- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.046
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.401
Benimkinin surekli akiyo salyasi ya onu sirilsiklam o nasl bi salyadir oyle sip sip damliyo yerleresalyası ara sıra akıyo zaten. damagının kaşındıgını nasıl anlayacagız?
ellerini yemesınden mı? öyleyse eğer onu da yapıyor. bi de dilini çğniyor
Canm doktor bana emzireblrsn cok kucuk deglms sorun olmaz dedi ben sagmistm her ihtimale karsi sagdigimida verdim emzrdmde bi sorn olmadiInsan dondurma yerken disini sallandirir mi,ben yaptimzati dolgusu dusmus kenarindan kirilmisti.. Sirf bebek icin dayaniyordm ama bugun bi de ic kismi sallaniyor her an kirilcak gbi.. Mecbur gdiecem artik sda bn makinem de ypk bu emzirme olayi nolcakk uff
2 tane dolgum dusmus onlari yaptrdm canm 20ligin biri cikmsti yarim digeride icinde gomukmus rontgrnde cikti ameliyat gunu al dedi smdilik dursun agrimiyo dedim ama bugun felaket agryo nasl cektrceksem korkyrm
Makinan yok diye üzülme Cisrik, hepi topu 2 gün filan vermezsin en fazla, hatta o kadar bile sürmez inşallah anestezi etkisi. Ben geçen hafta seyahate çıktım Boncukla, makinayı almadım çok yer tutar diye, elimle sağdım da verdim. HatırlarsanAtom heart mother da demişti, pompadan sonra bile elle sağınca epey süt çıkıyor. Elle sağma eski ama işe yarayan bir yöntem yani, sadece uzun vadede yapmamak lazım. Sonra memeler Afrikalı kabile karılarınınkiler gibi olmasın aman
bu şekilde artarsa alırım .Csnim jel al agrisini hemen kesiyyo dolapta tut zararlı degil zaten o
Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun zor ama çok güzel anne olmak rabbime çok şükür bu duyguları bize yaşattığı içincan sıkıntısından sürekli temizlik yapıyorum kafami dagitiyim diye ama kaynanama sınırım geçmiyor bugun arayim dedim ama o sozler canimi cok acitti kin tutmayim diyorum ams elimde degil aklımdan çıkmıyor evde de bunaldim hep ayni paşanın gülüşü keyfimi yerine getiriyor bana çok alıştı sürekli beni takip ediyor yavrum o benim kızlar bu arada adet oldunuz mu ben hala olmadım
Tamda atom nerde dicektimMakinan yok diye üzülme Cisrik, hepi topu 2 gün filan vermezsin en fazla, hatta o kadar bile sürmez inşallah anestezi etkisi. Ben geçen hafta seyahate çıktım Boncukla, makinayı almadım çok yer tutar diye, elimle sağdım da verdim. HatırlarsanAtom heart mother da demişti, pompadan sonra bile elle sağınca epey süt çıkıyor. Elle sağma eski ama işe yarayan bir yöntem yani, sadece uzun vadede yapmamak lazım. Sonra memeler Afrikalı kabile karılarınınkiler gibi olmasın aman
Evet diş sör..evet ondan. bu slıkon başlıklı. hatta nektarıden sonra baya agladı
bende actım içine elma koydum verdım.
çektim diye aglıyor şuan. kesin diş yaa
başka ne olacak ki
Canim insan bazen ikikemlere dusrbiliyor bende bu aksam cok sinirliyim mesela ama esim ve cocuklarim icin katlaniyoruz boşver hic birini takma ikiyüzlü insanlara karsi hic bir zaman küçük dusme ozel gunlerde ara niye aramiyirsun derkerse bebek durmuyor de bahane üret insankar cok anlayissiz burayi buldum valla can sıkıntısı yok dok icini buraya gerisi bos artik senin icin esin cicugub gerisini diktir et pembisAma o eşinin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz demeyin sizi boğarım
Canim insan bazen ikikemlere dusrbiliyor bende bu aksam cok sinirliyim mesela ama esim ve cocuklarim icin katlaniyoruz boşver hic birini takma ikiyüzlü insanlara karsi hic bir zaman küçük dusme ozel gunlerde ara niye aramiyirsun derkerse bebek durmuyor de bahane üret insankar cok anlayissiz burayi buldum valla can sıkıntısı yok dok icini buraya gerisi bos artik senin icin esin cicugub gerisini diktir et pembis
Atom atom atom atom..Ilk analar gunumde bugun, bende kendimi cok yalniz hissediyorum... Uzun zamandir geceleri uyuyamiyorum... Lohusalik degilde, ne bileyim bi tuhaf oldum bende iyice... Cocuk gibiyim cogu zaman. Minnosun saclarini 3 numaraya vurduk bugun, keltos oldu erkek cocugu gibi ayni. Ama iyi oldu cok dokulmustu zaten hepsi beraber uzasin. Sac bantlarini takmak icin sebep cikti. Gene miril miril uyuyor, tiktim emzigi mecbur, ayaklari havaya dikiyo uzerini aciyo ikide bir kapiyorum, adam sagimda aslan gibi kukruyo, ben nasil uyuyayim... Uyku benim bu aralar en buyuk problemim napsamda kafayi koyunca kut diye uyurum yahu... ? Salyalar bizimde artti iyice iki elinin parmaklarini birden sokuyo agzina, ishal degil ama 5 kakasi var masallah gunde, damaklarina bakmaya calisiyorum zar zor anca guldurerek bakabiliyorum sanki cok anliyomusun gibi, beyaz olurmus beyaz biraz ama ne kadar bilemedim... Sali gunu asi var evi temizlemem lazim yemek yapmam lazim sacim yine uzadi kestirmem lazim. Kendimin dinlemem lazim uyumam lazim bunlari neden anlatiyorum bilmiyorum. Gecikmeli analar gununuz kutlu olsun hanimlar
Bende dolguluk bi tarafi kalmadi diyodm hem dolgu dustu hemde dis kirilmisti ama dolgu yapti anestezinin etkisine gore degisyo heralde bana emzr bisey olmaz cok kuck deglms etkilenmez dedi istyosan kadin dogumcunada sorablrsn dedi vakit olmadi aramaya emzrdm hc bsy olmadi bide 2 tane igne cikarmsti birini vurduBenim disin artik tekrar dolguluk bi tarafi kalmadi iste,mecburen cekilcek ;((( bahsetmistiniz ya bilmem kac saat emziremiosun die.. Neyse bakim bi gidelim hayirlisyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?