2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bigün kocanı ister bak
O sana takmış ..sen gibi olamayınca senin şelerini kullanıp sen olmaya çalışıyo..sen ona bida bişe istediğinde

Herkes gülfem sipahi olamaz de

yarın bigün kocanı ister bak
O sana takmış ..sen gibi olamayınca senin şelerini kullanıp sen olmaya çalışıyo..sen ona bida bişe istediğinde

Herkes gülfem sipahi olamaz de

gecerken komsuyla kapıdan konusuyordum bi baktım kızını göndermıs ondan elektrıklı süpürge ıstedı
içimden dedım '' sör iyi yırttı, yanılmadın gene''
o komsuyla samımı olmus hep bişiler istiyor ne zaman görsem
bana özel degıl aslında

Öyle ozel e çok girmez mesafeli ciddi
mesaj sayıma ve giriş tarıhıme bakarsan eski üyeyım.
buradan bazı kişilerle arkadas olmustum, kimisiyle olmadı sonra
kimisi ruh hastası cıktı yakamı bırakmadı.
özel konusuna gelırsek eger, googlede ilk sırada kk var :=) dikkat ettıysen sexli mexli veya bol ekşınlı konu açılsın hemen misafir sayıları artıyor ve ciddi rakamlara ulasıyor. her yazdıgımızı ve paylasımımızı netı olan herkes okuyabılır
ve tanıyan cıkabılır. burada tanınmamak, rahat takılmak için nik kullanıyoruz dimi :=)
ama mesafe veya ciddi kısmına katılmıyorum, tam aksiyimdir
sadece bana gelene giderim orayı ayrı :=)

Bu da bana kapak olsun

Bu da bana kapak olsun
burada hepinize söyluyorum isim falan kullanmayın. gecen biri birine taktı, yıllar önce paylastıgı fotoyu bulup çocuklarını teşhir etti. facesını bıle buldu. düşün yanii.

internet her şeyi saklıyor. görsele bakınca cıkıyor
daha sonra başınız agrımasın dıye söyluyorum :=)

Giz sur kadindan uzak dur bence yakinda koltuklari odunc ver derse sasma yani

Gunduz 1,5 2 saatte bir uyutuyordum, 1 saat kadar sallamali uyuyordu, simdi duzen falan kalmadi nedugu belirsiz. Gece de karisti, ama genel olarak 11 gibi uyuyup gece 4 de emziriyorum, sonra 6.30 8.30 olarak iki kere daha uyaniyor
Benimki de gündüz aynı. Uyandıktan bir buçuk saat sonra mızırdanıyor. Zaten yarım saat uyuyor. Uyutmam da yarımsaat bazen bir saati buluyor. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum kuzumu sallıycam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…