2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

boyuda 2.17 mmdi uzun olcak heralde anne baba uzun hele bnm babam 2 m :)
Maşallah maşallah yerim teyzesinin basketbolcusu olacak:) ya ben 1.70 esimde benden biraz kısa eşimin ailesi kısa bizim aile uzun eşimin ailesi sırf kalcali bizim ailede de kızlarda göğüs erkeklerde kas çok bakalım sonuç ne olacak))

ben ilk defa kulladm cok korkuyorm bır defadan bırse olmaz ınsallah ıc camasrıma pecete koydum her an bır leke gelırse gormek ıcın okdar korktum yanı

ben ilk defa kulladm cok korkuyorm bır defadan bırse olmaz ınsallah ıc camasrıma pecete koydum her an bır leke gelırse gormek ıcın okdar korktum yanı
Korkma canım gelsede korkma bak benim hep akintim var şükürler olsn bebis iyimis üzülme hic ben çok kullandım ama artik gitmiyorum bağırsakları bozulunca gitmek istiyorum ama gitmiyrm yeni birkaç defadan bise olmaz:*

MERHABA KIZLAR
bulantılarım hafifledi çok şükür. dilerim bundan sonra iyice azalarak yok olur gider.... bi halsizlik çöktü bana sizde de var mı? nasılsınız? uyku durumu falan? ve ağzımda berbat bir acılık var ağlamak istiyorum sürekli ağzımın içinde

kızlar bişe daha ben günde en fazlabir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya

Kızlar bise sorcam ben dun fitil koymaya çalıştım vajinama biraz başı dışarda kaldı gerisi icerdeydi bi uyandım sabah hic erişmemiş ole duruyor zorladim aldım hic erişmemiş hatta canımı acitmis ileriye de itememistim normalde akintim vardı nasıl erimesi anlamadim bide bise olmuş mudur bebeğe kaç saat ora tıkalı kaldı çünkü kocaman fitil yüzünden

bişe olmaz cnm

inşallah canm bi daha gitmem zaten töbe olsun sıkarım kendımı tutarm ama yınede gıtmem boş bosuna saatlerdır elhamlanıyorm bu arada benm bebısler ıkız canm daha once yazmıstım belkı okudun belkı okumadın normal doğuma gore tahmını doğum sezeryen erken oldugu ıcın 15.20 ocak ama ıkız olunca erken doğar dıyorlar bılmıyorm

canm sen yanlıs hatırlamıyorsam 6.haftadan berı bulantı cekıyorsun yaklasık 3 haftadır bende hala tık yok hatta ıkızlerde ıkı katı olurmus bulantı dıyorlar hala normalım bende bulantım yok dıye korkuyorm

Ben de ikizim olsun istemiştim ama şimdiye kadar tek göründü. Hala umudum var yani :))) Belki bir dahaki ay dr aa ikizmiş filan der diye umutluyum.

Ben de ikizim olsun istemiştim ama şimdiye kadar tek göründü. Hala umudum var yani :))) Belki bir dahaki ay dr aa ikizmiş filan der diye umutluyum.
inşallah canm allah gönlüne göre versin neden olmasın nrmalde bizimde doktor ilk baktıgında tek görmüştü son anda hatta kalkarken ben bır dak dedı ve ıkıncı keseyı gördu yanı saklanabılıyor belkıde gıttıgınde bır mucızen daha olur nede olmasın ınsalllah allahım saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsın

herkese günaydın bugün çok kötü bir durumdayım artık şu bulantılarımız kesilsede hamişliğimizin tadını çıkarsak ne leblebi ne çubuk bi fayda etmiyo artık

kızlar bişe daha ben günde en fazlabir bardak su içiyorum o da ilaçları içerken sudan çok fena midem bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım ben ya
1 bardak çok az ama canım. En azından yemeklerin yanında sabah öğle akşam birer bardak icsen?
Ya da ayran yapıp öyle iç.. Inşallah bulantın geçer yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…