- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.421
Ah ah pembis duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynısını istiyorumSaat 1i buldu..
Oğlum uyudu..
Kendimi dinliyorum..
Evet çok uykum var,bitkin ve yorgunum.kendimi yalnız hissediyorum bazen..herşeyden ve herkesten soyutlanmak istiyorum..
Zorundalıklar var..mutlaka yapılması gerekenler..bugün anneler günü için eşimin annesini aradım..hiç aramak istemiyordum hakbuki..riyakar bir konuşma ..koftiden kutlama..öğleden beri aslında kafam takık buna..babacığımı kaybedince tahammülsüzlüğüm oluştu..önceleri kimseyi kıramazdım..art niyet aramazdım..görmemezlikten gelirdim..
Şimdi..tahammülüm yok..
Enayi yerine konmak durumları..sessiz kalamamalar..artık safça bakamıyorum ki zaten milletde amannn o zati pek sessiz bişi demez demez diyip pek sağmıştır..
Yapmak istemeyip yapmak zorunda olmak..
Oğlumu alıp gitmek istiyorum bazen..
Eşimide ..
Sorma biz de bitlisteyiz burda avm yok tatvan diye bir ilcesi nde var geçen oraya alışverişe gittik lcw ya girdik zaten küçük bi yerdi kızların reyonu doluydu erkekler için bir sıra bile yoktu nerdeysesinir oluyom sizeeee...
Dün girmediğim bebek dükanı kalamdı...
Hep gız şesileri hep kız şesileri
Don alcem zati bundan var oluyom
Hele ayakkabı reyonu köşeye sıkışmış 3-5 pabuç...tüm duvar guz şesileri
Eşekler
Ben de kızdım da e bole bile öğrenecekler diyiBizim de oyle yapiyoama bir kızdım birakti daha cok erken kiyamam o da kafasini oynatiyodur mini kafasini yirim onlarin
Evet canm destekli tutuyo Ama ne bilem korkuyo in San. Masallah oglumda kendini cok sıkı tutuyoDestekli tutuyordur bence :) cunku benim alpis de oyle yapinca ufak adimlar deniyor. Yattigi yerden ellerini tutuyorum kalkiyor mesela ayaga.. Tabi zorlandigi an asla yapmam da cok hos bi duygu ya artk bebeklikten cikiyorlar sanki.. Bi de yazmissin ya ciglik atti bi saat die,yine ki babasinda durmus. Bzmki de dun oyle yapti cok kotu agladi haykirarak,nerdeyse doktora goturcektik aradik hatta..en son emzirirken uyudu. Iki gundur cok agliyor hava degisiminden belki de.. Bura 8-10derecelerden 23-25e cikti bikacgundur.. Ins ondandir yani alismadigi icin olsun baska bise olmasin da.. Seviom bebelerimizii
Saol pembito. Allah hepimize saglik versin saglik!Atom atom atom atom..
Allah sana ve bizede bereket nasip etsin ki..uyuduğumuz üç bei dakikalar günlerce uyumuş kadar olsun..
Az kaldı ek gıdalara geçince güzrl uyucaklar...
Sabret atom karonca
SMA hipp ve aptamil 3 tane denedim.sizin hangilerini içiyor. Bide bizde biberon sorunu var Anne sütünü bile iciremedim biberonla.Tek bi cesit Mamami denediniz benim bebegim bazi mamalari yemiyor mesela
Bende dolguluk bi tarafi kalmadi diyodm hem dolgu dustu hemde dis kirilmisti ama dolgu yapti anestezinin etkisine gore degisyo heralde bana emzr bisey olmaz cok kuck deglms etkilenmez dedi istyosan kadin dogumcunada sorablrsn dedi vakit olmadi aramaya emzrdm hc bsy olmadi bide 2 tane igne cikarmsti birini vurdu
Benimki dilini cigniyo ya
Nasılız biliyor musun pembeSaat 1i buldu..
Oğlum uyudu..
Kendimi dinliyorum..
Evet çok uykum var,bitkin ve yorgunum.kendimi yalnız hissediyorum bazen..herşeyden ve herkesten soyutlanmak istiyorum..
Zorundalıklar var..mutlaka yapılması gerekenler..bugün anneler günü için eşimin annesini aradım..hiç aramak istemiyordum hakbuki..riyakar bir konuşma ..koftiden kutlama..öğleden beri aslında kafam takık buna..babacığımı kaybedince tahammülsüzlüğüm oluştu..önceleri kimseyi kıramazdım..art niyet aramazdım..görmemezlikten gelirdim..
Şimdi..tahammülüm yok..
Enayi yerine konmak durumları..sessiz kalamamalar..artık safça bakamıyorum ki zaten milletde amannn o zati pek sessiz bişi demez demez diyip pek sağmıştır..
Yapmak istemeyip yapmak zorunda olmak..
Oğlumu alıp gitmek istiyorum bazen..
Eşimide ..
Nasılız biliyor musun pembe
bu küçük meleklerimiz var ya hani
birimizinki kız , bir çoğumuzun ki erkek . birimizin ki zamanından bir ay önce gelerek sabırsızlığını ilan etmiş bazıları süresini doldurduğu halde dışarı gelmek istemeyerek inatlaşırken, biri ayşe biri ömerken
hepsi aynı anda grev yapıyor ya hani , hepsinin aynı anda dişleri kaşınıp hepsi ellerini ağzına sokuyor...
işte biz evlilerde aynen böyleyiz...
yaşımız , sosyal statümüz duruşumuz presiblerimiz ne olursa olsun öyle noktalar var ki hepimiz aynı oluyoruz ... Bunların başında da evlilik geliyor.
sen değilsin bir tek böyle hissedip uykulara dalamayan
geçenlerde ben yazmıştım okudun mu bilmem
çok değiştim demiştim böyle değildim takmazdım; ezilirdim el üstünde tutardım, çelme takarlardı ben sırtıma alır yürürdüm insanları ...
öyle değilim artık , doğumdan sonra değiştim bambaşka oldum
kırılma noktalarımız var her birimizin; kimimiz için sonu gelmeyen ayrılıklar, kimimiz için bir kaç saliselik bir bakış madolyonu terse çeviriyor malesef...
bence biz artık bir kadın bir eş bir insan olarak evrimleşiyoruz,
sakın bunu kendini ikinci sınıf yerine koyduran bir kadın betimlemesi olarak düşünme
ben diyorum ki biz kışdaydık yağmurlar yağdı gözlerimizden
üşüttük kalplerimizi
soğuttu rüzgarlar gülüşlerimizi...
ama şimdi bahardayız ... hayatın bize getirdikleriyle bizim onları nasıl karşıladığımızın muhasebesini şimdi tutuyoruz ... şimdi envanter zamanı ... işte bu hesabı doğru kapatabilirsek o zaman yaza erişebiliriz... o zaman üşüyen kalbimizde ısınacak soğuyan gülüşlerimizin de buzu çözülecek
insan olabilmek zor zanaat
bunu beceremeyenlerle kısasa kısas yapmak en aşağılayıcısı ...
asıl o zaman riyakar olacaksın
eşin için değil kendin için ...
samimiyetsiz olan sen değilsin
beynin seni yanıltıyor
samimiyetsizlik seni kendinle bile şüpheye düşüren karşıdakilerin duvarları
yık o duvarları
onlar ördükçe sen yık
biz bir "hiç" iz...
kimse bizden ne bir fazla ne bir eksik kimliğini unut...
yüreğini dinle...
araman gerektiğini sana kalbinin çoookk derinlerinde kalmış o sıcak yürekli küçük kız söylüyor
beyninse ellerinle buna mani oluyor...
hataları sorunları , eksikleri kusurları ıspatlasan da üzerine toprak atarsın yalnızlığa gömersin kendini
affet ...
sev...
her şeye, herkese rağmen ....
kalbini dinle güzel anne ...
...
yalnız olmadığını o zaman göreceksin...
ne mutlu bana ...dur bida okucam ...
Bir esinti gibi yüreğime indi sözlerin
benimkinin de eller devamli kulakta doktor cuma günü dış belirtisi yok dedikızlar diş belirtileri olan var mı?
benımkı 3 gündür çok fena cadı. damaklarına bakayım dedim minicik oldugu için anlayamadım
zaten agzını tam acmıyor fena şey.
kulagıyla çok oynuyor. agrı yapıyor desem olsa hiç durmaz. emmez. kulagını elledıgınde aglar
bebekler diş öncesi kulaklarıyla oynarmıs güya
F&f Tesco oluyor ingiliz markası. Türk markaları kumaşlara test yaptırmiyor genelde.mesela beyaz kumaslari beyazlatmak için kullanilan agarticilarin dozu iyi ayarlanmazsa ciddi zarar.misal aziz Bebe hastane çıkış setine incik boncuk takmış bunu ingiliz markalar asla yapmaz. Bu arada aziz Bebe kapandı. Iflasini açıklamış.H&M gayet güzel zaten Cisrik, daha ne olsun. Ben de oradan aldığım kıyafetlerden çok memnun kaldım. Bir kere organik pamuk, yumuşak ve bebek cildine dost. Bir diğer beğendiğim yanı da bedenleri.
Beden konusu bir muallak biliyorsunuz ; Carters 3ay tam olurken Lcw 3 ay 5-6 ay gibi, C&A'nın bebek markası Baby Club 3 ay küçük oluyor, bazen de tam. Koton baby 3 ay yine hafif büyükçe, kalıpları çok dar ya da küçük değil. Mothercare de bedenleri büyükçe bir marka, 3-6 ay kıyafetleri ancak 5. Ayda tam olur yani, öyle diyeyim. Zara baby kalıpları Türk markalar kadar geniş değil ama bir Carters kadar da güzel oturmuyor. Kipa'nın Yurtdışından getirdiği bir tekstil markası vardı, F&F, geçen ay kaldırdılar artık. O marka süperdi, hem kalıp hem kumaş kalitesi hem de tarz olarak Carters ayarında idi benim için. Çok alışveriş yapmıştım yenidoğan zamanı. İşte H&M de hem pamuk kalitesi hem de beden olarak çok uygun, bedenler geniş geniş değil, tam ayına göre.
Bir de Türk markalar var, Aziz bebe, Missemo Kids ve Civil de bulunan markalar. Bunların da pamuğu her zaman iyi çıkmasa da kimileri çok kullanışlı olabiliyor,elinle dokunup almak lazım, internetten alınca kayış gibi bir penye çıkabiliyor karşına. Türk markalarda genelde bedenler geniş tutuluyor, ben 1V1Y'den Missemo Kids 'in 3lü pijama altlarını almıştım, güya yenidoğan ama hala giydiriyorum. Hem avantaj hem dezavantaj, hangi tarz giydirmek istediğine göre yani.
Bebek giyimde küçük çaplı bir analiz yaptıktan sonra gidem de bebemin karnını doyuram, anası bilir kişi ama bebesi aç
Hahaha benim kocam sonunda dayanamadi haftasonu memlekete geldik bizi bıraktı döndü dün istanbula. Şimdi annemdeyim ohh Trakyam hava mis...kocamı satcam
minnoş kısmet bayrağını açtı o zamanbiri bana tokat atsın
çok pis zam aldım
saol canımminnoş kısmet bayrağını açtı o zaman
hayırlısı
güle güle harcaa
Nerden ne marka aldın süzgeci bende alayim. Instagramda satıyorlar amerikadan gelmebiraz arastırdım aslında.. belırtıler net olmadıgı için yanılabilirim belki.
benımkı de kendı kullanamıyor ben yapıyorum kaşıyıcıyla
yaptıkca sinirlenıyorbırakınca aglıyor.
gece uyusun diye akşam 18 den sonra 1,5 2 saat uyutuyorum sonra 23.00 23.30 a kadar uyutmuyorum
şimdilik işe yarıyor gibi.saglık olsun gerisi boş
nektari yiyorum agzına tuttum cekınce agladı, gözü sürekli elımdekınde.
3 hafta daha gecse de slıkon meyve süzgeci aldım onla verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?