- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.621
Aynen. Banada boyle isyan geldi. Kullanmicam banane. Bizd vermislermi demir? Sadece sut ile beslenen bebeye demir versen vucudu ne kadar emer? Saglikci degilim ama soru isareti hep bunlar...Demir ilacı huysuzluk yaptı cocuk çıldırdı resmen kıvranıp duruyor hazmedemedi sanirim kestim bir daha vermicem şaşırıyor insan ne yapacagini el kadar bebege habire damla surup oluruna birakicam artık zamanında bu damlalar mi varmış biraz gelenekçi olmak lazim durduk yere huzurlarini kaciriyoruz çocukların
Daha cikarmadan perisan etti benimkini cadiKızaammm ne kada erken cıkarsa mememiz o kadaaa acıcak
Atom bizde pimpirik olan anane yani tam tersi grcen banyo ettircem dedim ben yikim dedi ama yine ben yikadim bir yerini aciticam diye kirktu herhaldeBenimki rahat annane. Pimpirik olan yeni anne
Biz aptamille basladik evolvia kullaniyorum simdi biberonda avent kullaniyorum anne gogsune en yakin biberonlardan biri oldugu icinSMA hipp ve aptamil 3 tane denedim.sizin hangilerini içiyor. Bide bizde biberon sorunu var Anne sütünü bile iciremedim biberonla.
Evet atom.. Bide diyoki emzir 1 sat sonra ver ..vrrdikten sonta 1 saat verme sütAynen. Banada boyle isyan geldi. Kullanmicam banane. Bizd vermislermi demir? Sadece sut ile beslenen bebeye demir versen vucudu ne kadar emer? Saglikci degilim ama soru isareti hep bunlar...
pekı yogurt ne kadar verıcemÖnce yogurt ver canim korkma birakmaz seni alosacak o eltimin kizi hiç birşey yemiyor seninde ilk cocuk sanırım yavas yavas basla birden yüklenme
Mesela ben yavas yavas bir iki kasik verdim sinra uc dört oyle artirdim su anda verdum biraz yatti mesela arkasindan bir iki kasik su korkma neden esirgersen o olur ben sana demiyotum bir kase yedor tatlara alissin kendin mayala yogurdunu elma puresi yap oyle ver birer kasikla baslapekı yogurt ne kadar verıcem
mesela 2 saatde bı 20 dk emzırıyorum oglen ve gece yatarken mama verıyorum reflusu ıcın ozel
en son gece 1 de mamasını verıyorum sabah 6 ya kadar uyuyor onun dısında 2 saatde bı mutlaka beslıyorum
yogurdu hangı ara ne kadar vermelıyım acaba
aynen benımde ılk cocugumacemılıgıme denk geldı
Ben o satırları yazdıktan bir saat sonr avm gittim minnoşlaDogru soyluyorsun aslinda ama onlaei girdukce yasadiklarin aklina geliyir vu durumda unutmak mumkun olmadigi gubi uzerine bir vukaat daha oluyor simdi syl hiuf nasil unutxaz onlar tekrar tekrar hatirlatiyor unutmak istedikce
Mesela ben yavas yavas bir iki kasik verdim sinra uc dört oyle artirdim su anda verdum biraz yatti mesela arkasindan bir iki kasik su korkma neden esirgersen o olur ben sana demiyotum bir kase yedor tatlara alissin kendin mayala yogurdunu elma puresi yap oyle ver birer kasikla basla
Bende solyemezzdim hiuf ama insalar degitirdi beni biktirdilar artik susnmnak istesemde susamiyorum ama ben her zaman allaha avale ettim allah büyük ne yapacagini bikiyor zamsninda canimi oyle yaktiki kv anlatsam roman olur diye klasik bir laf var iste o tam bana göre ama sustum her darligin bir varligi vardir dedim varkufa ulastim cok şükür ama sabrim kalmadi artik oyle diyim susamiyorum ne yapsamBen o satırları yazdıktan bir saat sonr avm gittim minnoşla
tanıdık birileriyle rastlaştım
insanların çocuklarının yeni bir bebeğe fütursuzca dokunmasından nefret ediyorum ve buna ses çıkarmayan ebeveynlerine ayrı uyuz oluyorum. bunu asla yabancılar yapmıyor... mevzu sevmek değil öyle olsa idi şayet ben bile bebeğimi günlerce sadece uzaktan kokladım ...
her neyse minnoş huysuzlaştı bu mevzuda sonra sinirinden emziğini düşürdü başladı ağlamaya avm zehir oldu bebek susmadı tanımadığım insanlar bile minnoşu susturmaya çalıştı bla bla bla...
ve bunu hep yakınımdaki insanlar yapıyor bana. sevmediğimi bile bile akran çocukları olduğu halde
bu yollardan geçmiş olmalarına rağmen yapıyorlar
bazen fesatlıkta olabilir ama bile bile yaptıklarını bile düşünüyorum
ama sonra kovuyorum herşeyi beynimden
çok sinirlendim o an yine
hem yaptıklarına hijyen vs
hem de minnoş çok huysuzlaştı ağladııı
ama sakinleştirdim kendimi
hayat böyle çekilmiyor ki
takmakla iyilik düşünen iyilik bulsun
kötülüğü de benden uzak tutsun
cok tesekkur ederım :)
Kafasinin altina yastik koymadan duz bi zeminde verin halinin uzerinde gibi mesela.bide verdikten sonra bas ve isaret parmaginizla dudaklarinin kenarindan tutunki kafasini saga sola cevirmesin.hatta dudaklarini hafif buzer gibi yapin hemen yutarlarYa ağzının kenarından geri atanlara?
Ya en azindan sizde, sen sorun cikarmak zorunda kalmiyosundur... Ben bi laf soyledigim zaman olay cikiyo evde, bir tek minnosla alakali degil herseyde, basimin tacidir annemdir ama hic anlasamiyoruz ezelden beri ya... Mesela ben cok titizimdir, annem daha rahatdir, kavga ederiz. Bi mevlut okuncak, 3-5 kolu komsu buyukanneanne falan. Cagirmadigi insan kalmamis. Ulan ben en yakin arkadisimi cagirmadim banane senin falanindan filanindan, suan bile olay... Ay sana patladim kusura bakmaAtom bizde pimpirik olan anane yani tam tersi grcen banyo ettircem dedim ben yikim dedi ama yine ben yikadim bir yerini aciticam diye kirktu herhalde
Dimi? Dur cocugum emme senEvet atom.. Bide diyoki emzir 1 sat sonra ver ..vrrdikten sonta 1 saat verme süt
...ne lan bu
Minnoş zati diş çıkarıyo acısına ağzı memede
Dur oğlum 1 sat sonamı dicem..bide bu günde 3 kez uygulanacak
avent meme ye en yakın olanı oda gaz yapmıyor ondan dene bencebebiş Dr brownsu almadı geveledi geveledi itti
Canım benim eşim hamileyken yardim ediyordu her isi yapardı ama şuan evdesin modunda ediyor ama eskidi gibi değil valla kadın olmak çok zor herşeye yetisiyorsun şuan is yok ise başlayınca hayatı düşünemiyorum hayırlısı bakalımAynen ya ben de memlekete gidince bi temizlik başlatıyor. Ben tatile mi gidiyorum temizliğe mi? Ve aynen kendi evimi temizleyemiyorum kadın çağırıyorum. Akşama kadar çalış eve gel yemek bulaşık ev işi. Zaten oğulları da benim eşim de çalışıyor ben de yardım edeyim diyen bir tip değil. Öyle bi alıştırmışlar ki suyunu kendi almazdı ilk başlarda. Artık onu benden istemiyor ama kardeşleri olunca yine aynı. Şimdi çocuk da var.
ben gece 10 da yatırıyorum ama uykusunda gece 1-2 ye kadar 2 kere daha beslıyorum sabah 6 ya kadar uyuyorKızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Benimkide 10da uyuyordu ama kisin. Hava gec kararmaya basladigindan beri daha gec uyuyor artik 11 - 11.30 GibiKızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?