2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ins olmaz ama allahtan gecici oluyor kotu bisi olmasin da.. Evde beklemek durumu gozlemek daha dogru ilk basta,direk hastane daha fazla yipratiyor cocuklari :/

Minigimde hasta olduateslendi yavrum atlatiyoruz inşallahama ben istemişim gibi kv çocuklari hasta etti diyo hee canim ben istedim cocugumun hasta olmasini sanki benden cok yaniyo cigerim o benimuc gündür cocuklarla uğraşıyorum bir kere gelmedi nasillar diye umrumda degiller ama laf etmesinler var

Çook geçmiş olsun canım,Allah şifalığını verir inş,..bu kayınvalideler ne düşüncesiz ya, he kendi yavrumu hasta etcem ben en büyük hobim zaten

Selam arkadaslar babamiz dun ameliyat oldu bebegimi bi saatligine goturdum hastaneye bahcede usuttu sanirim midesi eksiyo ve zorlanmadab kusuyo 5 kere falan kesik kesik kustu boyke durumda bisey veriliyormu bebeklere

C
Selam arkadaslar babamiz dun ameliyat oldu bebegimi bi saatligine goturdum hastaneye bahcede usuttu sanirim midesi eksiyo ve zorlanmadab kusuyo 5 kere falan kesik kesik kustu boyke durumda bisey veriliyormu bebeklere
Canim usuttuyse bir dr agotur istersen overir kusmaya kaesi bisiler bide cokmu kusuyo gecmis olsun bu arada

Diyorum ben bgun bisi yapcaktim.. Buldumm Limonluzencefil nabersin nasilsinnn
Senin vasitanla selamlar herkese...
Telefonumda sorun vardi, girip bakmaya calisiyordum ama sayfalar bi turlu acilmiyordu. Neyseki duzeldi ama geriye donuk okuyabilecegimi sanmiyorum cok sayfa birikmis. Herkes iyidir umarim. Profil foton cok tatli, masallah buyumus Alpisko.
Bende annemlere gitmistim, biraz orda kaldim, simdi evimdeyim, bakici basladi, 6 aylikken calismaya baslicam birbirlerine alissinlar, bende bakiciyi taniyim iyice diye erken baslattim. Cok zor ama offf icim gidiyor nasil birakcam bilmem.
Dun rota asisi olmustu, keyfi cok kacik bizim alpisin. Karin agrisi var sanirim. Tam miziklanmalari kesti derken asi yuzunden eski gunlere geri donduk.
Sen neler yapiyorsun keyifler yerindemi?
Geliyormusun turkiyeye?

Geçmiş olsun canım
Kayınvalideni de allaha havale ediyom gelinini üzwn tüm kayınvalidelerle beraber

Kiyamam alpisee,gecer ins hemencecik bu asi hep boyle yapiyor :/ o huylari da ondandir.. Biz d iyidir ya idare ediyoruz valla,tum gun mesai :) guzel fikir bakicinin simdi baslamasi aslinda,gormus olursun umarm guzel gider. Ben de dusunemiyorum bebegi birakip calismayi da ztn oyle bi niyetm d yok.. Kolaylik versn allah..
Buarada turkiyeye simdi dgl de eylul ekimgbi gitmeyi dusunuyoruz kismetse alpis de durursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…