- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.041
ayyy Allah senden çok mersiii
Mübarek günde tavsiyelerin için sağoll
vallahi korkuyorum ya
ist-ant bir buçuk saat uçak sonra iner inmez bir saat araç ile şehir içi inşallah sorun olmaz
dediğin gibi beylerin caka satmaktan başka bişey yaptıkları yok
o konularda çok antrenanlıyım
bebek arabasını duymuştum ya uçakta kapıdan veriolar diye ama bazen senin ki gibi problemler oluyo demkki
bu arada mama önerisi çok iyi olduda
hiç mama vermedim ya hastanede doğduğunda vermiştik sadece
emzirme önlüğü şart o zaman
emzik işinide zincir falan idare etcez ben evde düşme sıkıntısı çekiom orda deliririz herhalde ya da yirmi emzik filan götürmek lazım
bu arada ben yalnızken bile uçakta daralıyodum ya bebe kucakta nasıl ola ki acep
bi de en çok gündüz uykusu nasıl olcak diye yaaa endişem
otelde başedebilir miyim bu konuyla bilmem
sürekli odaya git gel olmaz ne anlamı kaldı
havıza girer mi baby ya
Bize de birgun kader guler güler insallahhArkası gelmez dertletimiiiiiiin
Cocukla cok sikinti ya... Ben bi yere gitmeyi planlayamiyorum. Anneme geleyim dedim sabah, saat 15.00 oldu gelene kadar. Geldigim yerde kagithane-sisli arasi he...ayyy Allah senden çok mersiii
Mübarek günde tavsiyelerin için sağoll
vallahi korkuyorum ya
ist-ant bir buçuk saat uçak sonra iner inmez bir saat araç ile şehir içi inşallah sorun olmaz
dediğin gibi beylerin caka satmaktan başka bişey yaptıkları yok
o konularda çok antrenanlıyım
bebek arabasını duymuştum ya uçakta kapıdan veriolar diye ama bazen senin ki gibi problemler oluyo demkki
bu arada mama önerisi çok iyi olduda
hiç mama vermedim ya hastanede doğduğunda vermiştik sadece
emzirme önlüğü şart o zaman
emzik işinide zincir falan idare etcez ben evde düşme sıkıntısı çekiom orda deliririz herhalde ya da yirmi emzik filan götürmek lazım
bu arada ben yalnızken bile uçakta daralıyodum ya bebe kucakta nasıl ola ki acep
bi de en çok gündüz uykusu nasıl olcak diye yaaa endişem
otelde başedebilir miyim bu konuyla bilmem
sürekli odaya git gel olmaz ne anlamı kaldı
havıza girer mi baby ya
Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Sac deme ya valla bunalima giriyorum.Benimkide hemen hemen o kadar uyanik kaliyo birde kucakta olacak yada karnina kafami koycam sacimi yolcak oyle duruyo beyfendi
Ayni canim uyutuyom. Zor daliyo zaten bi camasir asiyim dyo agla aglaKizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Benim bebiş de aynı uyandıktan sonra bir buçuk saat durabiliyor. Hepitopu yarım saat uyuyor. Çarşıya çıkınca sıkıntı oluyor. Kendi başına uyuyan bi bebek degil çünkü. Uykusu gelince ortalığı yıkıyor. Mecbur uyutuyorumKizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Aynen öyle canım esimle iyi olacam o da hirsindan catlasinBenim kizimda kusuyo keseyimbakayim bende
Canim 3 yillik evliyim kaynana var naynanacik var bende ki o kadar adi ki duygusal ergen oyuncu 5 dakikada oglunun tavrina gore her duygusu yasar kah aglar kah guler iftira yalan olaylari abartma ne ararsan var 52 iki yasinda normalde ama ben bu kadar basit bi insan gormedim neyse bende ogretmenim oturakli basarili bi insanim 3 yildir ugrastim iki farkli aile piskologuna gittik esimle ne kadini degistirebildim ne kotusozlerini ama sunu anladim esinle iyi gecindin mi hic bisey yapamiyo hakli bile olsan kayin valide konusunda esinle arani bozma onla iyi gecin benim tek kurtulusum bu oldu. Bi de artik susmuyorum aninda SAKAYA vurarak lafimi soluyorum mumkunsede ya benim esim yada kayin peder oluyo yanimizda cunku carpitiyo anlatirken ogluna
Sac deme ya valla bunalima giriyorum.
Pofff! Çağan da cuma günü olcak. Üstelik sünnet olalı bi hafta olmadı daha. İnşallah kolay atlatır.Bugün 4 ay aşısını olduk ve nefret ediyorum artık bu asilardan ağla ağla akşama kadar her asida böyle,çıldırmak üzereyim
Sizede simdiden gecmis olsun umarim minik kolay atlatir bizim sunnet te olacak bu ay icinde o ayri bir sikinti yapti simdidenPofff! Çağan da cuma günü olcak. Üstelik sünnet olalı bi hafta olmadı daha. İnşallah kolay atlatır.
Size de geçmiş olsun...
Atom bi kanguruya alsan onu dışa dönük gezdirsen miKizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Bozcaadaya balayına gitmiştik üç gün kalmıştık tam yetti ama denizi çok soğukCocukla cok sikinti ya... Ben bi yere gitmeyi planlayamiyorum. Anneme geleyim dedim sabah, saat 15.00 oldu gelene kadar. Geldigim yerde kagithane-sisli arasi he...Uyuma aglama krizleri sonra emme alt degistirme, kisir dongu hop gene uykusu var agliyo ucakta arabada falan uzun sure dusunemiyorum yani... Bende sinir krizi geciririm onunla beraber hazuza nasil sokmayi planliyorsunuz? Ben bi kere vajinal mantar olmustum bi tatil sonrasi ondan sonra havuza daha az giriyorum hep denizde takiliyorum genelde. Cocugu hic sokamam sanirim, gerci babasi cok hevesli pembe bikini alcakmis kizina Hele buyuk oteller mumkunse hic olmasin zaten uyuz oluyodum simdi hepten sinir olurum, bi apart bulsam denize sifir, hic gitmedim bozcaadaya gitsem temmuzda ohh miss
hepsi böyle galiba bu veletlerin.Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Benimki hiç uyumuyor desem yeridir.. ayakta sallayinca iyi hoş ama bırakınca hemen agliyor.. Nasil asicam bu durumu bilmiyorumKizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo yauyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?