- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.521
saç çekme hariç hepsi bizde mevcut. saç yok ki kafada çeksinTabi bugunden sonra farkli dusunceler edindim, oglenden beri hayatimi karartti minnos, bu sac cekme kulak cekme bizde 15-20 gun onceden vardi salyalar hat safada zaten. Dil emme basladi 1 haftadir, gece uykuya dalmada cok zorlaniyodu, gozler kapali uyumak istiyo fakat uyuyamiyo kafayi saga sola atiyo devamli, ve yine bir haftadir burnu her zamankinden cok tikanmaya basladi. Sonunda bu aksam cildirdi cenemi, yanagimi omzumu onlugunu vs. Ne bulursa deli gibi emmeye basladigi an anladim dis bu abi, baska bisey olamaz bu cildirma, disligi vardi buzdolabinda onu cikardim emdi hapur hupur, isininca yine aglamaya basladi, zar zor biberonla tiktim sutunu, aglaya aglaya uyudu sonundayarin asi var, soracagim bakalim tekrar dismi? Gerci ben emin oldum bugun dis olduguna. Hersey o sac ve kulak cekme ile basladi pohu yedik
seninkinin uyku düzeni yok mu? gece uykusu yaniPaşayı banyo yaptırdım uyuttumbakalım bu gece uyuyacak mi iki uç gündür her 1 saatte kalkıyor gazdan kivraniyor yavrum mahvoldu yarin sabah anneme gidecem evde çok bunaldim her gün ayni ev isi bitmiyor anneme bırakıp bir kaç saat uyuyasim var bir annenin en çok ihtiyacı olan şeyi uykuymus şuan anladım
Bayanlar bebegim 5 gundur kakasini yapamiyo ne yapmam lazim bi yardim edin
Bir haftadi falanbenimkide ayni uyumuyo tam uyudu yatim diyirum bir cirliyo geri kalk emzir geri yatir valls savaha kadar 10 kere kalkiyorum kirki cikinca duzelir dediler bizimki tam tersi hepten bozuldu duzenPaşayı banyo yaptırdım uyuttumbakalım bu gece uyuyacak mi iki uç gündür her 1 saatte kalkıyor gazdan kivraniyor yavrum mahvoldu yarin sabah anneme gidecem evde çok bunaldim her gün ayni ev isi bitmiyor anneme bırakıp bir kaç saat uyuyasim var bir annenin en çok ihtiyacı olan şeyi uykuymus şuan anladım
Ben sana bisi sorcam senin kiz aai oldugu gun ayaklarini bastimi benimk basmiyor hemen kiviriyo ayaga jaldirincaseninkinin uyku düzeni yok mu? gece uykusu yani
hiç dikkat etmedim. etmedim, çünkü ben ayakları üzerine bastırmıyorum daha :=)Ben sana bisi sorcam senin kiz aai oldugu gun ayaklarini bastimi benimk basmiyor hemen kiviriyo ayaga jaldirinca
Benim kızımın son 1 haftadır yaptıklarını anlatmışsın birde şu salyası yok mu zaten kusan bebekti sürekli üst baş değişiyordun şimdi birde salya eklendi hobaaaaTabi bugunden sonra farkli dusunceler edindim, oglenden beri hayatimi karartti minnos, bu sac cekme kulak cekme bizde 15-20 gun onceden vardi salyalar hat safada zaten. Dil emme basladi 1 haftadir, gece uykuya dalmada cok zorlaniyodu, gozler kapali uyumak istiyo fakat uyuyamiyo kafayi saga sola atiyo devamli, ve yine bir haftadir burnu her zamankinden cok tikanmaya basladi. Sonunda bu aksam cildirdi cenemi, yanagimi omzumu onlugunu vs. Ne bulursa deli gibi emmeye basladigi an anladim dis bu abi, baska bisey olamaz bu cildirma, disligi vardi buzdolabinda onu cikardim emdi hapur hupur, isininca yine aglamaya basladi, zar zor biberonla tiktim sutunu, aglaya aglaya uyudu sonundayarin asi var, soracagim bakalim tekrar dismi? Gerci ben emin oldum bugun dis olduguna. Hersey o sac ve kulak cekme ile basladi pohu yedik
Ayaklari ustune bastirmada sakinca var mi kv cins karisi yürütmeye çalıştı kızdım sakıncası olur diyehiç dikkat etmedim. etmedim, çünkü ben ayakları üzerine bastırmıyorum daha :=)
1-2 kere denedım sadece bu zamana kadar
Senin bebisin ismi ne hep pasa diyorsun merak ettimPaşayı banyo yaptırdım uyuttumbakalım bu gece uyuyacak mi iki uç gündür her 1 saatte kalkıyor gazdan kivraniyor yavrum mahvoldu yarin sabah anneme gidecem evde çok bunaldim her gün ayni ev isi bitmiyor anneme bırakıp bir kaç saat uyuyasim var bir annenin en çok ihtiyacı olan şeyi uykuymus şuan anladım
Canim sakincali tabiki ben bugun denedim sadece 6 aydan ince bastirmayin benimki asi oldu bacaklarini cekiyo bu yuzden denedim sadece jemikleri daha sut onun nolur nolmazAyaklari ustune bastirmada sakinca var mi kv cins karisi yürütmeye çalıştı kızdım sakıncası olur diye
Tabi bugunden sonra farkli dusunceler edindim, oglenden beri hayatimi karartti minnos, bu sac cekme kulak cekme bizde 15-20 gun onceden vardi salyalar hat safada zaten. Dil emme basladi 1 haftadir, gece uykuya dalmada cok zorlaniyodu, gozler kapali uyumak istiyo fakat uyuyamiyo kafayi saga sola atiyo devamli, ve yine bir haftadir burnu her zamankinden cok tikanmaya basladi. Sonunda bu aksam cildirdi cenemi, yanagimi omzumu onlugunu vs. Ne bulursa deli gibi emmeye basladigi an anladim dis bu abi, baska bisey olamaz bu cildirma, disligi vardi buzdolabinda onu cikardim emdi hapur hupur, isininca yine aglamaya basladi, zar zor biberonla tiktim sutunu, aglaya aglaya uyudu sonundayarin asi var, soracagim bakalim tekrar dismi? Gerci ben emin oldum bugun dis olduguna. Hersey o sac ve kulak cekme ile basladi pohu yedik
Atom bugün sende bir relax mod görüyorum, o geçen akşamki rakıdan kalanı mı gömdün ne yaptın
Ne yaptıysan bana da söyle, yetti gari bu diken üstünde haller, ver ordan bi mendil de bana, açın şu televizyondan Mahmut Tuncer şovu, Allaaaah.....
Do re mi fa sol la le lo li ahahagshdjsjxAtom bugün sende bir relax mod görüyorum, o geçen akşamki rakıdan kalanı mı gömdün ne yaptın
Ne yaptıysan bana da söyle, yetti gari bu diken üstünde haller, ver ordan bi mendil de bana, açın şu televizyondan Mahmut Tuncer şovu, Allaaaah.....
Kisin orta yerinde, gunde 10 kere ust bas degistir, aman bi yeri incinmesin dikkat et. Offf kabus gibi kis cocuguBenim kızımın son 1 haftadır yaptıklarını anlatmışsın birde şu salyası yok mu zaten kusan bebekti sürekli üst baş değişiyordun şimdi birde salya eklendi hobaaaa
Slikon suzgecin ne oldugunu bile senden duydum hemen arastiriyoresaç çekme hariç hepsi bizde mevcut. saç yok ki kafada çeksin
silikon süzgeç de al. soguk elmadan içine azıcık koyuyorum bayıla bayıla emiyor
hem dişininde hararetını alıyor
hemde ne pohhh
Toplayin guzlar analari etrafuniza biz de halay cekehDo re mi fa sol la le lo li ahahagshdjsjxBizim evde raki kalmazki ben iceyim ceksem ne bicim uyurdum simdi burda yaziyor olmazdim Itiraf ediyorum bu rahatligin nerden geldigini, annemi transfer ettim
beline ve kemiklerine zararlı olabilir diye okumustum. o yuzden bastırtmıyorumAyaklari ustune bastirmada sakinca var mi kv cins karisi yürütmeye çalıştı kızdım sakıncası olur diye
Slikon suzgecin ne oldugunu bile senden duydum hemen arastiriyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?