- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.441
biri bana tokat atsın
çok pis zam aldım
ahhhh Eymen'im evimize bereketinle geldin bitanecik oğlum
Elle nasıl sagiyorsunuz ya ben onu asla basaramadim bende medela var baya kuvvetli tavsiye ederimMakinan yok diye üzülme Cisrik, hepi topu 2 gün filan vermezsin en fazla, hatta o kadar bile sürmez inşallah anestezi etkisi. Ben geçen hafta seyahate çıktım Boncukla, makinayı almadım çok yer tutar diye, elimle sağdım da verdim. HatırlarsanAtom heart mother da demişti, pompadan sonra bile elle sağınca epey süt çıkıyor. Elle sağma eski ama işe yarayan bir yöntem yani, sadece uzun vadede yapmamak lazım. Sonra memeler Afrikalı kabile karılarınınkiler gibi olmasın aman
Bende adet olmadım cnm 4 ay 5 gün oldu bugun Karnım çok sis bence adet olmadigim için. Test fln mi yapsam diorum artikKızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun zor ama çok güzel anne olmak rabbime çok şükür bu duyguları bize yaşattığı içincan sıkıntısından sürekli temizlik yapıyorum kafami dagitiyim diye ama kaynanama sınırım geçmiyor bugun arayim dedim ama o sozler canimi cok acitti kin tutmayim diyorum ams elimde degil aklımdan çıkmıyor evde de bunaldim hep ayni paşanın gülüşü keyfimi yerine getiriyor bana çok alıştı sürekli beni takip ediyor yavrum o benim kızlar bu arada adet oldunuz mu ben hala olmadım
Doğru hiuf..zamanında raf raf okuduğum tasavvuf kitapları...ne mutlu bana ...
ben huzuru böyle bulmaya çalışıyorum önce kendimi bularak...
"Her kişiye göre çizeceksek bi ben nerde kaldı o zaman içteki ben..."Doğru hiuf..zamanında raf raf okuduğum tasavvuf kitapları...
Demek şimdi bilmeden yaşamaya geçtik..
Yaş 30 ...mahsulleri toplama zamanı ...
Akla samanı ayırma zamanı...
Her kişiye göre çizeceksek bi ben nerde kaldı o zaman içteki ben...
Neyse o olunmalı değil mi ..
Doğru söz olunca insan buluyor hiuf buluyor...
Belki denk gelirsin sende beni anarsın..
Sâmiha Ayverdi oldun bana bugün ...
Yazılanları okudum da,
Annelik kolay değil işte kızlar, belki de hayata karşı savurduğumuz en cesur hamlemiz. Çünkü tarifsiz bir sevgiyle doldu yüreğimiz, beraberinde korkular, endişeler ve ihtimallerle de kor oldu. Bu kadar severken bir şeyi, böylesine zayıf ve savunmasızca teslim olmuşken bir sevgiye, bir diğer yandan da içimize birer kaplan yerleşti. Elimizdeki bu minik canı korumak için yapmayacağımız şey yok. Bu ikilemli ruh hali insanı sarsıyor, evet. Ben de anneler gününde onu fark ettim; o hastane odasında başlayan yolculuk beni aldı götürüyor, bir yandan ölesiye aşık bir küçük kız gibi güçsüz ve zayıf hissediyorum kendimi ama diğer yandan da sonsuz bir nefes var ciğerlerimde, tüm dünyayla savaşsam da tükenmez soluğum sanki.
Bir de hayat var tabii, birinin eşi, diğerinin evladı, ötekinin arkadaşı, berikinin çalışanı ya da ne bileyim akrabası olduğumuz o gerçek hayat. Oysa biz hala buhranlarla karışık bir masal olan lohusalığın etkisindeyiz. Sadece bebek, süt kokusu, sevdiğimiz adamlar ve evimiz olsun isterken etrafımızda hayat bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini hatırlatıyor. Eylülde işe dönmek zorundayım mesela, her gün bunu düşünüp de kendime zehir etmeden geçmiyor. Halbuki aramızda halihazırda işe dönenler de var,eymentaa gibi mesela.
Belki de hayat bazen fazla gelse de bize, her süreçte olduğu gibi sonunda "İyi ki bunu da aştım" diyeceğiz. Bu bir süreç, inanıyorum ki koynumuzda büyüttüğümüz kuzularla birlikte biz de daha çooook büyüyeceğiz.
Yeter ki sağlıklı olalımAtom heart mother , atom un dediği gibi, çünkü gerçekten ondan ötesi yok.
Aman filozofa bağladım ha şurada memeler açık pompa yaparken
Bende de Ameda Lactaline var, çiftli ama her yere taşımak zor olur diye geçen hafta almadım yanıma. Elle sağma gerçekten son sütü çıkarıyor, ben o sebeple başlamıştım elle sağmaya.Elle nasıl sagiyorsunuz ya ben onu asla basaramadim bende medela var baya kuvvetli tavsiye ederim
saol teyzesi sabah bi fotoğraf çekildik akşam gönderecem sana onu tam yemeliköyle bi güzellik olurda bereket olmaz mı ...
Uzaya giden saçlı çocuğum benim..
ya ilk günler zorlandım ama şimdi alıştım.. biraz uzaklaşmak da kendi psikolojimiz açısından iyi..Yazılanları okudum da,
Annelik kolay değil işte kızlar, belki de hayata karşı savurduğumuz en cesur hamlemiz. Çünkü tarifsiz bir sevgiyle doldu yüreğimiz, beraberinde korkular, endişeler ve ihtimallerle de kor oldu. Bu kadar severken bir şeyi, böylesine zayıf ve savunmasızca teslim olmuşken bir sevgiye, bir diğer yandan da içimize birer kaplan yerleşti. Elimizdeki bu minik canı korumak için yapmayacağımız şey yok. Bu ikilemli ruh hali insanı sarsıyor, evet. Ben de anneler gününde onu fark ettim; o hastane odasında başlayan yolculuk beni aldı götürüyor, bir yandan ölesiye aşık bir küçük kız gibi güçsüz ve zayıf hissediyorum kendimi ama diğer yandan da sonsuz bir nefes var ciğerlerimde, tüm dünyayla savaşsam da tükenmez soluğum sanki.
Bir de hayat var tabii, birinin eşi, diğerinin evladı, ötekinin arkadaşı, berikinin çalışanı ya da ne bileyim akrabası olduğumuz o gerçek hayat. Oysa biz hala buhranlarla karışık bir masal olan lohusalığın etkisindeyiz. Sadece bebek, süt kokusu, sevdiğimiz adamlar ve evimiz olsun isterken etrafımızda hayat bunun sonsuza kadar sürmeyeceğini hatırlatıyor. Eylülde işe dönmek zorundayım mesela, her gün bunu düşünüp de kendime zehir etmeden geçmiyor. Halbuki aramızda halihazırda işe dönenler de var,eymentaa gibi mesela.
Belki de hayat bazen fazla gelse de bize, her süreçte olduğu gibi sonunda "İyi ki bunu da aştım" diyeceğiz. Bu bir süreç, inanıyorum ki koynumuzda büyüttüğümüz kuzularla birlikte biz de daha çooook büyüyeceğiz.
Yeter ki sağlıklı olalımAtom heart mother , atom un dediği gibi, çünkü gerçekten ondan ötesi yok.
çanta iyi geldi
Yazılanları okudum da,
saol teyzesi sabah bi fotoğraf çekildik akşam gönderecem sana onu tam yemelik
tenkis beybisionun her hali bi başkaa...
Evet, bunu pek çok anneden duydum. Ne mutlu sana, o bariyeri aştın. Darısı başımaya ilk günler zorlandım ama şimdi alıştım.. biraz uzaklaşmak da kendi psikolojimiz açısından iyi..
gerçekten o tempoya alışıyosun
amin canımEvet, bunu pek çok anneden duydum. Ne mutlu sana, o bariyeri aştın. Darısı başıma
Biz böyle değildik, bizi sen bu hale getirdin Pembitooone oli herkes bugün şair ruhlu..
Edebiyat kokulu annaaaalarım benim..mis yüreklilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?