2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende premium 3 kullaniyorum ama 1 haftadir bok sirtina cikiyo cocugun elimdekiler bitsin 4 alicam yazarim o zaman, ama 4 kullanan varsa banada etiket yapsin
o zamana kaddar bende alırım sanırım
daha yenı 68 lik bez aldık. aynen sırtına cıkıyor
hiç olmazdı. bez küçük kesin. bacak kısımlarına gıcık oluyorum yaa daracık

Ben bişey keşfettim iki gündür. Uykuya geçmeden önce ve yeni uyandığında (çok ayılmamışsa) en uzun emişlerini yapıyor. Tavsiye ederim :) Iyice uyku vurunca dayıyorum memeyi ilk 5 dk şıpır şıpır içiyor sonra uyuklamaya başlıyor. Dürte dürte 10-15 dk daha emziriyorum yeni doğduklarında yaptığımız gibi. Ama şöyle bir sorun var. Yirmi dk uyuyacaksa onbeş dakikasını göğsümde bitiriyor. Sonra ev işi falan şöyle dursun tuvalet yemek yeme gibi insani ihtiyaçlar bile kalıyor. Iki gündür açım ve altıma yapıcam bi prima da bana lazım

o zamana kaddar bende alırım sanırım
daha yenı 68 lik bez aldık. aynen sırtına cıkıyor
hiç olmazdı. bez küçük kesin. bacak kısımlarına gıcık oluyorum yaa daracık
O zaman sen benden once gecersin benimki 86lik bezdi aynen dogdugundan beri ilk defa cikiyor oraya kadar. Yanlis bagliyor olamam

Canım bizim ilk başta oldu 3 gun falan coreaatin pembe sürdüm geçti bi daha çıkmadı tabi süt ürünleri tüketmiyorum

Bizim egzama geçmedi hala yaa. Drumuz antin kuntin ilaçlar veriyor hep böyle. Hani şu reklam broşürlerinden işaretleyip veriyorlar ya bolca pahalı olanlarindan. Hep o tarz ilaçlar veriyor. Reklam kokan hareketler

Evet gece ve sabah ilk saatlerde (oglene kadar) emmeleri benimkininde daha uzun. Gece 30 dk bile kaldigi oluyo memede, sabah 20dk 10dk 5dk sonra butun gun 1dk ve cebellesme sekilindeyiz gozunu actikca dikkati dagildikca veya gazi damak sorunu oldukca emmek istemiyor. ( sanirim )

Bulmuşun işte mis gibi sütü yapışsana. Ne bu naz bu niyaz bazen diyorum biri beni böyle sallasa iki dakika uğraştırmam anında uyurum akşama kadar da uyanmam.
Bu arada bir şey sorucam kan değerlerine batırıp da vitamin vs takviyesi yapıp saç dokulmelerinden kurtulan anne var mı acaba?

Bende premium 3 kullaniyorum ama 1 haftadir bok sirtina cikiyo cocugun elimdekiler bitsin 4 alicam yazarim o zaman, ama 4 kullanan varsa banada etiket yapsin
Biz 1 aydan fazladır 4 kullaniyoruz bizim ki azcik iri ve kilolu olduğundan erken gectik primanin aktifini kullanıyorum tam geliyor 7-14 kg zati

Bizim egzama geçmedi hala yaa. Drumuz antin kuntin ilaçlar veriyor hep böyle. Hani şu reklam broşürlerinden işaretleyip veriyorlar ya bolca pahalı olanlarindan. Hep o tarz ilaçlar veriyor. Reklam kokan hareketler
Aman dikkat et sen içeriğine bak kortizon falan olmasın
Sizinki egzama mi kesin alerjiyle yasam platformundada coresatin kullanan çok sen bi Dr sorsana

Aman dikkat et sen içeriğine bak kortizon falan olmasın
Sizinki egzama mi kesin alerjiyle yasam platformundada coresatin kullanan çok sen bi Dr sorsana

Atopik dermatit dedi işte dr kişisi. Netten baktım egzama diyor a.dermatit için. Çenesinin altında. Sürtünmeden olmuş dedi. Birde bana m.care marka body al giydir dedi. Adam ayaklı reklam panosu mübarek. Salı günü kontrolde sorucam. Kortizon cildine zararlı mı?

Ben bugün tarttim arkadasta tartı varmış 6910 geldi.bi ara prima 3 bitince 4 e gecmistim 2 3 gün sonra pisik gibi olunca 3 e geri döndüm suan 3 iyi gibi bize

Egzama vardi yanaklarinda elecon diye bir krem verdi dr içinde en az kortizon olan kremmis 10 gun kullan dedi ben 7 gun kullandim gecti

Bi
Biodermanin kortizonsuz bir kremi var cilt için ondan al bence

Egzama vardi yanaklarinda elecon diye bir krem verdi dr içinde en az kortizon olan kremmis 10 gun kullan dedi ben 7 gun kullandim gecti

Çok tesekkurler Internetten okudum şimdi. Kortizonlu krem bebeğin cildini inceltiyormuş ve daha bir sürü zarar :/ 10 gündür de sürüyorum kortizonlu kremi yavrucağa. Üstelik hala geçirmedi. Biraz iyileşme var ama bitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…