- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.901
Yalnız çok gizemlisin haberin olaöyle kalayım mümkünse
ne gibi ?Yalnız çok gizemlisin haberin ola
kızlar, bende bi komşu var filmlerdekınden.
kadından kaçıyorum resmen.
sürekli bişiler istiyor. erzak tarzında olanları verıyorum ama eşya vermeyı sevmıyorum ve açık açık bahane buluyorum istedıgınde. anlamıyor kadın yaa.. laptopumu bile istedi yüzüne karşı şaşırdım o derece.. ben pek numara yapamam neysem oyumdur, ama tatlı sekılde söylerım genelde.
neyse benımkı bana bişiler taslayacak ya illa, sürekli '' aman için gider kadın bişi istemesın senden. aman ne var ver işte ne olacak yani..'' tarzında yorum yapıyordu hep
bugun kadının kocası eşimden araba istedi eşim hönk olmuşhaftasonu çalışıyorum demiş.
haftasonuna istemıs.
bi güldüm buna ben kahkahalara boguldum. olmayack şeydi çünkü. 1 kere muhabbet etmıslıklerı yok.
-yaaa benı kınarsın al sana işte, anladın mı şimdi neden kadına yüz vermedıgımı?
eşim: yuhh ya araba da istenır mı
ben: aman ver yaa ne olacak sanki
eşim: kızım saçmala bişi olsa ne olacak!
ben: ötekını ver o zaman
eşim: annemin derim
allahın sopası yok
yarın bigün kocanı ister bak
O sana takmış ..sen gibi olamayınca senin şelerini kullanıp sen olmaya çalışıyo..sen ona bida bişe istediğinde
Herkes gülfem sipahi olamaz de
Öyle ozel e çok girmez mesafeli ciddine gibi ?
mesaj sayıma ve giriş tarıhıme bakarsan eski üyeyım.Öyle ozel e çok girmez mesafeli ciddi
Bu da bana kapak olsunmesaj sayıma ve giriş tarıhıme bakarsan eski üyeyım.
buradan bazı kişilerle arkadas olmustum, kimisiyle olmadı sonra
kimisi ruh hastası cıktı yakamı bırakmadı.
özel konusuna gelırsek eger, googlede ilk sırada kk var :=) dikkat ettıysen sexli mexli veya bol ekşınlı konu açılsın hemen misafir sayıları artıyor ve ciddi rakamlara ulasıyor. her yazdıgımızı ve paylasımımızı netı olan herkes okuyabılır
ve tanıyan cıkabılır. burada tanınmamak, rahat takılmak için nik kullanıyoruz dimi :=)
ama mesafe veya ciddi kısmına katılmıyorum, tam aksiyimdir
sadece bana gelene giderim orayı ayrı :=)
Bu da bana kapak olsun
Ek gıda olarak ne veriyorsun ne zaman neyle başladın? Ben de başlayacağım bu hafta aşıyı atlatalımSabah öğle aksam 2 ser kssik veriyorum ben bazen uc dört falan ama ek gidaya basladigim icin
Giz sur kadindan uzak dur bence yakinda koltuklari odunc ver derse sasma yanikızlar, bende bi komşu var filmlerdekınden.
kadından kaçıyorum resmen.
sürekli bişiler istiyor. erzak tarzında olanları verıyorum ama eşya vermeyı sevmıyorum ve açık açık bahane buluyorum istedıgınde. anlamıyor kadın yaa.. laptopumu bile istedi yüzüne karşı şaşırdım o derece.. ben pek numara yapamam neysem oyumdur, ama tatlı sekılde söylerım genelde.
neyse benımkı bana bişiler taslayacak ya illa, sürekli '' aman için gider kadın bişi istemesın senden. aman ne var ver işte ne olacak yani..'' tarzında yorum yapıyordu hep
bugun kadının kocası eşimden araba istedi eşim hönk olmuşhaftasonu çalışıyorum demiş.
haftasonuna istemıs.
bi güldüm buna ben kahkahalara boguldum. olmayack şeydi çünkü. 1 kere muhabbet etmıslıklerı yok.
-yaaa benı kınarsın al sana işte, anladın mı şimdi neden kadına yüz vermedıgımı?
eşim: yuhh ya araba da istenır mı
ben: aman ver yaa ne olacak sanki
eşim: kızım saçmala bişi olsa ne olacak!
ben: ötekını ver o zaman
eşim: annemin derim
allahın sopası yok
yok hiç şaşırmam . insanda azcık yüz olur yaaGiz sur kadindan uzak dur bence yakinda koltuklari odunc ver derse sasma yani
Ek gıda olarak ne veriyorsun ne zaman neyle başladın? Ben de başlayacağım bu hafta aşıyı atlatalım
yok hiç şaşırmam . insanda azcık yüz olur yaa
istenecek şey var istenmeyecek şey var
Benimki de gündüz aynı. Uyandıktan bir buçuk saat sonra mızırdanıyor. Zaten yarım saat uyuyor. Uyutmam da yarımsaat bazen bir saati buluyor. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum kuzumu sallıycam diye :)Gunduz 1,5 2 saatte bir uyutuyordum, 1 saat kadar sallamali uyuyordu, simdi duzen falan kalmadi nedugu belirsiz. Gece de karisti, ama genel olarak 11 gibi uyuyup gece 4 de emziriyorum, sonra 6.30 8.30 olarak iki kere daha uyaniyor
avatar oldugu için bişi olmaz ondan. avatar yapılcagı zaman fotonun adını degıstırın mesela. foto daha önce facede paylasıldıysa akrabalar kkda senı bulabılır o resmı görsele atıpSur gozum korktu bu resim nasil kalkiyor
avatar oldugu için bişi olmaz ondan. avatar yapılcagı zaman fotonun adını degıstırın mesela. foto daha önce facede paylasıldıysa akrabalar kkda senı bulabılır o resmı görsele atıp
yok olmaz. akrabalarının içinde tanınmamak istiyorsan kaldırYani bundan bisi olmaz dion kaldirmayim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?