2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O ne yaa aptal sey.. Nasil uzuyorlar ne vicdan var bu insanlarda anlayamiyorum! Bosver uzulme cnm degmez inan ki.. Evet sen kendin yetersin her seye,rahatsizlik vs her sey gecip gidecek hic uzulme dee esin ne diyor bu duruma cok merak ettim dogrusu
Valla vicdan falan yok bu kadında sabahtan beri düşündükçe sınırın teleme çıkıyor aileme neler söyledi bir de annemle kuzenler düşün yani eşim ne desin sus anne diyor kadın susmuyor ne olur gel eve gidelim ben seni çok seviyorum dedi tamam gitme bir daha annmr beni üzme dedi ama ben çok bunaldim git dedim annem de yarin gel siniri geçsin dedi gitti ama kaynanam bu lafları çekecek torununa hasret büyüyecek bu laflar unutulmaz görecek o gününü ise başlayınca yakınına tasinacsktim bu ders oldu bana geleceği gösterdi artik oğluna torununa hasret kalacak yavrumu düşünüyorum.ben emmiyor hala geçer inşallah

Umarim hatasini anlar biraz duzeltir kendini. Ne gerek var ki bunlara anlamadm. Senbi de yavrun icin isine bi sure ara da verceksin,basina kalir diye mi korkuyor ne yapiyr.. Esin seni anlamis ve destekliyro,onu kirmaaya calis bari cnm,gerginsin biliyor tabi ki.. Annenguzel demis yarin sakin kafayla konusur degerlendirrsiniz.. Bu olayin altinsda yatam sebebi ogrenmek lazim. Zaman ne getirir bilinmez,hayirlisi olsun insalalh bn d cok uzuldm cidden.. Olur cnm bebegin de degisik zamanalr geciryo ama emer devam eder

Su uygulamayi indirdim the wonder weeks. Benim kiz 28 aralik dogumlu, gok gurultulu gosterdi zati. Dilim dondugunce cevirdim epey uzundu, bu hafta gorme duyulari tam olarak gelisiyomus bundan once bugulu goruyolarmis, yani her zaman oldugu odada durup dururken heyecanlanmalari veya aglamalari buna bagli olsa gerek.. tat alma koku alma da gelisiyomus muhtemelen meme kavgalari bu yuzden olabilir. Ninni gibi sarkilara tepki verirlermis genellikle. Bizimkinde epeydir vardi zaten. Ama gece aglayarak uyanmalari hakkinda bisey yazmiyodu benden bu kadar cok uykum var zaten 1-2 saate uyanir zeyno. Zabagnan anama kacacagim. Iyi geceler...

Benimki bazen kendi kendine agzinda emzikle uyuyodu. Eskidendi. Cok eskiden...

Bir yeri agrimadigini her agladiginda kucagima alarak sustugunda farkettim

İster anlasin ister anlamasin canım Rabbim görüyor her şeyi su saat oldu hala uyumadim gözlerim sisti ağlamaktan kaynqnamin tansiyonu çıkmış yatiyirmus beter olsun su mübarek kandil gününde duam bu görsün emzikli kadını bu kadar uzmeyi bu laflar unutulack laflar değil artık hic bir şey eskisi gibi olmaz ben bebgime eşime bakacam o da hasret buyusun yaptığından utansın paşam benim dünyam herşeyim gerisi tin

Allah gonlune gore versin kafani rahatlatsin insallah. En basta kenfi ailenle mutluysan ztn cogu seyi az da olsa goz ardi edebiliyosun ama bitmiyo malesef bununla..insanin ic huzurunu bozuyor.. Bakalim neolacak hayirlisi :)

Allah gonlune gore versin kafani rahatlatsin insallah. En basta kenfi ailenle mutluysan ztn cogu seyi az da olsa goz ardi edebiliyosun ama bitmiyo malesef bununla..insanin ic huzurunu bozuyor.. Bakalim neolacak hayirlisi :)
Bende dvliligimin ilk 6 ayinda yadadim.nerdeyse ayriliyorduk.kaynabamla iyiyiz simdi.ama ben hic unutamadim.4 yil oldu.kaynabam yapici bir kafin degil.sen bur doyle o iki der.amliyacagin iyide olsamiz unutulmuyo.onunda iki kizi var aynisinida onlara yapsinlar dedim.hos32 yadonda hala bekar.digerinide alan olmaz kicini yerden kaldrmiyo.kizlarindan cekiyo simdi.

E
N basiti ben 32 yadinda evlendim.bana kavga sirasinda oglumu sevmiyosun.yasin gectigi icin evlendin demisti.bende onsaallah senin kizonda benim yadimda evlenr dedim icimden.veee 32 yadinda evde hala.bana soruyo kaynana ki.se yokmu diye birini bulun diyo.yana yakala koca bulmaya calisiyo.kimsenin ettigi kimseye kalmiyo.sadece biraz sabret

İyi olmuş ahin tutmuş eşim beni yıllarca istedi ben hep olmaz dedim sonra kısmet oldu evlendik simdi iyiki var diyorum o benim için çok başka a annesi yanina yakistiramamis oğlunu yaslandirmisim anneme babama neler söyledi kimse anneme babama bir şey diyemez dedirtmemek zaten iyiler kaybediyor canım ağzımı açıp hic birşey demedim tamam anne tamam dedim sürekli ama hata yaomisim kime yaranacam bir de bana kızım derdi yapmacık kadın içinde onca şeyi tutmuş kendi kızlarına bak dedim senden cikmiyorlar çek sende dedim tansiyon hastası zaten yatıyormuş beter olsun torununu da gistermeyecrm ona gorecek o simdi asil gelinini

Kimsenin ahi kimsede kalmiyo.simdilik biraz mesafeli ol.zamanla duzelir.dusmanlik olmaz.kocanin anasi. Biz kavga ettigimizde diger eltimj ornek verdi.cok iyiymis.saygiliymis.iyi anlasiyormus.noldu bir kavga ettiler kanli bicakli.gorumcem elti.de kaliyodu kovdi evden gorumceyi.simdi en kotu gelin o.en kiymetli gelinde ben oldum.kimsenjn ahi kimsede kalmaz.ikili oynucan.bunu anladim.durustluk bir ise yaramiyo.bide misafire nasil davraniyosan onada oyle davranacan kendi oz annen degil nazini ceksin.biraz sabret her sey duzelir.dusmanlik olmaz ailesiniz.simdi biraz mesafe koy sadece

Gercektn icten soyledik mi oluyor.. Senin de tutmus ahin.. Keske boyle yapmasalar da ne bileym insanoglu iste bir seyler bulacak illa ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…