2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah pembis duygularıma tercüman olmuşsun ben de aynısını istiyorum eşimi pasami alıp gitmek istiyorum etrafımdaki insanlar hep can sıkıntısı Yoruldum herşeyden kimseyi görmek istemiyorum ksynanam bana kızım derdi samimiyetsiz sozlermis arkasından onca laf söyledi hangisini unutayim da arayim büyüklük ben de kalsın dedim ama elim telefona gitmedi çünkü canım.hala yanıyor hayat çok zor ama es ve çocuk için herşeye kstlaniyorsun pasa da huzursuz ben öyle olunca kaç gündür gece uyumuyor yorgun bitkin geziyirum bir sigara iciyim

Sorma biz de bitlisteyiz burda avm yok tatvan diye bir ilcesi nde var geçen oraya alışverişe gittik lcw ya girdik zaten küçük bi yerdi kızların reyonu doluydu erkekler için bir sıra bile yoktu nerdeyse

Bizim de oyle yapiyo ama bir kızdım birakti daha cok erken kiyamam o da kafasini oynatiyodur mini kafasini yirim onlarin
Ben de kızdım da e bole bile öğrenecekler diyi

Evet canm destekli tutuyo Ama ne bilem korkuyo in San. Masallah oglumda kendini cok sıkı tutuyo

slm kızlar
nabersiniz
üst kat komşumla kavga ettim sonra benden özür diledi
Eşimde söz vermiş onlara yemeğe gittik
Ama ben hep tavırlıydım kız samimi davranmaya çalıştı oralı olmadım
oğlum sabah 6 da uyandı.. ben geri uyumuşum ...bi uyandım uyku arkadaşını yiyo
onu bırakıp işe gelmekte ne zor

Anladm cnm saolasin kurtuldun.. Biz d bugun disci arayip randevu alacaz bakalim ne zamana .. Dedigin gbi once bebegin kontrollerini yapan yere sorcaz sonra disci artk ne derse.. yorumlari okudum kimi bise olmaz demis kimi olur.sanirm arayinca ogrencez

Nasılız biliyor musun pembe
bu küçük meleklerimiz var ya hani
birimizinki kız , bir çoğumuzun ki erkek . birimizin ki zamanından bir ay önce gelerek sabırsızlığını ilan etmiş bazıları süresini doldurduğu halde dışarı gelmek istemeyerek inatlaşırken, biri ayşe biri ömerken
hepsi aynı anda grev yapıyor ya hani , hepsinin aynı anda dişleri kaşınıp hepsi ellerini ağzına sokuyor...
işte biz evlilerde aynen böyleyiz...
yaşımız , sosyal statümüz duruşumuz presiblerimiz ne olursa olsun öyle noktalar var ki hepimiz aynı oluyoruz ... Bunların başında da evlilik geliyor.
sen değilsin bir tek böyle hissedip uykulara dalamayan
geçenlerde ben yazmıştım okudun mu bilmem
çok değiştim demiştim böyle değildim takmazdım; ezilirdim el üstünde tutardım, çelme takarlardı ben sırtıma alır yürürdüm insanları ...
öyle değilim artık , doğumdan sonra değiştim bambaşka oldum
kırılma noktalarımız var her birimizin; kimimiz için sonu gelmeyen ayrılıklar, kimimiz için bir kaç saliselik bir bakış madolyonu terse çeviriyor malesef...
bence biz artık bir kadın bir eş bir insan olarak evrimleşiyoruz,
sakın bunu kendini ikinci sınıf yerine koyduran bir kadın betimlemesi olarak düşünme
ben diyorum ki biz kışdaydık yağmurlar yağdı gözlerimizden
üşüttük kalplerimizi
soğuttu rüzgarlar gülüşlerimizi...
ama şimdi bahardayız ... hayatın bize getirdikleriyle bizim onları nasıl karşıladığımızın muhasebesini şimdi tutuyoruz ... şimdi envanter zamanı ... işte bu hesabı doğru kapatabilirsek o zaman yaza erişebiliriz... o zaman üşüyen kalbimizde ısınacak soğuyan gülüşlerimizin de buzu çözülecek
insan olabilmek zor zanaat
bunu beceremeyenlerle kısasa kısas yapmak en aşağılayıcısı ...
asıl o zaman riyakar olacaksın
eşin için değil kendin için ...
samimiyetsiz olan sen değilsin
beynin seni yanıltıyor
samimiyetsizlik seni kendinle bile şüpheye düşüren karşıdakilerin duvarları
yık o duvarları
onlar ördükçe sen yık
biz bir "hiç" iz...
kimse bizden ne bir fazla ne bir eksik kimliğini unut...
yüreğini dinle...
araman gerektiğini sana kalbinin çoookk derinlerinde kalmış o sıcak yürekli küçük kız söylüyor
beyninse ellerinle buna mani oluyor...
hataları sorunları , eksikleri kusurları ıspatlasan da üzerine toprak atarsın yalnızlığa gömersin kendini
affet ...
sev...
her şeye, herkese rağmen ....
kalbini dinle güzel anne ...
...
yalnız olmadığını o zaman göreceksin...

dur bida okucam ...
Bir esinti gibi yüreğime indi sözlerin

Ben
benimkinin de eller devamli kulakta doktor cuma günü dış belirtisi yok dedi

F&f Tesco oluyor ingiliz markası. Türk markaları kumaşlara test yaptırmiyor genelde.mesela beyaz kumaslari beyazlatmak için kullanilan agarticilarin dozu iyi ayarlanmazsa ciddi zarar.misal aziz Bebe hastane çıkış setine incik boncuk takmış bunu ingiliz markalar asla yapmaz. Bu arada aziz Bebe kapandı. Iflasini açıklamış.

Nerden ne marka aldın süzgeci bende alayim. Instagramda satıyorlar amerikadan gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…