2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ondan kullanıyorum bir ay kadar oldu memnunum

Kızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Benimki de 11 gibi geçiyor gece uykusuna, gece 3-4 gibi besliyorum sonra sabah 7-8 gibi besliyorum.

Sakin atom sakinbuyukler iste benim kv aynısını yaptu anacifim cok yoruldu kv musafir gibi oturdu bosveerr olduda bitti maşallah diyelim gek icelimsagdaki ben

Kızlar brbislerinizi gece uykusuna ne zaman yatiriyirsuniz ben 930 10 gibi yatiriyorum acaba diyorum daha mi geç yatirsam 11 12 gibi o zaman uyur mu gece uykusu niye boyle oldu bilemedim inanın
Benimkide yeni uyudu hatta şuanda ayağımda bu bebiklerin huyu düzeleceğine bozulyyor sanirsam

Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak inşallah. İlk defa hasta oldu. Kociş ben bebiş hep birlikte üşüttük. Ay yavrum hapşuruyo burnu akıyo isal oldu (ben antibiyotik kullanıyordum başka bir rahatsızlık için ishali ondan da olabilir) bi inlemeler bi mızmız huzursuz rahatsız çok üzülüyorum. Hamdolsun ateşi yok bu da tek tesellim. Dr götürmedik. İyileşmesini hızlandırmak için neler yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?

Pazar günü annelerimize hediye almak için avm ye gitmiştik ordan kaptık muhtemelen o kadar kızgınım ki kendime nasıl yaptım ben bu hatayı nasıl üzülüyorum anlatamam..

Canim öksürüğü varmi benimkide öksürük ve burun tıkanıklığı vardi dun doktora giturdum serum fizyolojik ve öksürük surubu verdi ikerlemeden götür bence

Canım çok geçmiş olsun öcelikle. Öksürük yok şükür sadece hapşırık ve burun akıntısı var arada tıkanıyo aspiratörle temizliyorum. Ama çok huzursuz ve mızmız çok zor uyuyo. Çok ağır değil diye düşünüyorum ama ilerlemesinden çok korkuyorum. Bulunduğum yerde de çocuk doktoru berbat diğer hastaneler uzak. Eşimin izin alması problem. Ne yapacağımı bilemiyorum..

Saglik ocagi yokmu canim ben oraya goturdum geniz akinrisi varmis suruota verdi verdigi durup hem geniz akintisini hsmde öksürüğü icin

Saglik ocagi yokmu canim ben oraya goturdum geniz akinrisi varmis suruota verdi verdigi durup hem geniz akintisini hsmde öksürüğü icin
Evet haklısın düşünemedim ben de hastayım ya kafa gidik :) bu çocuk dr götüreceğime sağlık ocağına götürürüm daha iyi. Teşekkür ederim. Rabbim acil şifalar versin bebişlerimize.

Safol canim amin inşallah iyi olur bebus götür yarin doktor bakar geregini söyler cigerini falanda dinliyor hem hiriti falan varmi diye benimkide uyuyamiyordu burnundan serum fizyilojik verdi rahat uyuyo iki gündür
Evet haklısın düşünemedim ben de hastayım ya kafa gidik :) bu çocuk dr götüreceğime sağlık ocağına götürürüm daha iyi. Teşekkür ederim. Rabbim acil şifalar versin bebişlerimize.

Bizde en geç 10 da uyumus olması gerekiyor cunku buyume hormonlari gece 10-2 arasi calisiyor sabah 6.30 gibi uyaniyor gecede 2 kere kalkıyor

Dogdugundan beri kendi odasinda yataginda yatti bizim oda minicik olduğundan besik falan sığmadı ta ki dr yalnız kalmasın odada diyince minnosun yanında yer yatağı yaptım öyle yatıyorum her sabah yanım belim agriyarak kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…