Ilk analar gunumde bugun, bende kendimi cok yalniz hissediyorum... Uzun zamandir geceleri uyuyamiyorum... Lohusalik degilde, ne bileyim bi tuhaf oldum bende iyice... Cocuk gibiyim cogu zaman. Minnosun saclarini 3 numaraya vurduk bugun, keltos oldu erkek cocugu gibi ayni. Ama iyi oldu cok dokulmustu zaten hepsi beraber uzasin. Sac bantlarini takmak icin sebep cikti. Gene miril miril uyuyor, tiktim emzigi mecbur, ayaklari havaya dikiyo uzerini aciyo ikide bir kapiyorum, adam sagimda aslan gibi kukruyo, ben nasil uyuyayim... Uyku benim bu aralar en buyuk problemim napsamda kafayi koyunca kut diye uyurum yahu... ? Salyalar bizimde artti iyice iki elinin parmaklarini birden sokuyo agzina, ishal degil ama 5 kakasi var masallah gunde, damaklarina bakmaya calisiyorum zar zor anca guldurerek bakabiliyorum sanki cok anliyomusun gibi, beyaz olurmus beyaz biraz ama ne kadar bilemedim... Sali gunu asi var evi temizlemem lazim yemek yapmam lazim sacim yine uzadi kestirmem lazim. Kendimin dinlemem lazim uyumam lazim bunlari neden anlatiyorum bilmiyorum. Gecikmeli analar gununuz kutlu olsun hanimlar