2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cocukla cok sikinti ya... Ben bi yere gitmeyi planlayamiyorum. Anneme geleyim dedim sabah, saat 15.00 oldu gelene kadar. Geldigim yerde kagithane-sisli arasi he... Uyuma aglama krizleri sonra emme alt degistirme, kisir dongu hop gene uykusu var agliyo ucakta arabada falan uzun sure dusunemiyorum yani... Bende sinir krizi geciririm onunla beraber hazuza nasil sokmayi planliyorsunuz? Ben bi kere vajinal mantar olmustum bi tatil sonrasi ondan sonra havuza daha az giriyorum hep denizde takiliyorum genelde. Cocugu hic sokamam sanirim, gerci babasi cok hevesli pembe bikini alcakmis kizina Hele buyuk oteller mumkunse hic olmasin zaten uyuz oluyodum simdi hepten sinir olurum, bi apart bulsam denize sifir, hic gitmedim bozcaadaya gitsem temmuzda ohh miss

Benimkide hemen hemen o kadar uyanik kaliyo birde kucakta olacak yada karnina kafami koycam sacimi yolcak oyle duruyo beyfendi
Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo ya uyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum

Kizlar minnoslariniz ne kadar sure uyanik kaliyor gunduzleri? Benimki 1,5 saatte krize giriyo. Artik devamli cocuk uyutmaktan sirtim agriyo ya uyusa kalsa gam yemicem, devamli uyaniyo... Hic bi yere cikamiyorum
Ayni canim uyutuyom. Zor daliyo zaten bi camasir asiyim dyo agla agla

Benim bebiş de aynı uyandıktan sonra bir buçuk saat durabiliyor. Hepitopu yarım saat uyuyor. Çarşıya çıkınca sıkıntı oluyor. Kendi başına uyuyan bi bebek degil çünkü. Uykusu gelince ortalığı yıkıyor. Mecbur uyutuyorum

Aynen öyle canım esimle iyi olacam o da hirsindan catlasin esimle konuştuk herşeyi evime gidecem aksam ama bu lafları unutamam yüzüne bakmam artık düşündükçe deliriyirum eşime dedim bana git deme evime de gelmesin kendin ne zaman istiyorsan git ama bana annenle ilgili hic bir şey söyleme duymak istemiyorum dedim tamam dedi bakalım ne olacak

Bugün 4 ay aşısını olduk ve nefret ediyorum artık bu asilardan ağla ağla akşama kadar her asida böyle,çıldırmak üzereyim
Pofff! Çağan da cuma günü olcak. Üstelik sünnet olalı bi hafta olmadı daha. İnşallah kolay atlatır.
Size de geçmiş olsun...

Bozcaadaya balayına gitmiştik üç gün kalmıştık tam yetti ama denizi çok soğuk tavsiye ederim ama şaraplar da şahaneydi
Havuxa ben de girmiyorum kaç yıldır minnoşu da sokmsm hiç hijyenik grlmiyo
Denize sokmayı planlıyorum ama :):)inşallah banyoyu sevdiği gibi drnizi de sevr

hepsi böyle galiba bu veletlerin.
bugün arkadaş geldi. onunkide aynıymış. kız yorgunluktan bitkindi.
benimkini de taş çatlasın 2 saat tutabiliyorum. 1.saatte başlıyor aslında huysuzlanmaya. kaka falan yaptıysa biraz kaçıyor uykusu onunla uğraşırken. öyle böyle 2 saat ara tutmaya çalışıyorum işim yoksa.
yoksa çok uğraşmıyorum uyumasın diye, naoıyım.. huysuzluğuyla uğraşmaktansa uyusun. gerçi arası çok olunca daha çok uyuyor. yani 1 saat falan.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
dualarımız kabul olsun İnşaallah hayırlısıyla.
Rabbim evlatlarımızı korusun. dert verip derman arattırmasın İnşaallah.
Cümle evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlsıyla nasip etsin tez zamanda İnşaallah.

Benimki hiç uyumuyor desem yeridir.. ayakta sallayinca iyi hoş ama bırakınca hemen agliyor.. Nasil asicam bu durumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…