2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saç çekme hariç hepsi bizde mevcut. saç yok ki kafada çeksin
silikon süzgeç de al. soguk elmadan içine azıcık koyuyorum bayıla bayıla emiyor
hem dişininde hararetını alıyor
hemde ne pohhh

seninkinin uyku düzeni yok mu? gece uykusu yani

Bir haftadi falanbenimkide ayni uyumuyo tam uyudu yatim diyirum bir cirliyo geri kalk emzir geri yatir valls savaha kadar 10 kere kalkiyorum kirki cikinca duzelir dediler bizimki tam tersi hepten bozuldu duzen

Benim kızımın son 1 haftadır yaptıklarını anlatmışsın birde şu salyası yok mu zaten kusan bebekti sürekli üst baş değişiyordun şimdi birde salya eklendi hobaaaa

Senin bebisin ismi ne hep pasa diyorsun merak ettim

Atom bugün sende bir relax mod görüyorum, o geçen akşamki rakıdan kalanı mı gömdün ne yaptın
Ne yaptıysan bana da söyle, yetti gari bu diken üstünde haller, ver ordan bi mendil de bana, açın şu televizyondan Mahmut Tuncer şovu, Allaaaah.....

Gece gece ne halayı giiz yat uyu minnos yatmadimi oynaysim geli

Do re mi fa sol la le lo li ahahagshdjsjx Bizim evde raki kalmazki ben iceyim ceksem ne bicim uyurdum simdi burda yaziyor olmazdim Itiraf ediyorum bu rahatligin nerden geldigini, annemi transfer ettim

Benim kızımın son 1 haftadır yaptıklarını anlatmışsın birde şu salyası yok mu zaten kusan bebekti sürekli üst baş değişiyordun şimdi birde salya eklendi hobaaaa
Kisin orta yerinde, gunde 10 kere ust bas degistir, aman bi yeri incinmesin dikkat et. Offf kabus gibi kis cocugu

saç çekme hariç hepsi bizde mevcut. saç yok ki kafada çeksin
silikon süzgeç de al. soguk elmadan içine azıcık koyuyorum bayıla bayıla emiyor
hem dişininde hararetını alıyor
hemde ne pohhh
Slikon suzgecin ne oldugunu bile senden duydum hemen arastiriyore

Do re mi fa sol la le lo li ahahagshdjsjx Bizim evde raki kalmazki ben iceyim ceksem ne bicim uyurdum simdi burda yaziyor olmazdim Itiraf ediyorum bu rahatligin nerden geldigini, annemi transfer ettim
Toplayin guzlar analari etrafuniza biz de halay cekeh tey tey teeeeeyyyy sinra herkes uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…