- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.181
Hepimizde aynı sorunlar var canim.. bebisler uyumak istemiyor, zorlamamaliymisiz.. Bende gece bıraktım kendi haline bir baktım uyumuş. . Şimdide uyutmaya çalıştım uyumadi eli ağzında kendi daldı. . Müdahale edilmesinden hoşlanmıyor sanirim:)) saç dökülmesi mi ahh hic sorma.. Birde zaten çok uzunlar kestirmek için çıkamadım bileGünaydın güzel annişlerne güzel ikonlar gelmiş, ne zamandır yoktum, tel değişti, kk şifremi unutmuşum giremiyordum uzun zamandır. Nasılsınız nasıl gidiyor annelik ben çok yorgun ve uykusuzum,uyumuyor oğluşum sevmiyor uykuyu hep mız mız varlığına şükür ama alışılıyor uykusuzluğa buarada yoğun saç dökülmesi var mı sizde de,benim çok fena zaten seyrekti saçlarım, şuan her elimi attığımda avuç avuç dökülüyor kel kalcam sanırım
Kiz o hala sonuclanmadimiçam ailesinin dava sonucu açıklanacak
Kiz o hala sonuclanmadimiçam ailesinin dava sonucu açıklanacak
Hepimizde aynı sorunlar var canim.. bebisler uyumak istemiyor, zorlamamaliymisiz.. Bende gece bıraktım kendi haline bir baktım uyumuş. . Şimdide uyutmaya çalıştım uyumadi eli ağzında kendi daldı. . Müdahale edilmesinden hoşlanmıyor sanirim:)) saç dökülmesi mi ahh hic sorma.. Birde zaten çok uzunlar kestirmek için çıkamadım bile( ama ben uykusuzluga alışamadım yaa. Çok agresif oluyorum başım catlayacak gibi ağrıyor. . Nerelere gideyim ne yapayim:))[/QUOTEB
Ben uykucuyum,babası uykucu, anlamıyorum bu çocuk kime çektibizimki hep ayakta sallanıyor saatlerce (anneannesi sağolsun) yatağına koy 10 dk da gözleri bile açılmadan bi bağırma hoop başa dön ayağa al tekrar.. bende eşime karşı çok agresifim, en küçük bişeyde parlıyorum direkt
Kiz o hala sonuclanmadimi
Dal sarkar karar sarkarkarar yine sarktı..
Dal sarkar karar sarkarkarar yine sarktı..
sevinmekle yetinmeBenim minnos da son günlerde bende uyumuyor babasında hemen uyuyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
yok yanlış olduRotarix in 2 dozu nasil 7. Ayda canim? 5. Ayda yapilmasi gerekmiyomu?
karar yine sarktı..
Ohh daha iyi olur insallahcnm,her an degisik seyler yasatiyorlar bebeler:) haklisn elbette atilmiyor ama icinden de cikmiyor insanin.. Sen yine buyukluk yapip yeri gelince katlanacaksin,esin seni ne kdr anlasa da annesi..vazgecmeyecegi gibi bi zaman gelir annesini savunmaya baslar. En guzeli senin ona dahi bu firsati vermemen ve buyuk senmissin gbi davranman.. Bak gor o zmn herkes ettignden utanir,soylemeseler bile kendileri bunu bilir utanir.. Hayrolsun bakalm :)
uykusuzluğa hepimiz alışmış olmalıyız ki hiç birimiz uykum var diye şikayet etmiyoruz artıkGünaydın güzel annişlerne güzel ikonlar gelmiş, ne zamandır yoktum, tel değişti, kk şifremi unutmuşum giremiyordum uzun zamandır. Nasılsınız nasıl gidiyor annelik ben çok yorgun ve uykusuzum,uyumuyor oğluşum sevmiyor uykuyu hep mız mız varlığına şükür ama alışılıyor uykusuzluğa buarada yoğun saç dökülmesi var mı sizde de,benim çok fena zaten seyrekti saçlarım, şuan her elimi attığımda avuç avuç dökülüyor kel kalcam sanırım
bu alkış niye bilin mi cisrik
darda olan birinin yüreğindeki nefret ateşini körüklemek yerine su serptiğin için
dün resmen kabustu
bebeğim perişan oldu ne rotaymış var yaaa
resmen canı yandı tüm gün ağla ağla saatlerce ağladı gözlerinden yaş gelerek
ve anladım ki diğer ağlamaları hep mızmızlıkmış
yavrum iki büklüm kıvrandı ilk kez kucağımda bile durmadı çok üzüldüm
karnının sesleri kesilmedi
karnı gır gır ettikçe çığlığı bastı
sabah 10 da aşı olduk eve geldik 12 de uyudu saat üçte uyandı halsizdi ama ağlamıyodu
sonra dörtte bir başladı dokuza kadarrr ciyak ciyak sonra dokuzda sakinledi bir saat sonra uyudu yavrum
saat onda uyudu çok şükür bugün iyi ama
aynen canım gerçekten herkesin problemi aynıTsk ettm sekerhepimiz yasiyormusuz ayni seyleri meger,bazen 'yav he hee ' diyip gecmek sanirm daha saglikli bizim icin ve ailemiz icin
aynen dediğin gibi oldu biliyonmu aşıdan 4-5 saat sonraa başladıOyy.. Oyle kivranmalara baslayinca,aglamalar agrilar baslayinca bize fitil kullan dedi hemsireler,en az 1saat kesintisiz aglarsa durmazsa dediler tabi. Dedigin gbi bizmki de asidan 4-5saat sonra basliyor aglamaya.. Iki defada da fitil kullandim naapim cocugun resmen cani yaniyor,dedigin gbi mizmizlik halinden cook farkli..burda surup vermiyolar agri kesici fitil kulaniyoz mecbur
aynen canım gerçekten herkesin problemi aynı
insanın canı dönem dönem sıkılıyo bu zamanlarda silip atıyorsun
sonra dediğin gibi bi bakıyorsun işler daha da sarpa sarıyo
kv gelin ve eş arasındaki yaptığın yorumu çok yerinde buldum
ne olursa olsun edepli olmakta ve mesafeli olmakta fayda var diye düşünüyorum
hani baze gelinler şey diyo laf sokarım altta kalmam filan tabi herkesin tercihi ama karşı taraftan farkı kalmıyor insanın o zaman bu şahıslar aile atamazsın satamazsın... o yuzden taa en baştan mesafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?