2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canm doktor bana emzireblrsn cok kucuk deglms sorun olmaz dedi ben sagmistm her ihtimale karsi sagdigimida verdim emzrdmde bi sorn olmadi

2 tane dolgum dusmus onlari yaptrdm canm 20ligin biri cikmsti yarim digeride icinde gomukmus rontgrnde cikti ameliyat gunu al dedi smdilik dursun agrimiyo dedim ama bugun felaket agryo nasl cektrceksem korkyrm

Benim disin artik tekrar dolguluk bi tarafi kalmadi iste,mecburen cekilcek ;((( bahsetmistiniz ya bilmem kac saat emziremiosun die.. Neyse bakim bi gidelim hayirlisyla

Hic mama vermedim ben elle de sagabilirm ama cok cikaramam cnku cok sk icmek istiyor kerata ondan firsatim olmuyor bakim kismet nolcak ama mecbursak mecbur mama vercez ama ins olmaz

İlk Anneler Günü' nüz nasıl geçti kızlar?Benim ilk Anneler Günü' mü eşim dışında herkes kutladı. Ben onun annesi değilmişim
O değil bi de şehir dışındaydım, iilla cumartesi dönelim diye tutturdu. Ben de sandım ki pazar sürprizi yapacak.
İlk Anneler Günü hediyem BİM' in verdiği karanfil.
Pis koca. Eşek.

Ben geçen ay oldum, ama o umutla beklediğim adet olunca kilo verme olayını görmedim daha

Tamda atom nerde dicektim
Ben sağma makinasını yanımdan ayırmaz oldum..malum dişler ...

evet ondan. bu slıkon başlıklı. hatta nektarıden sonra baya agladı
bende actım içine elma koydum verdım.
çektim diye aglıyor şuan. kesin diş yaa
başka ne olacak ki
Evet diş sör..
Ellerini ağzından çekince arkaya atıyor kendini
Gözü dönüyor ..
Gidiyim alayımda içine salatalık falan koyarım ..
Çok fazla yapabileceğimiz şey yok..
Jel en fazla 4-5 dedi daktır..ben iyice azınca sürüyom kiiiii o hali hemen geçsin diye..bol bol gezdiriyom bakınırken acısını unutsun diye Allah sabır versin hepimize.

Saat 1i buldu..
Oğlum uyudu..
Kendimi dinliyorum..
Evet çok uykum var,bitkin ve yorgunum.kendimi yalnız hissediyorum bazen..herşeyden ve herkesten soyutlanmak istiyorum..
Zorundalıklar var..mutlaka yapılması gerekenler..bugün anneler günü için eşimin annesini aradım..hiç aramak istemiyordum hakbuki..riyakar bir konuşma ..koftiden kutlama..öğleden beri aslında kafam takık buna..babacığımı kaybedince tahammülsüzlüğüm oluştu..önceleri kimseyi kıramazdım..art niyet aramazdım..görmemezlikten gelirdim..
Şimdi..tahammülüm yok..
Enayi yerine konmak durumları..sessiz kalamamalar..artık safça bakamıyorum ki zaten milletde amannn o zati pek sessiz bişi demez demez diyip pek sağmıştır..
Yapmak istemeyip yapmak zorunda olmak..
Oğlumu alıp gitmek istiyorum bazen..
Eşimide ..

Kadınlar..
Eşimin ailesini 2-3 güne bi arardım..aramıyorsun derlerdi ..2 güne bir arar oldum...aramıyorsun dediler ..bu uzun süre gitti..her tel.görüşmesi alo ,alo sesini duymuyoz aramıyordunlu başalrdı..
Babam gittii..
Bende gittim..
Eşime dedim bu telefonu kıracağım artık..
Bıktım boğdular dedim..vs vs vs..
İşte böyle başladı aramayışım..
Telefoonu elime alıp 30 sn de olsa aramk istemiyorum..tabiki iki kelam edemicek değilim ama sorum şu ki ararsam onlar kazanacak ben kaybedeceğim..çünkü kendime karşı riyakar olacağım..ikiyüzlü gibi..samimiyetsiz ...kendime olan safça hislerimi kaybedeceğim gibi..aman ben napim be...bugün cok sıkkınım ben yaa bo.k gibiyim

Ama o eşinin ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz demeyin sizi boğarım
Canim insan bazen ikikemlere dusrbiliyor bende bu aksam cok sinirliyim mesela ama esim ve cocuklarim icin katlaniyoruz boşver hic birini takma ikiyüzlü insanlara karsi hic bir zaman küçük dusme ozel gunlerde ara niye aramiyirsun derkerse bebek durmuyor de bahane üret insankar cok anlayissiz burayi buldum valla can sıkıntısı yok dok icini buraya gerisi bos artik senin icin esin cicugub gerisini diktir et pembis

Ilk analar gunumde bugun, bende kendimi cok yalniz hissediyorum... Uzun zamandir geceleri uyuyamiyorum... Lohusalik degilde, ne bileyim bi tuhaf oldum bende iyice... Cocuk gibiyim cogu zaman. Minnosun saclarini 3 numaraya vurduk bugun, keltos oldu erkek cocugu gibi ayni. Ama iyi oldu cok dokulmustu zaten hepsi beraber uzasin. Sac bantlarini takmak icin sebep cikti. Gene miril miril uyuyor, tiktim emzigi mecbur, ayaklari havaya dikiyo uzerini aciyo ikide bir kapiyorum, adam sagimda aslan gibi kukruyo, ben nasil uyuyayim... Uyku benim bu aralar en buyuk problemim napsamda kafayi koyunca kut diye uyurum yahu... ? Salyalar bizimde artti iyice iki elinin parmaklarini birden sokuyo agzina, ishal degil ama 5 kakasi var masallah gunde, damaklarina bakmaya calisiyorum zar zor anca guldurerek bakabiliyorum sanki cok anliyomusun gibi, beyaz olurmus beyaz biraz ama ne kadar bilemedim... Sali gunu asi var evi temizlemem lazim yemek yapmam lazim sacim yine uzadi kestirmem lazim. Kendimin dinlemem lazim uyumam lazim bunlari neden anlatiyorum bilmiyorum. Gecikmeli analar gununuz kutlu olsun hanimlar

...
Accık uyumuşum nesli ..
Siğiret dedim be ..
Ama boğazım şişmiş pastil attım..

Atom atom atom atom..

Allah sana ve bizede bereket nasip etsin ki..uyuduğumuz üç bei dakikalar günlerce uyumuş kadar olsun..
Az kaldı ek gıdalara geçince güzrl uyucaklar...
Sabret atom karonca

Benim disin artik tekrar dolguluk bi tarafi kalmadi iste,mecburen cekilcek ;((( bahsetmistiniz ya bilmem kac saat emziremiosun die.. Neyse bakim bi gidelim hayirlisyla
Bende dolguluk bi tarafi kalmadi diyodm hem dolgu dustu hemde dis kirilmisti ama dolgu yapti anestezinin etkisine gore degisyo heralde bana emzr bisey olmaz cok kuck deglms etkilenmez dedi istyosan kadin dogumcunada sorablrsn dedi vakit olmadi aramaya emzrdm hc bsy olmadi bide 2 tane igne cikarmsti birini vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…