- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.641
Bencede olabilir, acd kullaniyodum ben biraktim, gazini artiyor, monovit 2-3 gun kullandim kusma basladi. Su amerikanyadan getirtilenden kullanicam bende 1aya gelirmis siparisini verdim, keske en bastan siparis verseydim. 10 parcaya bolunduk yetisemiyoruzki
Benimki de 11 gibi geçiyor gece uykusuna, gece 3-4 gibi besliyorum sonra sabah 7-8 gibi besliyorum.Kızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Ya en azindan sizde, sen sorun cikarmak zorunda kalmiyosundur... Ben bi laf soyledigim zaman olay cikiyo evde, bir tek minnosla alakali degil herseyde, basimin tacidir annemdir ama hic anlasamiyoruz ezelden beri ya... Mesela ben cok titizimdir, annem daha rahatdir, kavga ederiz. Bi mevlut okuncak, 3-5 kolu komsu buyukanneanne falan. Cagirmadigi insan kalmamis. Ulan ben en yakin arkadisimi cagirmadim banane senin falanindan filanindan, suan bile olay... Ay sana patladim kusura bakma
Benimkide yeni uyudu hatta şuanda ayağımdaKızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Heh iste herkesin kv yapar benim kendi anam, serefe!Sakin atom sakinbuyukler iste benim kv aynısını yaptu anacifim cok yoruldu kv musafir gibi oturdu bosveerr olduda bitti maşallah diyelim gek icelim sagdaki ben
Benim kizda ayni sekil bu aralarBenimki de 11 gibi geçiyor gece uykusuna, gece 3-4 gibi besliyorum sonra sabah 7-8 gibi besliyorum.
Aynen.Benimkide yeni uyudu hatta şuanda ayağımdabu bebiklerin huyu düzeleceğine bozulyyor sanirsam
Heh iste herkesin kv yapar benim kendi anam, serefe!
Anladm canm bende ucretsz izindeyim suan cok uzuluyorum ise baslcagm icin oyuzden sordumCanım şuan evdeyim ücretsiz izindeyim kaynanam 2 yıldur evliyim ondan bahsediyor
Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak inşallah. İlk defa hasta oldu. Kociş ben bebiş hep birlikte üşüttük. Ay yavrum hapşuruyo burnu akıyo isal oldu (ben antibiyotik kullanıyordum başka bir rahatsızlık için ishali ondan da olabilir) bi inlemeler bi mızmız huzursuz rahatsız çok üzülüyorum. Hamdolsun ateşi yok bu da tek tesellim. Dr götürmedik. İyileşmesini hızlandırmak için neler yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?
Saglik ocagi yokmu canim ben oraya goturdum geniz akinrisi varmis suruota verdi verdigi durup hem geniz akintisini hsmde öksürüğü icinCanım çok geçmiş olsun öcelikle. Öksürük yok şükür sadece hapşırık ve burun akıntısı var arada tıkanıyo aspiratörle temizliyorum. Ama çok huzursuz ve mızmız çok zor uyuyo. Çok ağır değil diye düşünüyorum ama ilerlemesinden çok korkuyorum. Bulunduğum yerde de çocuk doktoru berbat diğer hastaneler uzak. Eşimin izin alması problem. Ne yapacağımı bilemiyorum..
Evet haklısın düşünemedim ben de hastayım ya kafa gidik :) bu çocuk dr götüreceğime sağlık ocağına götürürüm daha iyi. Teşekkür ederim. Rabbim acil şifalar versin bebişlerimize.Saglik ocagi yokmu canim ben oraya goturdum geniz akinrisi varmis suruota verdi verdigi durup hem geniz akintisini hsmde öksürüğü icin
Evet haklısın düşünemedim ben de hastayım ya kafa gidik :) bu çocuk dr götüreceğime sağlık ocağına götürürüm daha iyi. Teşekkür ederim. Rabbim acil şifalar versin bebişlerimize.
Rahatladım biraz sağolasın :)Safol canim amin inşallah iyi olur bebus götür yarin doktor bakar geregini söyler cigerini falanda dinliyor hem hiriti falan varmi diye benimkide uyuyamiyordu burnundan serum fizyilojik verdi rahat uyuyo iki gündür
Bizde en geç 10 da uyumus olması gerekiyor cunku buyume hormonlari gece 10-2 arasi calisiyor sabah 6.30 gibi uyaniyor gecede 2 kere kalkıyorKızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Dogdugundan beri kendi odasinda yataginda yatti bizim oda minicik olduğundan besik falan sığmadı ta ki dr yalnız kalmasın odada diyince minnosun yanında yer yatağı yaptım öyle yatıyorum her sabah yanım belim agriyarak kalkıyorumFindigi yanimdaki kucuk besige yatirmadim, artik pamuk yatak icin agir geliyo yatagi gomulmeye baslamisti, elleri kollari da korkuluklara carpiyo zaten, rahat yatamiyodu sanirim. Odasinda yatirdim genis genistelsizimizde yok, ama evimiz kucuk odasi uzak degil. Bakalim basimiza neler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?