- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.601
Bende 18 ocakta dogum yaptim dediginiz ilac gaviskon degilmi doktora sorayim bakalim.bebeginiz hicmi kusmuyo simdi nasil kullaniyosunuzaynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onu
bende 13 ocakta dogum yaptım :) yarın doktor kontrolu var
haftayada rotavırus 2. doz var...
bu demır damlası ıgrenc bırsey kullanan arkadaslar sızınde bebegınızde gaz ve huzursuzluk yapıyor mu?
Bebeklerinize kan ilacini yada herhangi surubu veremeyen anneler enjektorle cekip verebilirsiniz hic ustune damlamiyokız oyun oynarken guldugu yerde hemen kasıkla verıyorum agzına damlayı
bı ıgrenıyo yuzu burusuyor hemen dıkkatını dagıtıyorum oyuncagıyla unutuyor ozaman
oyuzden bu ısı temız bıtırıyoruz
sımdı hııcc kusmuyor :)Bende 18 ocakta dogum yaptim dediginiz ilac gaviskon degilmi doktora sorayim bakalim.bebeginiz hicmi kusmuyo simdi nasil kullaniyosunuz
Çok çeşitli sebepleri olabilir canım... Üşüme, kullandığı takviye ilaçlar, gazın iyi çıkmaması, reflü sebep olabilir...en akla yatanı reflü...arkadaşımda oğlu her emmeden sonra leğen getirirdi o kadar kusardı reflüymüş çocuk...umarım kısa sürede kesilir miniğin kusmalarıCuma gunu doktora gitcem sorayim bakalim onerirse bende veririm.baska ne olabilir kusmasina etki eden
Maasalah bebeginize bende aliim doktora sorup gunde ne kadar siklikta veriyodunuzsımdı hııcc kusmuyor :)
toz halınde olan en ıyısı 1 yemek kasıgı kaynamıs ılımıs suyla karıstırıp ıyıce ezerek ıster bıberonla ıster kasıkla verıyorsunuz
mesela sag gogsumden 10 dk emzırıp gavıskonu verıp sol gogsumden 10 dk emzırıyor gazını cıkarıp yatırıyordum 2 ay boyle surdu o tamamen cıkaran kız sımdı duzeldı hıc bıseyı kalmadı cok sukur :)
Kullandigim tek ilac acde vitamini baska bisey vermiyorum.bide anne sutu aliyo.Çok çeşitli sebepleri olabilir canım... Üşüme, kullandığı takviye ilaçlar, gazın iyi çıkmaması, reflü sebep olabilir...en akla yatanı reflü...arkadaşımda oğlu her emmeden sonra leğen getirirdi o kadar kusardı reflüymüş çocuk...umarım kısa sürede kesilir miniğin kusmaları
gunde 4 kere altı saatde birMaasalah bebeginize bende aliim doktora sorup gunde ne kadar siklikta veriyodunuz
Evet Can'ım bu...doktorum bana sütünü sağ içine yarım paket dök demişti o şekilde veriyordum ben...günde 4 defa veriliyor gerçi ben birkaç gün kullandım ve günde 4 değil 2-3 falan veriyordum sonra kestim ilacı tekrar kusması olmadıEki Görüntüle 1829924
Bayanlar dediginiz bumu bebekler icin verilen
Bebeklerinize kan ilacini yada herhangi surubu veremeyen anneler enjektorle cekip verebilirsiniz hic ustune damlamiyo
bende bunu anlatmak istiyorum işte; bi ilac ya kullanılmak zorundadır ya da yeterli degerlere sahipse degıldır.Bugun asi olduk, hemsire vermek istedi, bende zaten cocugun bagirsaklari problemli suan kullanmak istemiyorum vermeyin dedim. Hatta 6 aydan once kullanmak isemiyorum, siz ne diyosunuz? Dedim. - o zaman 6. Ayda kan degerlerina baktirip oyle kullanirsiniz sahsi fikrim ama ben size bunu soylemek zorundayim dedi. Tamam anliyorum dedim ciktim. BendeSurrender gibi dusunuyorum suan icin kullanmayacagim.
bende oturtuyorum. zaten kucakta oturtmak da olmasaydı yanmıstıkBen kucagimda oturtuyorum artık ya bişey olmaz bence
sütün yeterlıyse mama falan verme. çok kafana takıyorsan kilo kontrolune gitCanım vardı ama bir haftadır gitti herkes diymuyirdur mama ver diyorlar ama ben vermek istemiyorum çünkü sürüm geliyor stresteb büyük ihtimal düzelir inşallah
o belıtıler normalaynen benım kızımıda o ılac rahatlattı fıskırırcasına kusuyordu her emmeden sonra yavrucak sımdı duzeldı bız 2 ay kullandık onu
bende 13 ocakta dogum yaptım :) yarın doktor kontrolu var
haftayada rotavırus 2. doz var...
bu demır damlası ıgrenc bırsey kullanan arkadaslar sızınde bebegınızde gaz ve huzursuzluk yapıyor mu?
zaten dogduklarından beri sürekli bişiler yüklenıyor bebeklere. aşılar ok. çünkü o mikroplara ihtiyac varDemir ilacı huysuzluk yaptı cocuk çıldırdı resmen kıvranıp duruyor hazmedemedi sanirim kestim bir daha vermicem şaşırıyor insan ne yapacagini el kadar bebege habire damla surup oluruna birakicam artık zamanında bu damlalar mi varmış biraz gelenekçi olmak lazim durduk yere huzurlarini kaciriyoruz çocukların
ek gıdaya baslamadım doktor basla tatdır yavas yavas dedı ama cevremdekıler ılk 6 ay sadece anne sutu ver damak tadı gelıstı ek gıdaya gecınce memeyı red edebılır 6aydan sonra dedıler...o belıtıler normal
çünkü demir kabız yapıyor. inşallah olmaz.ek gıdaya başladın mı bılmıyorum ama kayısı kaynatıp suyunu, ya da 2-3 kaşık püresını verebılırsın her ihtimale karsı. ya da armut suyu
Önce yogurt ver canim korkma birakmaz seni alosacak o eltimin kizi hiç birşey yemiyor seninde ilk cocuk sanırım yavas yavas basla birden yüklenmeek gıdaya baslamadım doktor basla tatdır yavas yavas dedı ama cevremdekıler ılk 6 ay sadece anne sutu ver damak tadı gelıstı ek gıdaya gecınce memeyı red edebılır 6aydan sonra dedıler...
ayyy oda benım ıcın ayrı bı heyecan ne yapıcam nasıl yapıcam bılmıyorum ne yedırcem nasıl verıcem hıc sorabılcegım kımse yok degısık bı panık var sankı kızıma bılmeden zarar verırmısım gıbı
Canim son mastitimimde memem sismemisti, ama icinde acima vardi, disaridan bakildiginda birsey yoktu aynen hafif atesim vardi 37.5 doktorum gel bi goreyim dedi. Sen goremiyosun ama memen hafif kizarmis yine dedi ultrason ile bakti birsey yoktu, icerdeki lenf bezlerinden olmustur bu sefer dedi acidigi icin. Bende o kadar bikmistimki artik irdelemedim cok. Sonuc olarak mastininde farkli sekilleri oluyor. Antibiyotigimi degistirdi kullandim gecmisti yine. Aman dikkat et atesine, olmazsa bi doktora git gecmezsebende bunu anlatmak istiyorum işte; bi ilac ya kullanılmak zorundadır ya da yeterli degerlere sahipse degıldır.
zorunlu sekılde verıyorlar itiraz edınce hemen geri adım atıp '' 6. aydan sonra degerlere bakılır ona göre verılır''tarzında yorum yapıyorlar.
bunu anlamıyorum işte!
bu arada atom, sabahtan beri sol göğsüm agrıyor ve sonrasında üşüme geldı, başım ara ara agrıyor
yorgunum
ateşimi ölçmedim ama var gibi. calpol içtim . allah korusun mastit olmayayım? göğsüm taş gibi değil. dokununca agrıyor. şimdi ölçtüm 37,3 ellerim soguk sanırım bu yükselecegını gösterıyor
Neymis markasi resmini paylasirmisin bende aliim ondan hergun defalarca ust degistirmekten hasta edecem diye korkuyom.artik kiyafet yetismiyo yikamaktan asmaktan kurutmaktan biktim
Benimki rahat annane. Pimpirik olan yeni anneİnsanı anneler pinpiriklendiriyo
Ananeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?