2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bunu iki ay kullandım doktor önermişti bizim oğlan zayıf diye. Tadını çok seviyordu hatta emzik tutsun diye bi ra emziğe damlatıp verdim. Sonra sırf d vitamini vereyim dedim hemşire sorup duruyordu d vitamini veriyon mu diye. Şuan devit kullanıyoruz ama vucudunda kızarıklıklar çıktı doktora sorcam ilaçtanmı oldu nedir yoksa isilik mi bilemedim... devit kullanıp bebeğin cildinde anormallil yaşayan oldu mu

ben 1 şişe monovit kullandım bişi olmadı. paraben var monovit ve devitte
sen bebege şuan bişiler verıyor musun ek gıda, mesela meyvesuyu gibi?
ya da güneşten
ya da şampuan veya deterjandan olabilir

ben 1 şişe monovit kullandım bişi olmadı. paraben var monovit ve devitte
sen bebege şuan bişiler verıyor musun ek gıda, mesela meyvesuyu gibi?
ya da güneşten
ya da şampuan veya deterjandan olabilir
Yok daha ek gıdaya başlamadık. Bi ara çok terledi evde değildim hemen de yıkıyamadım bilemiyorum isilik gibi duruyor ama deviti iki haftadır kullanıyoruz ondan sandım... bıraktık en iyisi doktora götüreyim haftaya..

Bayanlar bebeklerinize neler kullaniyosunuz vitamin veya baska takviye edici biseyler.burda paylasinda birbirimize yardimimiz olsun

Evet bu yaz siyasi bi konu okurken gordum rast geldim boyle birseye, hayretler icerisinde kaldim yuh yani

Benimki de gündüz aynı. Uyandıktan bir buçuk saat sonra mızırdanıyor. Zaten yarım saat uyuyor. Uyutmam da yarımsaat bazen bir saati buluyor. Gündüz hiç bir iş yapamıyorum kuzumu sallıycam diye :)
Boylse sallayarak hayat gecmez, acil cozum plani olusturmamiz lazim

Sena katılıyon be kadın

minnoşu uyandırmam lazım. ulen uyanmasın dıye beklesem uyanır
şimdi de uyanmadı. banyo yaptı yatacagı zaman. uyansın da 2 saat ayakta kalsın 11 de yatsın bende gece 2-3 e kadar keyfıme bakayım
Bende banyo yaptiracaktim pazar gununden beri yikanmadi ayaklari kokuyo artik sular gitti geldi, bi tuhaf akiyo boyle yeni geldiginde yikayamayacagim, belkide gecen ishali bu sekilde oldu bilemiyorum herseye dikkat etmekten yoruldum zaten artik

Bende banyo yaptiracaktim pazar gununden beri yikanmadi ayaklari kokuyo artik sular gitti geldi, bi tuhaf akiyo boyle yeni geldiginde yikayamayacagim, belkide gecen ishali bu sekilde oldu bilemiyorum herseye dikkat etmekten yoruldum zaten artik
Kıazzzzz minnoşş koktuuu koktu koktuuu koktuuu

minnoş kucagımda şuan. vaktin geçmesini bekliyoruz. tek elle yazıyorum
biz 3 numara prıma kullanıyoruz ama bacakları sıkıyor en son 6,5 kiloyduk 7 olmusuzdur.
4 numarayı merak edıyorum
siz ne durumdasınız kızlar.?

galiba bende pazartesi yıkamıstım en son hatırlamıyorum

Bende premium 3 kullaniyorum ama 1 haftadir bok sirtina cikiyo cocugun elimdekiler bitsin 4 alicam yazarim o zaman, ama 4 kullanan varsa banada etiket yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…