- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.501
canım benim kızımda son günlerde 3-4 günde bir yapıyor. doktoru aradım sordum geçenlerde, bazen 5 gün bile yapmadıkları olur beklemek lazım, popo deliğine kremle yağla masaj yapın dedi..Bayanlar bebegim 5 gundur kakasini yapamiyo ne yapmam lazim bi yardim edin
iyi bariGelisimlerinin bir parcasiymis benim daktir oyle soylediydi
emziriyorsan kayısı ve armut haşla suyunu iç.Bayanlar bebegim 5 gundur kakasini yapamiyo ne yapmam lazim bi yardim edin
oo süper valla. benımkı kabul etse bende isterdim.Bi anda deli cesareti geldi evde kendimiz kestik babasinin tras makinasiyla
çıkmadığı zaman mı var ki??? benim kv bi kere bana demişti ki okulunda öğretmen olabilirsin ama bizim evde gelinsinYeni eve tasindim evde vifi yok sorun varmis alamiyoruz da biyoloji ogretmeniyim slayt hazirlayim diyodum kocam olacak adama dedim ki bu soruna bi cozum bul ne dese beyenirsiniz yillik izne ayrilacakmis annesine gidecekmisiz orta yaparmisim isimi o kadin butun evi kaldirir bana temizlik yaptirir be durduk yere kayinvalide polemiyi cikti
Nasil masaj yapcaz bende yapiim tedirgin olmaya basladim bu aksamda yapmadi yarin yapmazsa diye korkuyorumcanım benim kızımda son günlerde 3-4 günde bir yapıyor. doktoru aradım sordum geçenlerde, bazen 5 gün bile yapmadıkları olur beklemek lazım, popo deliğine kremle yağla masaj yapın dedi..
canım ben zeytinyağıyla yapıyorum deliğin üzerine çok bastırmadan bir iki dk boyunca. masaj yaptığım gün kaka yaptığı oldu ama masajın etkisi mi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorum. bazıları da pamuklu çubuğu yağa batırıp uyarıyormuş popoyu ama ben ondan korktuğum için yapamadım..Nasil masaj yapcaz bende yapiim tedirgin olmaya basladim bu aksamda yapmadi yarin yapmazsa diye korkuyorum
Canım bir cay kaşığı zeytinyağı icir popsuna ve karnına zeytinyağıyla masaj yap benim paşada öyle bazen 2 3 güne bir yapıyor bszrn de her gun ben ara sıra kulak çopuğunu de deniyorum canini acitmadan oynayabilirsin ama sik kullanmak zarar verebilirBayanlar bebegim 5 gundur kakasini yapamiyo ne yapmam lazim bi yardim edin
Benim kayınvalide de 2 yildir evimi bir kere temizlemedin dediçıkmadığı zaman mı var ki??? benim kv bi kere bana demişti ki okulunda öğretmen olabilirsin ama bizim evde gelinsin
Zeytin yagi verdim hemde 1 tatli kasigi ama fayda etmedi.poposunu uyarma isinide ben beceremem korkarim bisey olacak diye.bol bol kayisi yemeli en iyisiCanım bir cay kaşığı zeytinyağı icir popsuna ve karnına zeytinyağıyla masaj yap benim paşada öyle bazen 2 3 güne bir yapıyor bszrn de her gun ben ara sıra kulak çopuğunu de deniyorum canini acitmadan oynayabilirsin ama sik kullanmak zarar verebilir
Yok aglamadi hic, once makineyi acip dokundurduk tanittikBize de gelir inşallah o cesaret saçı çok dökülüyor
Ağladı mı peki keserken bide yatarken mi kestiniz kucakta mı tuttunuz
Makine kolay, direk kesici bi yeri temas etmedigi icin, icim rahat rahat vurduk kafaya, jilet benim icin buyuk bi cesaret isi baya odlegim ben valla tebriklerBen once makinayla kestim hatira kalsin diye saclari sonrada jiletle kazidim biraz agladik ama iyi oldu
2 sabahtir yatagi sac icindeydi. Boynunun alti emzigi kiyafetleri, yeter dedim artikoo süper valla. benımkı kabul etse bende isterdim.
Az yede bi temizlikçi tut diyeceksinBenim kayınvalide de 2 yildir evimi bir kere temizlemedin dediben de ben kendi evini temizlemiyorum ya kadın tutuyorum ya annemi çağırıyorum dedim tembelliginden dedi bana sanki aksama kadar çalışan ben degilmisim gibi hepsi ayni bunların ya yine sinirlendim
Tabi bugunden sonra farkli dusunceler edindim, oglenden beri hayatimi karartti minnos, bu sac cekme kulak cekme bizde 15-20 gun onceden vardi salyalar hat safada zaten. Dil emme basladi 1 haftadir, gece uykuya dalmada cok zorlaniyodu, gozler kapali uyumak istiyo fakat uyuyamiyo kafayi saga sola atiyo devamli, ve yine bir haftadir burnu her zamankinden cok tikanmaya basladi. Sonunda bu aksam cildirdi cenemi, yanagimi omzumu onlugunu vs. Ne bulursa deli gibi emmeye basladigi an anladim dis bu abi, baska bisey olamaz bu cildirma, disligi vardi buzdolabinda onu cikardim emdi hapur hupur, isininca yine aglamaya basladi, zar zor biberonla tiktim sutunu, aglaya aglaya uyudu sonundaiyi bari
Bebeginize kim bakiyo merak ettimBenim kayınvalide de 2 yildir evimi bir kere temizlemedin dediben de ben kendi evini temizlemiyorum ya kadın tutuyorum ya annemi çağırıyorum dedim tembelliginden dedi bana sanki aksama kadar çalışan ben degilmisim gibi hepsi ayni bunların ya yine sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?