten..
anladm cnm hayırlısı olsn saglıklı doğsunlarda benımde suan rıskım buyuk malesef brı gerıden gelıyor öncesındende 1 7haftalık 2 kımyasal dusugum var 7 .5.5 haftalık 3 dusuk bu yuzden rısklı guruptayım ve mecbıytetten işe geldm 4 haftadır ızın rapor ala ala gecırmıstm allh buyuk korkuyorm ama işteym

Çok üzüldüm. İnşallah sorun olmaz. Keşke işe başlamasaydın.

ayyy disardaki herkes aglar bnde diyorum aglamaktan ya doguramazsam ama sezeyandan daha da çok korkuyorum beni komple bayiltsalar olur ama bilmiom yaaa o an olmadan bebisker kucaga gelse ne ka guzel olar ; )

okdr yildimki hep direkten döndüm esimde sasrdi dedim seneye ama seneyede bebus tam yil ortadinda olms olucak gerci azimli yimdir bebus kucuk olucak calisrm o uyurkene

olabilir :) sizin tarafa ceksn vucut yapısı bari bende 1.72 im ama kalcam var ve hic sevmiyorum ole goze batmio ama keske dumduz olsa diorum esime oda bole guzel dio ; )

yok canim bisi olacgni sanmiom ben ordan faydasi bile olmustr bnde ileri itemiyorum hep agznda kaliyo ama yarari oluodu

Evvettt sevindim kendime yakin birini bulduguma :) doktorumdan acaip memnunum.baska birini hayatta dusunemem.oyuzden biraz yol gidip geliyoruz:))
ne mutlu sana memnunsun doktorundan ben değilim ne yazıkki. inşallah koşuyolu medipole geçince memnun kalıcam. şuanki çok ilgisiz. bugün nasılsın bu arada?

herkese günaydın bugün çok kötü bir durumdayım artık şu bulantılarımız kesilsede hamişliğimizin tadını çıkarsak ne leblebi ne çubuk bi fayda etmiyo artık
Günaydın canım .)
leblebi ve kraker galeta banada iyi gelmedi senin gibi.Ben çözümü sabahları kuru simitte buldum.Öğlenleri ve akşamları da bulantım oluyor benim çareyi o zamanda soğuk vişne suyunda buldum.Bir dene istersen gerçekten işe yarıyor.Bulantı ilacı falan hikaye..

cimcim16 kiz bnm yerimede gez ben bikere kinali kar cekilirken gtmistim bursaya geldgmzden beri gidemedik esime otaraf ters gelio bide smdi hayatta gotrmez 4 ay dolana kaaa ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…