2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bibrronami alisti acaba biberondan cok geliyor benimkide yapiyo kasikla vermeye basladim ben de
Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?

bende burada çok şey öğrendim.
şuan değil ama daha sonra gelicem oraya. face butik sayfası açtım oradan gelıcem
çok pahalı yaa, nene usulu yeşil sogan düşünüyorum :=) bir de klasık diş kaşıyıcılardan almayı.
70-75 tl çok fazla
hatta 50 bile fazla bana göre. altı üstü diş kaşıyıcı yaa

uykusunda almıyor mu?

Bu ne kimden bahsediyonuz nerak ettim

Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
sörün dediği gibi nazara geldin atom nazara geldin
Çenen düşsün emi
Ne desem onuda bilemiyorum ki.. Atom memeni sıksanda süt iyice ucuna gwlincw versen dicem kesin denemişindir..bi yıka falan ucunu.. Müzik falan ac ne bilim banyodan sonra dene..ay üzüldüm be

Cenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiii Yani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni

Simdi de kaka problem catir catir yapardi bebesim saglik ocagindan kan damlasi verdiler yan etkilerine baktim kabizlik kotu kotu koyu renk kaka diyodu verdim damlayi neyse kabiz olmadi devam ettim bende sonra sonra biriktirip bi seferde yapmaya basladi derken bir bucuk gun yapmadi panik ben gecenin yarisi esime fitil aldirdim ama kullanamadim kaynnam geldi ertesi gun kizdi bana fitili koyduk esimle hemen yapti. 3 gun gene yapmadi dun yine geldiler bebis kaka yapmadi deyince yine kizdilar bize ama bu kez beklemek istedim neyse bu sabah yapmis sukur sizinkiler ne durumda sadece bizim basimiz da mi bu 1hafta sonra 5. Aya gircez

B
Cenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiii Yani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni
Benim kaynanada suzer benive mememi bir de ne dicem benim kiz pamukcuk oldu ondan da ememedi bi incele istersen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…