2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru soyluyorsun aslinda ama onlaei girdukce yasadiklarin aklina geliyir vu durumda unutmak mumkun olmadigi gubi uzerine bir vukaat daha oluyor simdi syl hiuf nasil unutxaz onlar tekrar tekrar hatirlatiyor unutmak istedikce

Oglumu öksürüğü icin saglik ocafina götürdüm yarin asimiz vardi oda aeadan cikti 900gr almis pupisim 59cm de boyu ek gidaya başlayabilirsiniz dedi meyve puresi ve yogurt dedi 5. Ayindan sonrada sebze puresi

Aynen canim bana disci dedi istiyosan yarin gel doktornla knsp diye gerek duymadim zaten 3 saatte emzrmedm sagmstm giderken girmeden oncede emzrdm buzluktsnda cikarmstm ama ona gerek kalmadi

Yeni eve tasindim evde vifi yok sorun varmis alamiyoruz da biyoloji ogretmeniyim slayt hazirlayim diyodum kocam olacak adama dedim ki bu soruna bi cozum bul ne dese beyenirsiniz yillik izne ayrilacakmis annesine gidecekmisiz orta yaparmisim isimi o kadin butun evi kaldirir bana temizlik yaptirir be durduk yere kayinvalide polemiyi cikti

Bende sizin tam tersinizim kizlar. edebiyat parcalardim son 5-6 senedir bizim adamla tanistigimdan beri large takiliyorum. Hadi halaya

Kızlar bu gaz ne zaman bitecek ya kıvranıp kıvranıp duruyor paşam uyuyamiyor her şeyi demedim yok bir de kimyonu deneyim diyorum toz mu tohum mu kullanan var nasıl veriyirsunuz bebise

Kızlar bu gaz ne zaman bitecek ya kıvranıp kıvranıp duruyor paşam uyuyamiyor her şeyi demedim yok bir de kimyonu deneyim diyorum toz mu tohum mu kullanan var nasıl veriyirsunuz bebise
Rota yaptırdın mi? Bence rota bnm kızımın bağırsak florasini bozdu.rotadan sonra ishal oldu ayrıca rotadan sonra acayip gazı oldu.hala gaz var.2. Ve 3. Dozu yaptirmayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…