2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gece ne halayı giiz yat uyu minnos yatmadimi oynaysim geli
Minnoş yattı valla, banyosunu yaptırdım, karnını doyurdum, pijamasını da koltuk altına kadar çektim, daha da uyanmaz o uyur

Ben de bilgisayarda gezinirken eski fotoğraflara daldım, ule 2 yaz önceki halimi tanıyamadım, ah be gençlik... Çok özendim ya,kilo vermek lazım!
Geçen yaz zaten bildiğin Shrek gibiydim, hamileliğim ibretlikti resmen. Her gören çok çirkinleşmişsin diyemiyordu da onun yerine acıyan gözlerle "ay sen kesin kız doğurcaaan" diyorlardı
Yalnız hakikaten suratımda düdüklü tencere patlamış gibiydi, ödemden anam ağlamıştı

Bir yılda ne hale geldim be, öff

az ye de hizmetçi tut diyeydin

Bir haftadi falanbenimkide ayni uyumuyo tam uyudu yatim diyirum bir cirliyo geri kalk emzir geri yatir valls savaha kadar 10 kere kalkiyorum kirki cikinca duzelir dediler bizimki tam tersi hepten bozuldu duzen
Canım benim pasa iyiydi ama benim stres etkileniyordu sanırım bu aralar ondan diyorum banyo yaptırdım yine uyumadi her saat kalktı doymuyir mu diyorum ama sütun geliyor bilmiyorum ne zamana kadar boyle devam edecek

Benim kızımın son 1 haftadır yaptıklarını anlatmışsın birde şu salyası yok mu zaten kusan bebekti sürekli üst baş değişiyordun şimdi birde salya eklendi hobaaaa
Benim kizimda cok asiri kusuyo doktora goturdunuzmu neden bu kadar kusuyolar.benimkinin kusmasi nerdeyse 10dakkada bir.sadece uyurken kusmuyo uyandigi an basliyo kusmaya.gunde belki 50 sefer ust degistiryom omuzlari kusmuk oldugu icin usuyup hasta olmasin diye.bi bilen varmi normalmi bu kadar kusmasi dogdugun beri boyle.hic azalmadi bide.sadece anne sutuyle besleniyo.gazinida cikariyom ama yinede kusuyo.her goren sasiriyo bu kadar kusmasina ne yapmam lazim yardim edin

Vitamin kullanma bakalım 1 hafta kusmasi degiscek mi.bi de kusmasina rağmen kilosu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…