- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.561
Ben doymadigini düşünerek milupa 4 ay üstü için kaşık maması verdim yatmadan önce. Ama gece yine kalktı 3 4 kere.Canım vardı ama bir haftadır gitti herkes diymuyirdur mama ver diyorlar ama ben vermek istemiyorum çünkü sürüm geliyor stresteb büyük ihtimal düzelir inşallah
Hadi ya hımm inş bişey olmaz biz 4 aylığız suan daha 2 ay dik nasıl durcak bu çocuk bilemedimBizim dr sorduğumda 6 aydan evvel oturtma demişti bende oturtmuyorum
3 ayda 3 kilo almis.nasil sizce iyimiki.damlayi zaten hafta 1 veriyom desem yeridir.unutuyom vermeyi.ama kusmasi hala devam ediyoVitamin kullanma bakalım 1 hafta kusmasi degiscek mi.bi de kusmasina rağmen kilosu nasil
Benim kayınvalide de 2 yildir evimi bir kere temizlemedin dediben de ben kendi evini temizlemiyorum ya kadın tutuyorum ya annemi çağırıyorum dedim tembelliginden dedi bana sanki aksama kadar çalışan ben degilmisim gibi hepsi ayni bunların ya yine sinirlendim
Benim kizimda cok asiri kusuyo doktora goturdunuzmu neden bu kadar kusuyolar.benimkinin kusmasi nerdeyse 10dakkada bir.sadece uyurken kusmuyo uyandigi an basliyo kusmaya.gunde belki 50 sefer ust degistiryom omuzlari kusmuk oldugu icin usuyup hasta olmasin diye.bi bilen varmi normalmi bu kadar kusmasi dogdugun beri boyle.hic azalmadi bide.sadece anne sutuyle besleniyo.gazinida cikariyom ama yinede kusuyo.her goren sasiriyo bu kadar kusmasina ne yapmam lazim yardim edin
süt arttırıcıO ne ki
Cakinecek ne var kızlarHakkaten bende çok merak ediyodum ama sormaya çekindim devamli paşa diyorsun
Canım şuan için kilo akımı iyi o yüzden vermek istemiyorum bakalım umarım düzelirBen doymadigini düşünerek milupa 4 ay üstü için kaşık maması verdim yatmadan önce. Ama gece yine kalktı 3 4 kere.
Aynen ya ben de memlekete gidince bi temizlik başlatıyor. Ben tatile mi gidiyorum temizliğe mi? Ve aynen kendi evimi temizleyemiyorum kadın çağırıyorum. Akşama kadar çalış eve gel yemek bulaşık ev işi. Zaten oğulları da benim eşim de çalışıyor ben de yardım edeyim diyen bir tip değil. Öyle bi alıştırmışlar ki suyunu kendi almazdı ilk başlarda. Artık onu benden istemiyor ama kardeşleri olunca yine aynı. Şimdi çocuk da var.Benim kayınvalide de 2 yildir evimi bir kere temizlemedin dediben de ben kendi evini temizlemiyorum ya kadın tutuyorum ya annemi çağırıyorum dedim tembelliginden dedi bana sanki aksama kadar çalışan ben degilmisim gibi hepsi ayni bunların ya yine sinirlendim
Bencede olabilir, acd kullaniyodum ben biraktim, gazini artiyor, monovit 2-3 gun kullandim kusma basladi. Su amerikanyadan getirtilenden kullanicam bende 1aya gelirmis siparisini verdim, keske en bastan siparis verseydim. 10 parcaya bolunduk yetisemiyoruzkiD vitamini kullanıyor musun monovit mi markası bizde kusmayı o yapıyormuş
Merhaba ben başladım Demir damlasına dün...ilk seferde hemen kolunu leke yaptı limon suyu sıkıp kendi deterjanıyla yıkadım çıktı lekesiDemir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Demir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Can'ım benim oğlumda 3. ayında sadece 200 gr almıştı doktor kusması var mı dedi hakkaten her emmeden sonra nerdeyse hepsi çıkıyordu sonra gaviskonun toz ilacını verdi bebekler içinmiş...birkaç gün kullandım kusması durunca bıraktım ilacı...dün 4. Ay kontrolünde 800gr. almış olduğunu gördük çok iyi dedi doktorumuz...istersen doktoruna danışıp kullan belki reflü yüzündendirBenim kizimda cok asiri kusuyo doktora goturdunuzmu neden bu kadar kusuyolar.benimkinin kusmasi nerdeyse 10dakkada bir.sadece uyurken kusmuyo uyandigi an basliyo kusmaya.gunde belki 50 sefer ust degistiryom omuzlari kusmuk oldugu icin usuyup hasta olmasin diye.bi bilen varmi normalmi bu kadar kusmasi dogdugun beri boyle.hic azalmadi bide.sadece anne sutuyle besleniyo.gazinida cikariyom ama yinede kusuyo.her goren sasiriyo bu kadar kusmasina ne yapmam lazim yardim edin
Bugun asi olduk, hemsire vermek istedi, bende zaten cocugun bagirsaklari problemli suan kullanmak istemiyorum vermeyin dedim. Hatta 6 aydan once kullanmak isemiyorum, siz ne diyosunuz? Dedim. - o zaman 6. Ayda kan degerlerina baktirip oyle kullanirsiniz sahsi fikrim ama ben size bunu soylemek zorundayim dedi. Tamam anliyorum dedim ciktim. Bende @Surrender gibi dusunuyorum suan icin kullanmayacagim.Demir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Süper bir 4 ayda 2.5 kilo bile aldik ancak.kusma için doktor ne diyor3 ayda 3 kilo almis.nasil sizce iyimiki.damlayi zaten hafta 1 veriyom desem yeridir.unutuyom vermeyi.ama kusmasi hala devam ediyo
aynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onuCan'ım benim oğlumda 3. ayında sadece 200 gr almıştı doktor kusması var mı dedi hakkaten her emmeden sonra nerdeyse hepsi çıkıyordu sonra gaviskonun toz ilacını verdi bebekler içinmiş...birkaç gün kullandım kusması durunca bıraktım ilacı...dün 4. Ay kontrolünde 800gr. almış olduğunu gördük çok iyi dedi doktorumuz...istersen doktoruna danışıp kullan belki reflü yüzündendir
bıberon temızleme deterjanları var tum bebek magazalarında varKızlar Dr browns cam biberonu nasıl steril ediyorsunuz tüm parçalarını kaynatiyormusunuz
Demir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Demir ilacı huysuzluk yaptı cocuk çıldırdı resmen kıvranıp duruyor hazmedemedi sanirim kestim bir daha vermicem şaşırıyor insan ne yapacagini el kadar bebege habire damla surup oluruna birakicam artık zamanında bu damlalar mi varmış biraz gelenekçi olmak lazim durduk yere huzurlarini kaciriyoruz çocuklarınBugun asi olduk, hemsire vermek istedi, bende zaten cocugun bagirsaklari problemli suan kullanmak istemiyorum vermeyin dedim. Hatta 6 aydan once kullanmak isemiyorum, siz ne diyosunuz? Dedim. - o zaman 6. Ayda kan degerlerina baktirip oyle kullanirsiniz sahsi fikrim ama ben size bunu soylemek zorundayim dedi. Tamam anliyorum dedim ciktim. Bende @Surrender gibi dusunuyorum suan icin kullanmayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?