- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.201
aynen dediğin gibi oldu biliyonmu aşıdan 4-5 saat sonraa başladı
nasıl kıvranıyo ama acı çektiği o kadar belliydi ki içim yandı
vallahi doktora götürmeyi düşündük ama bi sürü eziyet ediolar ya
daha beter olmasın
şükür ki uyudu geçti bugün iyi çoook şükür inşallah bi daha yapmaz
2. dozdada böyle olursa ayvayı yedim
Tam tersini biz yaşadık, eşim ilçedeydi,ile gelmek için tayin istedi bi benim merkez okul,bir de köy okulu açıldı, benim okulu tercih ettirmedim eşimeSlm kizlar
Çok iyi bi iş teklifi aldim.. Ama kocamın şirketinden.. Koca kişisi istemedi
Çook geçmiş olsun canım,Allah şifalığını verir inş,..bu kayınvalideler ne düşüncesiz ya, he kendi yavrumu hasta etcem ben en büyük hobim zatenMinigimde hasta olduateslendi yavrum atlatiyoruz inşallah ama ben istemişim gibi kv çocuklari hasta etti diyo hee canim ben istedim cocugumun hasta olmasini sanki benden cok yaniyo cigerim o benim uc gündür cocuklarla uğraşıyorum bir kere gelmedi nasillar diye umrumda degiller ama laf etmesinler var
Sinir oldum zaten dedim he hee ben özellikle istedim hasta olmasiniÇook geçmiş olsun canım,Allah şifalığını verir inş,..bu kayınvalideler ne düşüncesiz ya, he kendi yavrumu hasta etcem ben en büyük hobim zaten
Canim usuttuyse bir dr agotur istersen overir kusmaya kaesi bisiler bide cokmu kusuyo gecmis olsun bu aradaSelam arkadaslar babamiz dun ameliyat oldu bebegimi bi saatligine goturdum hastaneye bahcede usuttu sanirim midesi eksiyo ve zorlanmadab kusuyo 5 kere falan kesik kesik kustu boyke durumda bisey veriliyormu bebeklere
Senin vasitanla selamlar herkese...
Anamm kabul etseydin keşkeSlm kizlar
Çok iyi bi iş teklifi aldim.. Ama kocamın şirketinden.. Koca kişisi istemedi
Babaya da bebişine de geçmiş olsun canımSelam arkadaslar babamiz dun ameliyat oldu bebegimi bi saatligine goturdum hastaneye bahcede usuttu sanirim midesi eksiyo ve zorlanmadab kusuyo 5 kere falan kesik kesik kustu boyke durumda bisey veriliyormu bebeklere
Geçmiş olsun canımMinigimde hasta olduateslendi yavrum atlatiyoruz inşallah ama ben istemişim gibi kv çocuklari hasta etti diyo hee canim ben istedim cocugumun hasta olmasini sanki benden cok yaniyo cigerim o benim uc gündür cocuklarla uğraşıyorum bir kere gelmedi nasillar diye umrumda degiller ama laf etmesinler var
Cok saol canm tekrarlarsa goturmeyi dusunuyorumC
Canim usuttuyse bir dr agotur istersen overir kusmaya kaesi bisiler bide cokmu kusuyo gecmis olsun bu arada
Ne oluyor peki öyle yapincaMor keseler yapıcamiçine tarcın koyucam
Senin vasitanla selamlar herkese...
Telefonumda sorun vardi, girip bakmaya calisiyordum ama sayfalar bi turlu acilmiyordu. Neyseki duzeldi ama geriye donuk okuyabilecegimi sanmiyorumcok sayfa birikmis. Herkes iyidir umarim. Profil foton cok tatli, masallah buyumus Alpisko.
Bende annemlere gitmistim, biraz orda kaldim, simdi evimdeyim, bakici basladi, 6 aylikken calismaya baslicambirbirlerine alissinlar, bende bakiciyi taniyim iyice diye erken baslattim. Cok zor ama offf icim gidiyor nasil birakcam bilmem.
Dun rota asisi olmustu, keyfi cok kacik bizim alpisin. Karin agrisi var sanirim. Tam miziklanmalari kesti derken asi yuzunden eski gunlere geri donduk.
Sen neler yapiyorsun keyifler yerindemi?
Geliyormusun turkiyeye?
o ara genelde bulaşık yemek ev işleriyle uğraşıyorum malesefsevinmekle yetinme
bırak babasına keyif yap
banyoya git
kahve iç
tv izle ayaklarını uzatıp
bla bla
Ben dileklrrimi yazdım çizdimÇeneyi kesin gece hıdıellez ne yapcaz
Ben dileklrrimi yazdım çizdim
Gül ağacı bulamadım
Sıklamane bağladım
Hafta sonu denize atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?