2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuğun gözü dönüyor koazzz
Bi top oluyor kucamda
Bgn uyanms ellerini emiyo sesler cikaryo degsk degsk kalktm baktm elleri kollari yuzu sirilsklam salyalar akms o nasl bi el emmedir iyice alsti napsak ki
Benimkinin de elleri agizda napcam bilmiyom ilknurrr22 gibi emzik veriyom cikarip elini emiyo memeyle bike savasiyo elini emmek icin
Valla bende sasrdm ceksem kiziyo ki zaten cekmemek gerekiyoms ama uyanik oldgnda surekli agznda elleri

Aynen oyle oluyo simdi kusma yok sadece oksuruk hapsuruk ve huysuzluk var doktorumuza sordum bol bol burun damlasi ve papatys cayi verebilirsin ddi nasil yapicam vericem bilmiyorum
tekrar geçmiş olsun.
çabuk geçer İnşaallah.
bilmiyorum ki.. hiç kullanmadım öyle şeyler. tavsiye vermek isterdim ama... aslında kendinize güvenin gerisi gelir Allahın izniyle. bebişte çabucak şifasını bulur.

Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra 7-8 kg kadar fazlam var sabahtan bu yana diyet günlüklerine göz atıyorum bi gruba dahil olmak istiyorum ama insanlar çok yabancı. Ara ara sorularla bu sayfaya katılsamda hamileliğimden beri takipteyim ve sizlerin çoğunu tanıyorum. Emzirdiğimiz için diyet değil ama dikkat etsek ve yediklerimizi paylaşsak birbirimizi gaza getirip kilolara güle güle desek? Katılmak isteyen olurmu

ben saç dökülmesini aza indirmek için saçlarımı hep toplu tutuyorum. topuz halinde. at kuyruğu haliyle de çok dökülüyor.
en iyi yolu bu. yere dökülmesinden bahsediyorum yani.. kökünden dökülmeye ne iyi gelir bilemiyorum..

Çocuğun yuzunde ellerinde topluyorum dün supureyim dedim yerleri makinenin ucu topakla bir de kısa saçlar dökülenler tuhaf geldi

Ya ayni benim oglan ya valla bu kadar olur tam toparladik duzeldi derken boyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…