- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #82.361
Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?Canim bibrronami alisti acaba biberondan cok geliyor benimkide yapiyo kasikla vermeye basladim ben de
bende burada çok şey öğrendim.Hamilelikte beri çok güzel paylaşımların oldu sur çok sağol
Keşke facede ki grubada gelsen anlık paylaşımlar oluyor
Pembe geldi ama pek aktif degil
Bu arada Sophie zürafa diş kasiyici hakkında ne düşünüyorsun
aynen. dolu memede her yerden süt gelıyorGunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
uykusunda almıyor mu?Emzirmek icin amuda kalkmadigim kaldi... Ama onu yapsam artik onu da yemicek...Artik ne kadar zorladiysam cocugu memeyi gorunce aglamaya basliyo zorlamiyorum 2-3tur.. Ne olacak boyle bilmiyorum... Artik 5 saati bulunca acligi biberonla verdim sagip ... Sabah saatlerinde ben galip geliyorum sonra aksama kadar onun dedigi oluyo... Birakacak diye odum kopuyo ya...
huysuzlugu hiç olmadı maşallah. 2 ye kadar beklettım ateşinden dolayıDiren bilgegecmis olsun sur gece pek iyi gecmedi anlasilan... Simdi nasil minnosun?
size çok büyük nazar değdi bilesinHuysuzlukta level atladik dunden bugune... Huy degisiyorrrrrrr
Sagol canim bende aldim mikostatin kullaniyorum simdi tekrarlamaz umarimCanim mikostatin aldim ben burda bier arksdas tavsiye etmisti tulbente döküp agzini silmistim gecti cok sukur dene sende inşallah ise yarar
Bu ne kimden bahsediyonuz nerak ettimgöze geliyo olmalı ki
uzun süreli hastalıklar yaşıyo
bazen çok moralini bzuyorlar video yayın sistemini değiştiriyo
insanlar gerçekten çok garip
ama iyi olan yolu doğru olan hep kazanıyor
bazen insanlar ona yazıyormuş işte bu monoton hayatının neresini çekiyorsun çok sıkıcısın filan diye
o kadar boş ki
kadıncağız iki çocukla kocama bir evde hem full çocuklarıyla ilgileniyo hem eviyle hem de en iyi şekilde kendi kişisel bakımınıda eksiltmiyo
insan bir gün içinde hem çocuğunu ev içinde hem de sosyal alanda mutlu edebilmesi çok büyük başarı
kızı şimdiden harfleri renkleri hayvanları biliyo
sabrı çok büyük
ya ne bileyim her yönü örnek alınası yani
videolarının hiç bir anında gösteriş samimiyetsizlik görmedim
beni çeken o oldu zaten
hatttaaa o yaptığı için cesaret bulduğum bir diğer konuda iki bebeğinin arasında ki yaş farkı
Aliyo. Yalniz dun gece almadi cok agladi. Cok sinirim bozulduuykusunda almıyor mu?
Dimi... Hergun yeni bisey yaziyorum buraya olumsuz.. Kuran okutturucam evde, annem ayarliyo, insallah kurtuluruz uzerimizdeki nazardan...size çok büyük nazar değdi bilesin
Bencede... Agrisi vardir belki rahatlasin yavrucakhuysuzlugu hiç olmadı maşallah. 2 ye kadar beklettım ateşinden dolayı
sonra uyuttum. bugun calpol verdim ateşi vardı. o kadar da eziyete gerek yok
Gunde 1 - 2 kereyle biberona alismaz ya, zaten mememden daha cok geliyo sut, biberon hala yenidogan degistirmedim cok gelmesin diye... Biberonlada kavga ediyo, karnida gurulduyo hala... Acaba diyorum ondanmi ememiyo?
Cenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiiisörün dediği gibi nazara geldin atom nazara geldin
Çenen düşsün emi
Ne desem onuda bilemiyorum ki.. Atom memeni sıksanda süt iyice ucuna gwlincw versen dicem kesin denemişindir..bi yıka falan ucunu.. Müzik falan ac ne bilim banyodan sonra dene..ay üzüldüm be
Ah canim yaa sizin ne zamandir boyle meme savaslariniz var karni agriyor belli ki o yuzden boyle yapiyor kiyamam insaallah duzelirBencede... Agrisi vardir belki rahatlasin yavrucak
Benim kaynanada suzer benive mememi bir de ne dicem benim kiz pamukcuk oldu ondan da ememedi bi incele istersen canimCenem ayri nazar etti, bide bende bi kaynana var, karida bi goz bar dagi yikar dagiiiiYani kotu baktigindan degil ama kadinin huyu cok pis. Devamli bi suzme halinde hem cocugu hem beni
Insallah ya... Valla tukendim artikAh canim yaa sizin ne zamandir boyle meme savaslariniz var karni agriyor belli ki o yuzden boyle yapiyor kiyamam insaallah duzelir
Devamli bakiyorum agzina dilinin gerisinde sut lekesi var sadece. Dun doktora da sordum bakti sut lekesi bisey yok dedi.B
Benim kaynanada suzer benive mememi bir de ne dicem benim kiz pamukcuk oldu ondan da ememedi bi incele istersen canim
Pamukcuk dudaklarinda bile oluyo yok seninkinde masallahDevamli bakiyorum agzina dilinin gerisinde sut lekesi var sadece. Dun doktora da sordum bakti sut lekesi bisey yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?