- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.021
E
N basiti ben 32 yadinda evlendim.bana kavga sirasinda oglumu sevmiyosun.yasin gectigi icin evlendin demisti.bende onsaallah senin kizonda benim yadimda evlenr dedim icimden.veee 32 yadinda evde hala.bana soruyo kaynana ki.se yokmu diye birini bulun diyo.yana yakala koca bulmaya calisiyo.kimsenin ettigi kimseye kalmiyo.sadece biraz sabret
Adasim allah yukarıda goruyor o sebinin sütüyle oynuyorlar hemen hasta olurlar zwten ayrimci insanlar zor ne istiyorlar bu gelinlerden ama bir gun muhtac olunca cagiracaklar en axindan benimki cagiracak hakkimi helal etmiyorum düştüğü zaman gidip bakmam benimkide öyle annemde ne isim varmis orda dogmusum burda yeserecekmisim rahat birakmiyorsunuz ki eslerimizle yeserelim takma kafana esin yaninda allahin izniyle siz yetersiniz bebeginize esinin kalbini kırma oda uzulmus bak keske benim esimde seninki gibi koruda beni allah bozmasin mutlulugunuzu toparlan minik sut idtiyor onlara inat bebegine iyi bakko bakamadi demesinlerİyi olmuş ahin tutmuş eşim beni yıllarca istedi ben hep olmaz dedim sonra kısmet oldu evlendik simdi iyiki var diyorum o benim için çok başka a annesi yanina yakistiramamis oğlunu yaslandirmisim anneme babama neler söyledi kimse anneme babama bir şey diyemez dedirtmemek zaten iyiler kaybediyor canım ağzımı açıp hic birşey demedim tamam anne tamam dedim sürekli ama hata yaomisim kime yaranacam bir de bana kızım derdi yapmacık kadın içinde onca şeyi tutmuş kendi kızlarına bak dedim senden cikmiyorlar çek sende dedim tansiyon hastası zaten yatıyormuş beter olsun torununu da gistermeyecrm ona gorecek o simdi asil gelinini
Heosimi ayni kiz bunlarin valla benimkide oyle hep kaynimi overler karisini overler ama kaynim karısına bisey dedikleri anda verir cevaplarıni ilk cocuguma hamileyken cekmedigim kalmadi ayni evdeydik cok sukur ki kurtuldum onlardan fazla gitmem benim kp korur beni laf soyletmez kv ye yoksa coktan yuvam bozulmustiBenm kaynim da nisanliydi biz esimle tanistigmzda,onlar evlendi biz de 6ay sonra evlendik.. Her neyse yani kv beni ve ailemi benimseyemedi,basta cok iyiydi ama iki ayda degismeye basladi. Anneme bana laf etti,hep digerlerini kayirdi.pohpohlanmaya bayilir ovulmeye bayilir,esimi somururdu artik alamaz olduydu. Cok uzdu aglatti annemle beni ve cok ahimizi aldi. Evlendikten 5ay sonra kiz kaynimi terketti. O ovdugu kiz ve annesinden neler neler cekti ve duydu.. Kisacasi ettigini buldu diyebilirim. Bu kdrni istemedm aklimdan bile gecmedi elbet ama allah boyle uygun gordu bence.. Cunku ah edip ins o ovduklerinden cekersn gercek yuzlerni gorursun demistm. esimle uyarmistik onlari ama onlar beni karalamayi secmislerdi.. Iyi oldu
bıktım ya bende bıktımSu sac dokulmesine bi care bulun, kel kalacagima mi yanayim, evin her yanindan her dakka sac topladigimami...
Hiuf kiz burdan gecmismiydin takip edembıktım ya bende bıktım
ne oldu birden bire ya oluk oluk
kaybolmam ben he
yürüdüğüm yerlerde saçlarımı bırakıyom
saç tellerimden takip edin bulursunuz
Haydi kıslar spor halayina
burlada gidiom ama izimi belli etmiomHiuf kiz burdan gecmismiydin takip edem
Kıaz ..uçak önerisi sordun ..herkeslere hayırlı kandiller
evinizden kalbinizden bereket huzur eksik olmasın
Biliyorum belli ediyon bi yaziyon bir sayfa doliyiburlada gidiom ama izimi belli etmiom
Torkunun piskevitine sardim ben dogumdan sonra onla besleniyom4gundur kepek ekmek yiyorummmpuskevit de yemiyomm esim de dolu dondurma almis hainn
Canım ben kin tutan biri değilim hic kimseyi kirmqm ama bu son nokta oldu kendi kaybetti ben esimle iyi olurum o kendini dusunsun torununu giremeyecek çok sinirliyim iki gündür mahvoldum ağla ağla bu gözyaşımın sebebini Rabbim sorsun iki kızı var ondan bulsun esi polis birinin doğunun en ücra köşesine gitsin yansın o da kızı için su mübarek günde beni boyle uzdugu için ceksinKimsenin ahi kimsede kalmiyo.simdilik biraz mesafeli ol.zamanla duzelir.dusmanlik olmaz.kocanin anasi. Biz kavga ettigimizde diger eltimj ornek verdi.cok iyiymis.saygiliymis.iyi anlasiyormus.noldu bir kavga ettiler kanli bicakli.gorumcem elti.de kaliyodu kovdi evden gorumceyi.simdi en kotu gelin o.en kiymetli gelinde ben oldum.kimsenjn ahi kimsede kalmaz.ikili oynucan.bunu anladim.durustluk bir ise yaramiyo.bide misafire nasil davraniyosan onada oyle davranacan kendi oz annen degil nazini ceksin.biraz sabret her sey duzelir.dusmanlik olmaz ailesiniz.simdi biraz mesafe koy sadece
Kilo aldiriyo beaBen demir hapıma yeniden başladım
Geceleri ve sabahları halsizlik de vsr
Belki bir faydası dokunur
Haydiyidin kuazlar vwbeleri uyutan gelivesinKilo verdirir ben varim geliuumm
ayyy Allah senden çok mersiiiKıaz ..uçak önerisi sordun ..
tuvaletteyim uzun namluları açtım vaktim çok ayrıntılı yazabilirim yani
Başta stres yapma..bu bebek kaç aylık olursada fark itmiyo..
Yalnız ve eşinle mi gidicen demicem..eşim beni deli etti yalnıx gibi uçtum sanki
Öyle çantaya herşeyi tastamam koymakla olmuyormuş..onu ordan alacak el lazım..
Minnoşu benm gibi kotlar papyonlarla süsleme
Bas eşofmanı ..
Cepli bişi giy ve cebine mendili açık olarak koy
Kocan nerde neresinde diye çıldırtabilir..
Bezi iyi bağla uçak havalanınca mısa kaka yaptı beline cıktı..o an fark etim..ayakta ikrn kaka yapınca bele geçiyo..yatarken yapınca sorun yok..emzik ve mama yap..yada rezene cayı falan minnoşa..çok süslenme sacını güzelce topla
Bi örtü şart..yada hırkanla iş görürsün..oturu oturmaz yastık şal iste
Mısaya ayakkabı giydirdim 100 kez cıktı..
Aktarmalı ise bizim öyleydi..bebek arabasını ucağa verdim salaklar bagaja aktarmış..ankarada küfür ettim durdum
Yedek kıyafet dememe gerek yok ..muhtemel dönerken ağzının suyu için bişiler ayarlıcam..öyle mont falan giydirme yakşıklı olsun diye
Yoksa çekersin ..
O emzik ille düşüyor bi pet şişe su şart..yıkamak için..onın dışında kocana sabır et..mama çalkalamayı öpret..uçak mama oldu..
Peçete dediğinde ne kadar diye sormasın..
bide kemer vercekler takma takmoş gibi yap.taktım ve ağlama seansında zır cıkardım
Benim kizimda kusuyo keseyimbakayim bendeAynisini bize de yapti bende kullanmiyorum
Canim 3 yillik evliyim kaynana var naynanacik var bende ki o kadar adi ki duygusal ergen oyuncu 5 dakikada oglunun tavrina gore her duygusu yasar kah aglar kah guler iftira yalan olaylari abartma ne ararsan var 52 iki yasinda normalde ama ben bu kadar basit bi insan gormedim neyse bende ogretmenim oturakli basarili bi insanim 3 yildir ugrastim iki farkli aile piskologuna gittik esimle ne kadini degistirebildim ne kotusozlerini ama sunu anladim esinle iyi gecindin mi hic bisey yapamiyo hakli bile olsan kayin valide konusunda esinle arani bozma onla iyi gecin benim tek kurtulusum bu oldu. Bi de artik susmuyorum aninda SAKAYA vurarak lafimi soluyorum mumkunsede ya benim esim yada kayin peder oluyo yanimizda cunku carpitiyo anlatirken oglunaCanım ben kin tutan biri değilim hic kimseyi kirmqm ama bu son nokta oldu kendi kaybetti ben esimle iyi olurum o kendini dusunsun torununu giremeyecek çok sinirliyim iki gündür mahvoldum ağla ağla bu gözyaşımın sebebini Rabbim sorsun iki kızı var ondan bulsun esi polis birinin doğunun en ücra köşesine gitsin yansın o da kızı için su mübarek günde beni boyle uzdugu için ceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?