2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gelinleriyiz diye koleleriyiz sanki suna bak.. Kendi evimde yapmiyordum sana yapmak zorunda miyim allaaamm yaaa

D vitamini kullanıyor musun monovit mi markası bizde kusmayı o yapıyormuş

Aynen ya ben de memlekete gidince bi temizlik başlatıyor. Ben tatile mi gidiyorum temizliğe mi? Ve aynen kendi evimi temizleyemiyorum kadın çağırıyorum. Akşama kadar çalış eve gel yemek bulaşık ev işi. Zaten oğulları da benim eşim de çalışıyor ben de yardım edeyim diyen bir tip değil. Öyle bi alıştırmışlar ki suyunu kendi almazdı ilk başlarda. Artık onu benden istemiyor ama kardeşleri olunca yine aynı. Şimdi çocuk da var.

D vitamini kullanıyor musun monovit mi markası bizde kusmayı o yapıyormuş
Bencede olabilir, acd kullaniyodum ben biraktim, gazini artiyor, monovit 2-3 gun kullandim kusma basladi. Su amerikanyadan getirtilenden kullanicam bende 1aya gelirmis siparisini verdim, keske en bastan siparis verseydim. 10 parcaya bolunduk yetisemiyoruzki

Demir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Merhaba ben başladım Demir damlasına dün...ilk seferde hemen kolunu leke yaptı limon suyu sıkıp kendi deterjanıyla yıkadım çıktı lekesi

Can'ım benim oğlumda 3. ayında sadece 200 gr almıştı doktor kusması var mı dedi hakkaten her emmeden sonra nerdeyse hepsi çıkıyordu sonra gaviskonun toz ilacını verdi bebekler içinmiş...birkaç gün kullandım kusması durunca bıraktım ilacı...dün 4. Ay kontrolünde 800gr. almış olduğunu gördük çok iyi dedi doktorumuz...istersen doktoruna danışıp kullan belki reflü yüzündendir

Demir damlasina baslayan var mi ne berbat biseymis icmiyor cikariyor agzindan zaten batikon gibi bir sey ust bas batiyor her defasinda
Bugun asi olduk, hemsire vermek istedi, bende zaten cocugun bagirsaklari problemli suan kullanmak istemiyorum vermeyin dedim. Hatta 6 aydan once kullanmak isemiyorum, siz ne diyosunuz? Dedim. - o zaman 6. Ayda kan degerlerina baktirip oyle kullanirsiniz sahsi fikrim ama ben size bunu soylemek zorundayim dedi. Tamam anliyorum dedim ciktim. Bende @Surrender gibi dusunuyorum suan icin kullanmayacagim.

aynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onu

bende 13 ocakta dogum yaptım :) yarın doktor kontrolu var
haftayada rotavırus 2. doz var...

bu demır damlası ıgrenc bırsey kullanan arkadaslar sızınde bebegınızde gaz ve huzursuzluk yapıyor mu?

Kızlar Dr browns cam biberonu nasıl steril ediyorsunuz tüm parçalarını kaynatiyormusunuz
bıberon temızleme deterjanları var tum bebek magazalarında var
onla bol suda yıkadıkdan sonra dırek caydanlıkta kaynattıgım kaynar durumundakı sıcak sudan ıyıce gecırıyorum
bu arada benımde kızımın ısmı ahsen :)

kız oyun oynarken guldugu yerde hemen kasıkla verıyorum agzına damlayı
bı ıgrenıyo yuzu burusuyor hemen dıkkatını dagıtıyorum oyuncagıyla unutuyor ozaman
oyuzden bu ısı temız bıtırıyoruz

Demir ilacı huysuzluk yaptı cocuk çıldırdı resmen kıvranıp duruyor hazmedemedi sanirim kestim bir daha vermicem şaşırıyor insan ne yapacagini el kadar bebege habire damla surup oluruna birakicam artık zamanında bu damlalar mi varmış biraz gelenekçi olmak lazim durduk yere huzurlarini kaciriyoruz çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…