2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benm kaynim da nisanliydi biz esimle tanistigmzda,onlar evlendi biz de 6ay sonra evlendik.. Her neyse yani kv beni ve ailemi benimseyemedi,basta cok iyiydi ama iki ayda degismeye basladi. Anneme bana laf etti,hep digerlerini kayirdi.pohpohlanmaya bayilir ovulmeye bayilir,esimi somururdu artik alamaz olduydu. Cok uzdu aglatti annemle beni ve cok ahimizi aldi. Evlendikten 5ay sonra kiz kaynimi terketti. O ovdugu kiz ve annesinden neler neler cekti ve duydu.. Kisacasi ettigini buldu diyebilirim. Bu kdrni istemedm aklimdan bile gecmedi elbet ama allah boyle uygun gordu bence.. Cunku ah edip ins o ovduklerinden cekersn gercek yuzlerni gorursun demistm. esimle uyarmistik onlari ama onlar beni karalamayi secmislerdi.. Iyi oldu

Adasim allah yukarıda goruyor o sebinin sütüyle oynuyorlar hemen hasta olurlar zwten ayrimci insanlar zor ne istiyorlar bu gelinlerden ama bir gun muhtac olunca cagiracaklar en axindan benimki cagiracak hakkimi helal etmiyorum düştüğü zaman gidip bakmam benimkide öyle annemde ne isim varmis orda dogmusum burda yeserecekmisim rahat birakmiyorsunuz ki eslerimizle yeserelim takma kafana esin yaninda allahin izniyle siz yetersiniz bebeginize esinin kalbini kırma oda uzulmus bak keske benim esimde seninki gibi koruda beni allah bozmasin mutlulugunuzu toparlan minik sut idtiyor onlara inat bebegine iyi bakko bakamadi demesinler

Heosimi ayni kiz bunlarin valla benimkide oyle hep kaynimi overler karisini overler ama kaynim karısına bisey dedikleri anda verir cevaplarıni ilk cocuguma hamileyken cekmedigim kalmadi ayni evdeydik cok sukur ki kurtuldum onlardan fazla gitmem benim kp korur beni laf soyletmez kv ye yoksa coktan yuvam bozulmusti

Su sac dokulmesine bi care bulun, kel kalacagima mi yanayim, evin her yanindan her dakka sac topladigimami...
bıktım ya bende bıktım
ne oldu birden bire ya oluk oluk
kaybolmam ben he
yürüdüğüm yerlerde saçlarımı bırakıyom
saç tellerimden takip edin bulursunuz

herkeslere hayırlı kandiller
evinizden kalbinizden bereket huzur eksik olmasın
Kıaz ..uçak önerisi sordun ..
tuvaletteyim uzun namluları açtım vaktim çok ayrıntılı yazabilirim yani
Başta stres yapma..bu bebek kaç aylık olursada fark itmiyo..
Yalnız ve eşinle mi gidicen demicem..eşim beni deli etti yalnıx gibi uçtum sanki
Öyle çantaya herşeyi tastamam koymakla olmuyormuş..onu ordan alacak el lazım..
Minnoşu benm gibi kotlar papyonlarla süsleme
Bas eşofmanı ..
Cepli bişi giy ve cebine mendili açık olarak koy
Kocan nerde neresinde diye çıldırtabilir..
Bezi iyi bağla uçak havalanınca mısa kaka yaptı beline cıktı..o an fark etim..ayakta ikrn kaka yapınca bele geçiyo..yatarken yapınca sorun yok..emzik ve mama yap..yada rezene cayı falan minnoşa..çok süslenme sacını güzelce topla
Bi örtü şart..yada hırkanla iş görürsün..oturu oturmaz yastık şal iste
Mısaya ayakkabı giydirdim 100 kez cıktı..
Aktarmalı ise bizim öyleydi..bebek arabasını ucağa verdim salaklar bagaja aktarmış..ankarada küfür ettim durdum
Yedek kıyafet dememe gerek yok ..muhtemel dönerken ağzının suyu için bişiler ayarlıcam..öyle mont falan giydirme yakşıklı olsun diye
Yoksa çekersin ..
O emzik ille düşüyor bi pet şişe su şart..yıkamak için..onın dışında kocana sabır et..mama çalkalamayı öpret..uçak mama oldu..
Peçete dediğinde ne kadar diye sormasın..
bide kemer vercekler takma takmoş gibi yap.taktım ve ağlama seansında zır cıkardım

Canım ben kin tutan biri değilim hic kimseyi kirmqm ama bu son nokta oldu kendi kaybetti ben esimle iyi olurum o kendini dusunsun torununu giremeyecek çok sinirliyim iki gündür mahvoldum ağla ağla bu gözyaşımın sebebini Rabbim sorsun iki kızı var ondan bulsun esi polis birinin doğunun en ücra köşesine gitsin yansın o da kızı için su mübarek günde beni boyle uzdugu için ceksin

ayyy Allah senden çok mersiii
Mübarek günde tavsiyelerin için sağoll
vallahi korkuyorum ya
ist-ant bir buçuk saat uçak sonra iner inmez bir saat araç ile şehir içi inşallah sorun olmaz
dediğin gibi beylerin caka satmaktan başka bişey yaptıkları yok
o konularda çok antrenanlıyım
bebek arabasını duymuştum ya uçakta kapıdan veriolar diye ama bazen senin ki gibi problemler oluyo demkki
bu arada mama önerisi çok iyi olduda
hiç mama vermedim ya hastanede doğduğunda vermiştik sadece
emzirme önlüğü şart o zaman
emzik işinide zincir falan idare etcez ben evde düşme sıkıntısı çekiom orda deliririz herhalde ya da yirmi emzik filan götürmek lazım
bu arada ben yalnızken bile uçakta daralıyodum ya bebe kucakta nasıl ola ki acep
bi de en çok gündüz uykusu nasıl olcak diye yaaa endişem
otelde başedebilir miyim bu konuyla bilmem
sürekli odaya git gel olmaz ne anlamı kaldı
havıza girer mi baby ya

Aynisini bize de yapti bende kullanmiyorum
Benim kizimda kusuyo keseyimbakayim bende
Canim 3 yillik evliyim kaynana var naynanacik var bende ki o kadar adi ki duygusal ergen oyuncu 5 dakikada oglunun tavrina gore her duygusu yasar kah aglar kah guler iftira yalan olaylari abartma ne ararsan var 52 iki yasinda normalde ama ben bu kadar basit bi insan gormedim neyse bende ogretmenim oturakli basarili bi insanim 3 yildir ugrastim iki farkli aile piskologuna gittik esimle ne kadini degistirebildim ne kotusozlerini ama sunu anladim esinle iyi gecindin mi hic bisey yapamiyo hakli bile olsan kayin valide konusunda esinle arani bozma onla iyi gecin benim tek kurtulusum bu oldu. Bi de artik susmuyorum aninda SAKAYA vurarak lafimi soluyorum mumkunsede ya benim esim yada kayin peder oluyo yanimizda cunku carpitiyo anlatirken ogluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…