2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizde aynı sorunlar var canim.. bebisler uyumak istemiyor, zorlamamaliymisiz.. Bende gece bıraktım kendi haline bir baktım uyumuş. . Şimdide uyutmaya çalıştım uyumadi eli ağzında kendi daldı. . Müdahale edilmesinden hoşlanmıyor sanirim:)) saç dökülmesi mi ahh hic sorma.. Birde zaten çok uzunlar kestirmek için çıkamadım bile( ama ben uykusuzluga alışamadım yaa. Çok agresif oluyorum başım catlayacak gibi ağrıyor. . Nerelere gideyim ne yapayim:))

bu alkış niye bilin mi cisrik
darda olan birinin yüreğindeki nefret ateşini körüklemek yerine su serptiğin için

uykusuzluğa hepimiz alışmış olmalıyız ki hiç birimiz uykum var diye şikayet etmiyoruz artık
ben artık toplam 6 saat uyuyorum tabi deliksiz değil 2 saat uyu uyan bir saat sonra kalk nefes kontrol et falan filan
saç konusuna gelince
evde halıları kaldırıcam saçların üzerinde yüriycez çünkü saçlardan halı desenleri kayboldu o kıvamda yani

dün resmen kabustu
bebeğim perişan oldu ne rotaymış var yaaa
resmen canı yandı tüm gün ağla ağla saatlerce ağladı gözlerinden yaş gelerek
ve anladım ki diğer ağlamaları hep mızmızlıkmış
yavrum iki büklüm kıvrandı ilk kez kucağımda bile durmadı çok üzüldüm
karnının sesleri kesilmedi
karnı gır gır ettikçe çığlığı bastı
sabah 10 da aşı olduk eve geldik 12 de uyudu saat üçte uyandı halsizdi ama ağlamıyodu
sonra dörtte bir başladı dokuza kadarrr ciyak ciyak sonra dokuzda sakinledi bir saat sonra uyudu yavrum
saat onda uyudu çok şükür bugün iyi ama

Oyy.. Oyle kivranmalara baslayinca,aglamalar agrilar baslayinca bize fitil kullan dedi hemsireler,en az 1saat kesintisiz aglarsa durmazsa dediler tabi. Dedigin gbi bizmki de asidan 4-5saat sonra basliyor aglamaya.. Iki defada da fitil kullandim naapim cocugun resmen cani yaniyor,dedigin gbi mizmizlik halinden cook farkli..burda surup vermiyolar agri kesici fitil kulaniyoz mecbur

Tsk ettm seker hepimiz yasiyormusuz ayni seyleri meger,bazen 'yav he hee ' diyip gecmek sanirm daha saglikli bizim icin ve ailemiz icin
aynen canım gerçekten herkesin problemi aynı
insanın canı dönem dönem sıkılıyo bu zamanlarda silip atıyorsun
sonra dediğin gibi bi bakıyorsun işler daha da sarpa sarıyo
kv gelin ve eş arasındaki yaptığın yorumu çok yerinde buldum
ne olursa olsun edepli olmakta ve mesafeli olmakta fayda var diye düşünüyorum
hani baze gelinler şey diyo laf sokarım altta kalmam filan tabi herkesin tercihi ama karşı taraftan farkı kalmıyor insanın o zaman bu şahıslar aile atamazsın satamazsın... o yuzden taa en baştan mesafe

aynen dediğin gibi oldu biliyonmu aşıdan 4-5 saat sonraa başladı
nasıl kıvranıyo ama acı çektiği o kadar belliydi ki içim yandı
vallahi doktora götürmeyi düşündük ama bi sürü eziyet ediolar ya
daha beter olmasın
şükür ki uyudu geçti bugün iyi çoook şükür inşallah bi daha yapmaz
2. dozdada böyle olursa ayvayı yedim

Dogru canim ya.. Valla konusursa da esin konusacak,o zaman zaten sana bulsamiyorlar. Bnm esim konustu hep,bana hep dedi sakin bir sey soyleme ben varken sen kendini asla kotu etme,sana tek kelime edemesnler.. Oyle de oldu bana bise diyemez kimse korkudan,esime de diyemezler ondan da cok tirsiyorlar..oyle olcak esin arkanda durcak sen agzini bozmican hak etseler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…