2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba aranızda momfortbaby kanguru kullanıp memnun kalan var mı? Şimdiden teşekkürler
Ben kullanıyorum ve memnunum... Oğlum içinde hemen uyuyor bende zorlanmadan keyifle geziyorum... Bak sitesinde her renginin altında kullanıcı yorumları var sana da referans olur

Canım annem de öyle diyor ama kabullenmek miyirum o sözleri aklıma geldikçe yok bir daha yüz yüze gelemeyiz diyorum ne olacak bilmiyorum artik evde esimle hic anne konusunu acmiyiruz kafami dagitiyim diye kaç gündür temizlik yapıyorum ama bitmiyor her gün ayni mahvoldum

a aynen atom henüz değil yaaa
aslında şehir hayatını seviyorum çalışmaya bayılıyorum
şehir betonlaştı okey....
ama insanlar niye betonlaşma derdinde...
herkes duvar herkes robot olmuş soğuk hissiz samimiyetsiz
artık insanlar bir cafeye gidiyor örneğin üç beş arkadaş bir masada toplanmışlar
masada çıt yok! niye ? çünkü herkesin elde telefon
ne yapıyorlar?
biri instagramda
biri facede
hepsi gösterişin derdinde
"arkadaş buluşması"
"özledik ki" (şu "ki" yede öyle uyuz oluyorum ki )
yaw ne buluşması ne özlemesi
sen o arkadaşla cafe yerine o elinden bırakmadığın telefonunla görüşseydin daha çok şey paylaşır konuşurdun...
geçen aynı manzaradan şikayetçi bir mekan sahibi tabela koymuş ya kapıya
wifi şifresi sormayınız , karşınızdaki ile sohbet edin diye
aynen öyle işte
ne dostluğu bıraktık artık ne de iki muhabbet etmeyi becerebiliyoruz...
buradaki konuşmalarımız var ya,hani üç aşağı beş yukarı hemen hemen aynı kişiler aktif
reel olarak yan yana gelsek bunların on da birini bile konuşmayız , konuşamayız...
ooo bitmiyor ya anlat anlat
gene geyik topiğine çevirdim...

Son düzenleme:
Merhaba aranızda momfortbaby kanguru kullanıp memnun kalan var mı? Şimdiden teşekkürler
bebeğim yirmi günlükken aldım
bebek için inanılmaz iyi
hemen uyuyor
keyfi yerinde olduğu belli oluyor
ama ben kanguru ile hep avm gittim
ve bir süre sonra çok sıcaktan dolayı sıkıldı ve ağladı
üstelik kış vakti ben hem kanguru sıcağı hem bebek sıcağı hem benim sıcağımı göz önünde bulundurarak kendimideve bebeği az giydiriyordum..
gerçi arabada bile avm gidince çıldırıyo çocuk
dışarda hiç uzun süre kullanmadım
ama beni rahatsız ediyordu
bir saat dolaşınca omuz ve bel ağrısı yaptı
araba aldığımdan beri hiç takmadım
anne ergonomisi için uygun değil bence
kangurunun en büyük iki avantajı
bebek guvende hissediyor
ikincisi küçük market alışverişleri için kullanışlı eller serbest

Aynen oyle oluyo simdi kusma yok sadece oksuruk hapsuruk ve huysuzluk var doktorumuza sordum bol bol burun damlasi ve papatys cayi verebilirsin ddi nasil yapicam vericem bilmiyorum

Ocak anaları tükendiniz mi

Artık huy demek zor..oğlum bi başka bişeye dönüştü...
Emmiyor emmiyor emmiyor..

Eller hep ağızda ...erken mi diş çıkıcak bilemedim
Mızmız ve sürekli cıyaklıyor
İşine gelince gülüyor..
Gezdirince
Prima premium care döndük..huggies 4 numaraya geçtik çünkü üç lastik sıktı diye..4 de arası kalın oldu ve cok rahatsız oldu
Uykusuzum ...gece uyanıyor uyanıyor uyanıyor...

Güya anamın yanındayım...
Kucağımda olmak istiyor

Çıldırcam

Ay ne güzel, kumsalda çekirdek aile... Nerede yaşıyorsunuz, şöyle küçük ve sakin, havası temiz bir yer canlandı gözümde nedense. Kaçıp gidesim var çünkü bebeğimi ve eşimi alıp, mis gibi temiz deniz kokusu ne iyi olurdu, İstanbul gibi foseptik kokulu deniz değil

Tükendim valla pembe, kanepede üzerimden tır geçmiş gibi bir ayağım yastıkların üzerinde bir ayağım halıda yatıyorum. Duşa girmem lazım, yattığım yerden banyoyu kesip oraya kadar gidecek enerji toplamaya çalışıyorum. Malum Rotarix mağduruyuz

Meme reddi benim zillide de var, sağıp veriyorum 3 gündür. Ama benim kız zaten anne sütü ve mama birlikte aldığı için öyle aman aman aç kalmıyor, dolayısıyla memeye muhtaç kalmadığı için inadı uzun sürebilir. Ben kıyamıyorum ya onun öyle aç aç yüzüme bakmasına, hele açlık ağlamasına hiç yüreğim el vermiyor. Çocuğum aç yatacaksa ben öleyim daha iyi diye düşünüyorum, tabi o küçük popo da bu yufka yüreği dürüm yapıp yiyor bu durumda.

Ya ben normalde böyle değilim, bu kız beni mecnun etti, çok seviyorum Allahım 

Benmkide surekli emiyo ama eller hep agzinda hatta gece memeyi zor veryrm elini cekip onuda aradan skstryo agzna bi o elini aliyo bi obur elini yumruk yapip komple agzina sokuyo

Deme gitsin..uyusun şunu bunu yapim diyom amaa uyuturken cır cır cır tüm enerjim bitiyor sonrası iğrennç bi durum salya akıta akıta uyuyorum
Bölük pörçük...
Vay anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…