- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.581
benım kızımda boyleydı ustelık uykuda bıle kusuyordu daha dogrusu uyuyamıyordu bıleBenim kizimda cok asiri kusuyo doktora goturdunuzmu neden bu kadar kusuyolar.benimkinin kusmasi nerdeyse 10dakkada bir.sadece uyurken kusmuyo uyandigi an basliyo kusmaya.gunde belki 50 sefer ust degistiryom omuzlari kusmuk oldugu icin usuyup hasta olmasin diye.bi bilen varmi normalmi bu kadar kusmasi dogdugun beri boyle.hic azalmadi bide.sadece anne sutuyle besleniyo.gazinida cikariyom ama yinede kusuyo.her goren sasiriyo bu kadar kusmasina ne yapmam lazim yardim edin
Evet nefret ettim demir damlasindan bugün iyice anladim ağla ağla mahvetti cocuguaynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onu
bende 13 ocakta dogum yaptım :) yarın doktor kontrolu var
haftayada rotavırus 2. doz var...
bu demır damlası ıgrenc bırsey kullanan arkadaslar sızınde bebegınızde gaz ve huzursuzluk yapıyor mu?
bıde benım kızın 1 haftadır resmen salyası akıyor ustu bası sırılsıklam oluyorEvet nefret ettim demir damlasindan bugün iyice anladim ağla ağla mahvetti cocugu
İnsanı anneler pinpiriklendiriyoDo re mi fa sol la le lo li ahahagshdjsjxBizim evde raki kalmazki ben iceyim ceksem ne bicim uyurdum simdi burda yaziyor olmazdim Itiraf ediyorum bu rahatligin nerden geldigini, annemi transfer ettim
Kız bi diyemedim ne ogalactago damla numunelerim geldi
Aynen ne devit kullanıyorum nede kan ilacı..kan deperine ben baktırdım düşün gari...dr önce baktırıp sonra vermeli bence..şak hemen herşey tek tip..devit3 gaz yaptı..zati pek içime sinmeyen bişidi..anne sütü c vitamini üretemiyormuş..multitapas veriyorum o kadar ...kanı var oğlumun hemDemir ilacı huysuzluk yaptı cocuk çıldırdı resmen kıvranıp duruyor hazmedemedi sanirim kestim bir daha vermicem şaşırıyor insan ne yapacagini el kadar bebege habire damla surup oluruna birakicam artık zamanında bu damlalar mi varmış biraz gelenekçi olmak lazim durduk yere huzurlarini kaciriyoruz çocukların
Aynisi bizdede var alt cenesinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta dış yerleşiyor sanirim esim kv dediğine göre 3 aylıkken dis cikarmis ondan 4 aylik onun için geç bile kalınmışbıde benım kızın 1 haftadır resmen salyası akıyor ustu bası sırılsıklam oluyor
ıkı elını bırden agzına goturup resmen gırtlagına sokmaya calısıyor hırcın bı sekılde ne varsa herseyı kemırıyor
farkettım kı alt cenesınde pırınc ucu kadar beyaz bırsey var mınnacık
diş mı o
erken degıl mi? 4 aylık daha ...
gece atesı 37 bucukdu huzursuzdu uyumadı pek
Kan degerleri normal cikti yani en guzeli tahlil yaptirip vermek olmazsa bende oyle yaptirayim doktorundan sen mi rica ettin degerlerin bakilmasina cunku bide dr lar ukala bilmis havasindalarAynen ne devit kullanıyorum nede kan ilacı..kan deperine ben baktırdım düşün gari...dr önce baktırıp sonra vermeli bence..şak hemen herşey tek tip..devit3 gaz yaptı..zati pek içime sinmeyen bişidi..anne sütü c vitamini üretemiyormuş..multitapas veriyorum o kadar ...kanı var oğlumun hem
Kızaammm ne kada erken cıkarsa mememiz o kadaaa acıcakAynisi bizdede var alt cenesinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta dış yerleşiyor sanirim esim kv dediğine göre 3 aylıkken dis cikarmis ondan 4 aylik onun için geç bile kalınmış
Gerçekten etkili evet...bende 8 ocakta doğum yaptım bizim rota önümüzdeki ay olacak 2. Dozu... Demir umarım sıkıntı vermez 4 damla başladık bakalımaynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onu
bende 13 ocakta dogum yaptım :) yarın doktor kontrolu var
haftayada rotavırus 2. doz var...
bu demır damlası ıgrenc bırsey kullanan arkadaslar sızınde bebegınızde gaz ve huzursuzluk yapıyor mu?
ooyyy buyumuslerde dıs cıkaracaklarmıısssAynisi bizdede var alt cenesinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta dış yerleşiyor sanirim esim kv dediğine göre 3 aylıkken dis cikarmis ondan 4 aylik onun için geç bile kalınmış
Oyle artik ne yapak malum laf ana olmak kolay miKızaammm ne kada erken cıkarsa mememiz o kadaaa acıcak
Bende aventin plastik biberonlarini aynen dediğin gibi yapıyorum ama bu browns parçaları fazla kararsız kaldım kaynatılır mı diyebıberon temızleme deterjanları var tum bebek magazalarında var
onla bol suda yıkadıkdan sonra dırek caydanlıkta kaynattıgım kaynar durumundakı sıcak sudan ıyıce gecırıyorum
bu arada benımde kızımın ısmı ahsen :)
Bende aventin plastik biberonlarini aynen dediğin gibi yapıyorum ama bu browns parçaları fazla kararsız kaldım kaynatılır mı diye
Ne güzel biz çok severek koyduk ismini
Yok saglik ocaginin verdigi monovit degil ozel aliyorum eczaneden acde vitamini o mu yapar acaba.baska ne olabilir kusmasina sebepD vitamini kullanıyor musun monovit mi markası bizde kusmayı o yapıyormuş
Neymis markasi resmini paylasirmisin bende aliim ondan hergun defalarca ust degistirmekten hasta edecem diye korkuyom.artik kiyafet yetismiyo yikamaktan asmaktan kurutmaktan biktimBencede olabilir, acd kullaniyodum ben biraktim, gazini artiyor, monovit 2-3 gun kullandim kusma basladi. Su amerikanyadan getirtilenden kullanicam bende 1aya gelirmis siparisini verdim, keske en bastan siparis verseydim. 10 parcaya bolunduk yetisemiyoruzki
Cuma gunu doktora gitcem sorayim bakalim onerirse bende veririm.baska ne olabilir kusmasina etki edenCan'ım benim oğlumda 3. ayında sadece 200 gr almıştı doktor kusması var mı dedi hakkaten her emmeden sonra nerdeyse hepsi çıkıyordu sonra gaviskonun toz ilacını verdi bebekler içinmiş...birkaç gün kullandım kusması durunca bıraktım ilacı...dün 4. Ay kontrolünde 800gr. almış olduğunu gördük çok iyi dedi doktorumuz...istersen doktoruna danışıp kullan belki reflü yüzündendir
Kusmasina cok normal diyo 5 aylik oldugunda yani 150 gunluk oldugunda biter bazi bebeklerde ozamana kadar beklemeliyiz diyo hic bi ilac yada bisey vermiyo.ama ben cuma gunu baska doktora goturcemSüper bir 4 ayda 2.5 kilo bile aldik ancak.kusma için doktor ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?