- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.001
Sn. Sör söründürün yorumlarını bekliyoruzBuyume ataklari varya, ona inaniyomusunuz kizlar? Sizce butun bu huysuzluklarin uykuya dalamamalarin durmamalarin devamli ilgi beklemelerin sebebi gercekten bu buyume ataklari olabilirmi?
Herşey sörün başının altından çıktı bePembe atmıştır kesin
Ohh yaptım yedim mis
Kız yapıvrt 5 dakikada yoğurdum beş dakikada kızarttım dereotu ve peynirle daha güzel olduuu
Hı...sezeryan. Mış mışBen niye hala yetmişli kilolardayım yaa
Hep sezeryan yüzünden
Puffff :'(
Valla vicdan falan yok bu kadında sabahtan beri düşündükçe sınırın teleme çıkıyor aileme neler söyledi bir de annemle kuzenler düşün yani eşim ne desin sus anne diyor kadın susmuyor ne olur gel eve gidelim ben seni çok seviyorum dedi tamam gitme bir daha annmr beni üzme dedi ama ben çok bunaldim git dedim annem de yarin gel siniri geçsin dedi gitti ama kaynanam bu lafları çekecek torununa hasret büyüyecek bu laflar unutulmaz görecek o gününü ise başlayınca yakınına tasinacsktim bu ders oldu bana geleceği gösterdi artik oğluna torununa hasret kalacak yavrumu düşünüyorum.ben emmiyor hala geçer inşallahO ne yaa aptal sey.. Nasil uzuyorlar ne vicdan var bu insanlarda anlayamiyorum! Bosver uzulme cnm degmez inan ki.. Evet sen kendin yetersin her seye,rahatsizlik vs her sey gecip gidecek hic uzulme dee esin ne diyor bu duruma cok merak ettim dogrusu
Valla vicdan falan yok bu kadında sabahtan beri düşündükçe sınırın teleme çıkıyor aileme neler söyledi bir de annemle kuzenler düşün yani eşim ne desin sus anne diyor kadın susmuyor ne olur gel eve gidelim ben seni çok seviyorum dedi tamam gitme bir daha annmr beni üzme dedi ama ben çok bunaldim git dedim annem de yarin gel siniri geçsin dedi gitti ama kaynanam bu lafları çekecek torununa hasret büyüyecek bu laflar unutulmaz görecek o gününü ise başlayınca yakınına tasinacsktim bu ders oldu bana geleceği gösterdi artik oğluna torununa hasret kalacak yavrumu düşünüyorum.ben emmiyor hala geçer inşallah
Gecmis olsun alpise benimkidr yanimda canim zor uyudu valla siii iyi geceleeerOglumla bugun yanyana yatiyoz ayni yataktayiz :) malum asi oldu. Huysuzdu.. Kiyamadm :) iyi geceler
Benimki bazen kendi kendine agzinda emzikle uyuyodu. Eskidendi. Cok eskiden...Benim düşüncemce ilk doğduklarında kas gelişimleri olmadığı için Ağrılarıda olsa bunu fiziki olarak bildireniyorlardı sesleri bile daha kısıktı şimdi ciyak ciyak bağırıp fiziki olarak tepki göstere biliyor ve bizde anne olarak neden mi araştırmaya başlıyoruz... Bu arada şu beşik olayını sen deyince bayağı düşündüm kendi odasında ki yatak sağlanmadığı için bu çocuk Nasıl uyuyacak yada tatile gittiğimizde Nasıl sallanmadan uyuyacak diye şimdi beşiğe koyduğumda sallanıyorum tam uyuyacağı Zaman kucağıma alıp sallamadan ona sakince şarkı söylüyorum ve uyuyor aslında uykusu çoksa hiç bir şey yapmana gerek kalmıyor fakat işte aralarda uyandığında başka çağrem yok mecbur küçük küçük sallıyorum... Birde aklıma ne geldi biz büyükler bile otobüs yolculuğu yaparken hep sallanıyoruz ve uyku yapıyor içedönüm vakası aslında biz büyüklerde de var hep otobüs yolcuğu yapan yolcular öyle böyle uykuya dalıyorlar çünkü aslında anne karnında sallanma olayı insanı sakinleştitip güven duygusu veriyor ams uçak yolcusunda uyuyan kişi sayısı daha az
Benimde sezoBen niye hala yetmişli kilolardayım yaa
Hep sezeryan yüzünden
Puffff :'(
Bir yeri agrimadigini her agladiginda kucagima alarak sustugunda farkettimValla benimki de cumartesi geceden beri bir tuhaf.çok ağlamalar başladı. Bugün hep agladi uyanikken.uyumak istedi hep. Kendi kendine ztn uyuyamiyor.ya memede ya ayakta sallayarak uyudu butun gun ama hep huzursuz bir uyku.uykusundan ağlayarak uyandı. Acaba diyorum bir yeri mi agriyor
İster anlasin ister anlamasin canım Rabbim görüyor her şeyi su saat oldu hala uyumadim gözlerim sisti ağlamaktan kaynqnamin tansiyonu çıkmış yatiyirmus beter olsun su mübarek kandil gününde duam bu görsün emzikli kadını bu kadar uzmeyi bu laflar unutulack laflar değil artık hic bir şey eskisi gibi olmaz ben bebgime eşime bakacam o da hasret buyusun yaptığından utansın paşam benim dünyam herşeyim gerisi tinUmarim hatasini anlar biraz duzeltir kendini. Ne gerek var ki bunlara anlamadm. Senbi de yavrun icin isine bi sure ara da verceksin,basina kalir diye mi korkuyor ne yapiyr.. Esin seni anlamis ve destekliyro,onu kirmaaya calis bari cnm,gerginsin biliyor tabi ki.. Annenguzel demis yarin sakin kafayla konusur degerlendirrsiniz.. Bu olayin altinsda yatam sebebi ogrenmek lazim. Zaman ne getirir bilinmez,hayirlisi olsun insalalh bn d cok uzuldm cidden.. Olur cnm bebegin de degisik zamanalr geciryo ama emer devam eder
Ben demir hapıma yeniden başladımSu sac dokulmesine bi care bulun, kel kalacagima mi yanayim, evin her yanindan her dakka sac topladigimami...
İster anlasin ister anlamasin canım Rabbim görüyor her şeyi su saat oldu hala uyumadim gözlerim sisti ağlamaktan kaynqnamin tansiyonu çıkmış yatiyirmus beter olsun su mübarek kandil gününde duam bu görsün emzikli kadını bu kadar uzmeyi bu laflar unutulack laflar değil artık hic bir şey eskisi gibi olmaz ben bebgime eşime bakacam o da hasret buyusun yaptığından utansın paşam benim dünyam herşeyim gerisi tin
Bende dvliligimin ilk 6 ayinda yadadim.nerdeyse ayriliyorduk.kaynabamla iyiyiz simdi.ama ben hic unutamadim.4 yil oldu.kaynabam yapici bir kafin degil.sen bur doyle o iki der.amliyacagin iyide olsamiz unutulmuyo.onunda iki kizi var aynisinida onlara yapsinlar dedim.hos32 yadonda hala bekar.digerinide alan olmaz kicini yerden kaldrmiyo.kizlarindan cekiyo simdi.Allah gonlune gore versin kafani rahatlatsin insallah. En basta kenfi ailenle mutluysan ztn cogu seyi az da olsa goz ardi edebiliyosun ama bitmiyo malesef bununla..insanin ic huzurunu bozuyor.. Bakalim neolacak hayirlisi :)
N basiti ben 32 yadinda evlendim.bana kavga sirasinda oglumu sevmiyosun.yasin gectigi icin evlendin demisti.bende onsaallah senin kizonda benim yadimda evlenr dedim icimden.veee 32 yadinda evde hala.bana soruyo kaynana ki.se yokmu diye birini bulun diyo.yana yakala koca bulmaya calisiyo.kimsenin ettigi kimseye kalmiyo.sadece biraz sabretAllah gonlune gore versin kafani rahatlatsin insallah. En basta kenfi ailenle mutluysan ztn cogu seyi az da olsa goz ardi edebiliyosun ama bitmiyo malesef bununla..insanin ic huzurunu bozuyor.. Bakalim neolacak hayirlisi :)
İyi olmuş ahin tutmuş eşim beni yıllarca istedi ben hep olmaz dedim sonra kısmet oldu evlendik simdi iyiki var diyorum o benim için çok başka a annesi yanina yakistiramamis oğlunu yaslandirmisim anneme babama neler söyledi kimse anneme babama bir şey diyemez dedirtmemek zaten iyiler kaybediyor canım ağzımı açıp hic birşey demedim tamam anne tamam dedim sürekli ama hata yaomisim kime yaranacam bir de bana kızım derdi yapmacık kadın içinde onca şeyi tutmuş kendi kızlarına bak dedim senden cikmiyorlar çek sende dedim tansiyon hastası zaten yatıyormuş beter olsun torununu da gistermeyecrm ona gorecek o simdi asil gelininiE
N basiti ben 32 yadinda evlendim.bana kavga sirasinda oglumu sevmiyosun.yasin gectigi icin evlendin demisti.bende onsaallah senin kizonda benim yadimda evlenr dedim icimden.veee 32 yadinda evde hala.bana soruyo kaynana ki.se yokmu diye birini bulun diyo.yana yakala koca bulmaya calisiyo.kimsenin ettigi kimseye kalmiyo.sadece biraz sabret
Kimsenin ahi kimsede kalmiyo.simdilik biraz mesafeli ol.zamanla duzelir.dusmanlik olmaz.kocanin anasi. Biz kavga ettigimizde diger eltimj ornek verdi.cok iyiymis.saygiliymis.iyi anlasiyormus.noldu bir kavga ettiler kanli bicakli.gorumcem elti.de kaliyodu kovdi evden gorumceyi.simdi en kotu gelin o.en kiymetli gelinde ben oldum.kimsenjn ahi kimsede kalmaz.ikili oynucan.bunu anladim.durustluk bir ise yaramiyo.bide misafire nasil davraniyosan onada oyle davranacan kendi oz annen degil nazini ceksin.biraz sabret her sey duzelir.dusmanlik olmaz ailesiniz.simdi biraz mesafe koy sadeceİyi olmuş ahin tutmuş eşim beni yıllarca istedi ben hep olmaz dedim sonra kısmet oldu evlendik simdi iyiki var diyorum o benim için çok başka a annesi yanina yakistiramamis oğlunu yaslandirmisim anneme babama neler söyledi kimse anneme babama bir şey diyemez dedirtmemek zaten iyiler kaybediyor canım ağzımı açıp hic birşey demedim tamam anne tamam dedim sürekli ama hata yaomisim kime yaranacam bir de bana kızım derdi yapmacık kadın içinde onca şeyi tutmuş kendi kızlarına bak dedim senden cikmiyorlar çek sende dedim tansiyon hastası zaten yatıyormuş beter olsun torununu da gistermeyecrm ona gorecek o simdi asil gelinini
E
N basiti ben 32 yadinda evlendim.bana kavga sirasinda oglumu sevmiyosun.yasin gectigi icin evlendin demisti.bende onsaallah senin kizonda benim yadimda evlenr dedim icimden.veee 32 yadinda evde hala.bana soruyo kaynana ki.se yokmu diye birini bulun diyo.yana yakala koca bulmaya calisiyo.kimsenin ettigi kimseye kalmiyo.sadece biraz sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?