2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım kızımda boyleydı ustelık uykuda bıle kusuyordu daha dogrusu uyuyamıyordu bıle
refluymus meger
gavıskon toz kullandık gectı doktora sorun bence

Evet nefret ettim demir damlasindan bugün iyice anladim ağla ağla mahvetti cocugu

Evet nefret ettim demir damlasindan bugün iyice anladim ağla ağla mahvetti cocugu
bıde benım kızın 1 haftadır resmen salyası akıyor ustu bası sırılsıklam oluyor
ıkı elını bırden agzına goturup resmen gırtlagına sokmaya calısıyor hırcın bı sekılde ne varsa herseyı kemırıyor
farkettım kı alt cenesınde pırınc ucu kadar beyaz bırsey var mınnacık
diş mı o
erken degıl mi? 4 aylık daha ...

gece atesı 37 bucukdu huzursuzdu uyumadı pek

Aynen ne devit kullanıyorum nede kan ilacı..kan deperine ben baktırdım düşün gari...dr önce baktırıp sonra vermeli bence..şak hemen herşey tek tip..devit3 gaz yaptı..zati pek içime sinmeyen bişidi..anne sütü c vitamini üretemiyormuş..multitapas veriyorum o kadar ...kanı var oğlumun hem

Aynisi bizdede var alt cenesinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta dış yerleşiyor sanirim esim kv dediğine göre 3 aylıkken dis cikarmis ondan 4 aylik onun için geç bile kalınmış

2-3 çocuklu kuzenlerim var...
İlk cocukta bohunu çıkaracak kadar organiktiler..neredeyse bezleri bile kendi imal edeceklerdi..
İkincisinde herşey hazır verdiler
Tv tablet,telefon..
Sonuç ikincisi zehir gibi
Bilgisayardan benden cok anlıyor 4 yaşında
O mause nasıl kullanıyo hem

2-3 çocuklu kuzenlerim var...
İlk cocukta bohunu çıkaracak kadar organiktiler..neredeyse bezleri bile kendi imal edeceklerdi..
İkincisinde herşey hazır verdiler
Tv tablet,telefon..
Sonuç ikincisi zehir gibi
Bilgisayardan benden cok anlıyor 4 yaşında
O mause nasıl kullanıyo hem..
Yaa ben hamişken kurallıydım kafamda
Viklese alınmıcak ..yatağında uyucak..saatli felan falannnn işte
Şimdi dudağını büzünce içim gidiğiiii şımarıksa şımarık olsun daha iyi geline eziyet eder

Kan degerleri normal cikti yani en guzeli tahlil yaptirip vermek olmazsa bende oyle yaptirayim doktorundan sen mi rica ettin degerlerin bakilmasina cunku bide dr lar ukala bilmis havasindalar

Gerçekten etkili evet...bende 8 ocakta doğum yaptım bizim rota önümüzdeki ay olacak 2. Dozu... Demir umarım sıkıntı vermez 4 damla başladık bakalım

Aynisi bizdede var alt cenesinde toplu iğne başı gibi beyaz nokta dış yerleşiyor sanirim esim kv dediğine göre 3 aylıkken dis cikarmis ondan 4 aylik onun için geç bile kalınmış
ooyyy buyumuslerde dıs cıkaracaklarmıısss
allah esırgesın yavrularımızı yaa... canlarım benım

Bende aventin plastik biberonlarini aynen dediğin gibi yapıyorum ama bu browns parçaları fazla kararsız kaldım kaynatılır mı diye
Ne güzel biz çok severek koyduk ismini

Bende aventin plastik biberonlarini aynen dediğin gibi yapıyorum ama bu browns parçaları fazla kararsız kaldım kaynatılır mı diye
Ne güzel biz çok severek koyduk ismini

kaynatada bılırsın ben her hafta tum urunlerını kaynatıyorum ama gunluk olarak kaynamıs sudan gecırıyorum...
cok fazla kaynatmakta ıcıme sınmıyor plastık sonucta kaynatmak hem zarar verebılır hemde ıcındekı maddeler degısıme falan ugrar dıye :)

aynen bızde cok severek koyduk ısmını
ismıyle yasasın ınsallah en guzel halıyle

Neymis markasi resmini paylasirmisin bende aliim ondan hergun defalarca ust degistirmekten hasta edecem diye korkuyom.artik kiyafet yetismiyo yikamaktan asmaktan kurutmaktan biktim

Cuma gunu doktora gitcem sorayim bakalim onerirse bende veririm.baska ne olabilir kusmasina etki eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…