- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.221
he yaww
çoğ kıymatlı
bu arada bişee dicam
millete bakıyom şinci ben böle
sizde farkedionuz mu bilmem de
instagram özellikle
yahu arkadaş herkes mi ferran
böyle dehşet sunumlar filan
evlerin her köşesi ayrı bi ev sanki çek çek bitmiyo
bebeklerini biblo gibi yapıp şak sak fotolar filtreler
kezaaa bebe odaları yine öyle
bebeğin boğlayacağı bezi bilen süslemiş isimler yazdırmış güllemiş dallamış
bakıom sonra dıom ya bende mi sorun var
ne bu böyle ya
millet anın değerini dibine kadar çıkarii arkıdeş
geçen biri diodu
aldığınız indirimli şeyleri paylaşın die
lcw ürünlerinde güzel inidirmler var
yaz da gelio
şort atletler çok ii fiyat olmuş
8.95 tela bu takım
Ya hiç sorma, hepsinin mi yardımcısı vardır nedir anlamadım. Ben temizlik yapsam yemek kalır yemek yapsam Boncuğum bir kenarda memesiz mamasız öylece kalakalır, bazen yavrucağzım ben banyo yaptıracağım diye uykusuz kalıyor, işleri sıraya koyup da banyoya girene kadar gece yarısı oluyor. Millet 40 farklı tabakla 5-6 çeşit yemek sunumu yapıyor, güya bir de bizim gibi küçük bebeği var. Hakikaten bizden saklıyorlar kızlar,bu işin bir kolayı var demek ki, ya da sihirli değnek filan
Canım ben demiştim, valla bak ne iyi oldu, indirim varmış öğrenmiş olduk. Sağolasın
BereketNe oluyor peki öyle yapinca
Allah kabul etsin pembisBereket
Allah kabul etsin pembis
benimki de az üşüsün hemen kusar.Selam arkadaslar babamiz dun ameliyat oldu bebegimi bi saatligine goturdum hastaneye bahcede usuttu sanirim midesi eksiyo ve zorlanmadab kusuyo 5 kere falan kesik kesik kustu boyke durumda bisey veriliyormu bebeklere
Ahh kiyamam yuzunu cizdi demek.. cok az uzunda olsa cizebiliyorlar.. Canım bizimde uykularimiz o kadar duzensizlesti ki.. kundaktan hiç hoslanmamaya başladı. Diğer türlü de 10 dk uyuyor geri uyaniyor.. Geceleri sürekli miz miz ağlıyor. . Dediğin gibi bacaklarını karnına çekiyor gazi var büyük ihtimal.. ve benimde karnim ağrıyor onunda ağrıyor olabilir.. gaz yapacak şeyler yemiyorum ama bilemedim bendeKızıma bir haller oldu 10 da zar zor uyudu 12 de kalktı emdi fln 1 de ancak uyudu o ara bir farkettim yanağını yarisindan boynuna kadar bir çizik. Tırnakları da uzun değil. Nasıl çizdi yüzünü anlamıyorum hala soktayim. O kadar üzüldüm ki.sonra 2.5 ta kalktı 3 te uyudu.5 te kalktı 10 dk emdi uyudu.sonra 6 ceyrekte uyandı ama hep huzursuz.normalde gulucukler atar neşeli olurdu.uyutmaya calistim ama geri ancak şimdi saat 9 da uyudu.gazı da var.bacaklarini çekiyor karnına doğru bakalım gaz damlası rezene verdim.resmen çocuğun dengesi bozuldu ama sebebini bir bilsem keşke.
Tırnak cizigine ne sürmek lazım. Ben bepanthol sürdün şimdilik. Ogleden sonra doktora gidicem bakalım ne dicek
tebrix...Dogru canim ya.. Valla konusursa da esin konusacak,o zaman zaten sana bulsamiyorlar. Bnm esim konustu hep,bana hep dedi sakin bir sey soyleme ben varken sen kendini asla kotu etme,sana tek kelime edemesnler.. Oyle de oldu bana bise diyemez kimse korkudan,esime de diyemezler ondan da cok tirsiyorlar..oyle olcak esin arkanda durcak sen agzini bozmican hak etseler de.
aynen çok haklısınIns olmazama allahtan gecici oluyor kotu bisi olmasin da.. Evde beklemek durumu gozlemek daha dogru ilk basta,direk hastane daha fazla yipratiyor cocuklari :/
al yine bi kaynana vakasıMinigimde hasta olduateslendi yavrum atlatiyoruz inşallah ama ben istemişim gibi kv çocuklari hasta etti diyo hee canim ben istedim cocugumun hasta olmasini sanki benden cok yaniyo cigerim o benim uc gündür cocuklarla uğraşıyorum bir kere gelmedi nasillar diye umrumda degiller ama laf etmesinler var
he yaaa hepside tam bizim kafalaro ara genelde bulaşık yemek ev işleriyle uğraşıyorum malesefbu yeni ikonlar çok güzel bayıldım
ya işin yatişme boyutu ayrıYa hiç sorma, hepsinin mi yardımcısı vardır nedir anlamadım. Ben temizlik yapsam yemek kalır yemek yapsam Boncuğum bir kenarda memesiz mamasız öylece kalakalır, bazen yavrucağzım ben banyo yaptıracağım diye uykusuz kalıyor, işleri sıraya koyup da banyoya girene kadar gece yarısı oluyor. Millet 40 farklı tabakla 5-6 çeşit yemek sunumu yapıyor, güya bir de bizim gibi küçük bebeği var. Hakikaten bizden saklıyorlar kızlar,bu işin bir kolayı var demek ki, ya da sihirli değnek filan
Canım ben demiştim, valla bak ne iyi oldu, indirim varmış öğrenmiş olduk. Sağolasın
güzel annişler, bebişlerin huzursuzlukları gaz değilse diş sancısından da olabilir. kötü düşünmeyin hemen.
diş çıkarken damakta ağrıya neden oluyormuş. sıkıntısı kimi bebekte aylarca sürermiş kimi pat diye çıkarırmış dişini.
bizimkinin çıkacak yerleri beyazladı bile şimdiden. daha yeni 4. aya girdik.
bu arada sizn bebişlerde yabancı seçiyor mu... benimki 2 gün dedesi nineyi görmesin hemen yabancı biliyor. kucaklarına gidince başlıyor ağlamaya.
dün akşam dedesi geldi. görmüyordu kaç gündür. bende mutfakta yemek hazırlıyordum. babası dedesi içerde. dedenin kucağınd başladı ağlamaya. adam susturmaya çalışıyor yok ağlıyor.
en son sustu, baktım babası almış kucağına. sonra ben yemeği getirdim. alayım dedim, babası dede alsın bakalım napcak dedi. babadan dedeye geçti, ağlamadı ama resmen adamın yüzüne bakmadı. kucağındaydı, yüzünü dönmüş, yüzü asık, sessiz öylece durdu.
ben yine mutfaktayken babası geldi. uyudu dedi. dedesinin kucağında öylece uyumuş yavrum yaaa..
ama var ya... o hali büyük insan gbiydi yaa.. yerim ben onu yaa...
ve farkettim ki nazı bana geçiyor. babasının yanında o kadar mızlanmıyor velet. ilk dedeye ben vermiştim. ikincide babası verdi. ve babası varken o kadar şımarık vari huysuzluklar yapmıyor. dün akşam kesin emin oldum artık.
Bende senin gibi dusunuyorum.. Bende gitmek istiyorum daha yesil daha tenha bi yerde yasamak istiyorum. Karsima gelen ilk cumle, nasil yasayacaksin? Nasil para kazanacaksin? Oluyor... Diyorumki; zaten amac para ile ilisigimi kesmek. Ama herkes sevkimi kiriyor, esimde benim gibi dusunuyor ama sonuc olarak cesaret edemiyoruz. Deli cesareti lazim, deli!ya işin yatişme boyutu ayrı
vallahi sıkıldım ben artık ya jonjon sunumlardan abartılı lüks mekanlardan
eski usul gazete kağıdı üzerinde ekmek domtes zoan üçlüsünü arar oldum
zaten benim şöyle bi düşüncem var biz beş on seneye kalmaz
ya jetgiller gibi olcaz ya da herşeyden eli ayağı çekip sade hayat dönücez ikincisi çok düşük ama
hayat bu yüksek düzeyde ilerlerken çoğu insanın inzivaya çekilip şehirden
ne doğallık kaldı ne samimiyett dünyamızda insanlarımızda
benimkide duruyordu. hatta ananesi konuşuyordu onunla. o da kahkahalara boğuluyordu resmen. ağzının içine bakıyordu kadının. ama ne olduysa oldu. görmedi 1 hafta sonra kucakta başladı ağlamaya. babaanne ile dedeyi 2 gün görmese istemiyor. anası gbi yabani olacak herhal.Benim garibin zaten gordugu kisi ana babasi da kuzenimle esini gordugunde kacmiyordu su ana kadar.. On gundur de gormuyorum su an yabancilasir mi bilmem :) ama aliyorlar bakyorlar uyutuyorlar her sekilde kucaklarinda duruyor ama elbette anne ve babasi olarak bizi taa oteden gorse de guluyor taniyor:))
Aynen dedigin gbi bizmkinin de nazi bana geciyornedensiz oooo oo eee eee agliyor mu bagiriyor mu bellidegil ama susmuyor bazen,babasi alinca susuveriyo ya.. Babasi kucagina uzandiriyo yuzu tv ye veya disari donuk,nasil hosuna gidio.. Saatlerdir huysuzlanan cocuk o degil sanki.. Bi de esim isten geliyo sabah mesela,uyuyor adam.. O da babasi uyanana kdr hic ses yapmaz genelde de uyur..ilginc :) amaaaa max 15dk hahaha sonra yine beni istiyor koftee cunku nazi bana gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?