- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #83.961
Bende çok arastirmistim kullanmadan once ama baska care yoktu vucuduna yayilmasindan korktum ve acik yara sekline kadar gelmisti zaten bizde bir iki surmede gecmisti ama tekrarlamasin diye bir kac gun daha fazladan surdum su an maasallah çok güzel cildi belkide sizin başka biseydir yada egzama ise türüne ilerlemesine göre farklı birşey kullandirirÇok tesekkurlerInternetten okudum şimdi. Kortizonlu krem bebeğin cildini inceltiyormuş ve daha bir sürü zarar :/ 10 gündür de sürüyorum kortizonlu kremi yavrucağa. Üstelik hala geçirmedi. Biraz iyileşme var ama bitmedi.
benımkının bıraz ateşi var
Esimi doktora goturdum dun ( evet evet cocuk gibidir ) egzama icin ayaginda vardi. arada sordum boyle boyle dogum sonrasi dokulmesi ne yapabilirim 6 aydan sonra hala devam ederse bakilir dedi. Sevindim oyle deyince simdi demir vs kullanmak istemiyodum cunkuBulmuşun işte mis gibi sütü yapışsana. Ne bu naz bu niyazbazen diyorum biri beni böyle sallasa iki dakika uğraştırmam anında uyurum akşama kadar da uyanmam.
Bu arada bir şey sorucam kan değerlerine batırıp da vitamin vs takviyesi yapıp saç dokulmelerinden kurtulan anne var mı acaba?
Bosver 24 saat gecmis en azindan bisey olmaz herhaldeB
Dün sabah aşı oldu kızım ben bu aksam yikadim.bişey demediler bize.
Bende elimdeki bitince alicam 4. Ama aktifin 3 nunarasini hic begenmemistim premium kullaniyorum. Aktif mi premium mu devam etsem bilemedimBiz 1 aydan fazladır 4 kullaniyoruz bizim ki azcik iri ve kilolu olduğundan erken gectik primanin aktifini kullanıyorum tam geliyor 7-14 kg zati
Utanmasa mr ister. Hakikaten malkızlar, benımkı dilini çiğniyor ve dudak emıyor
mal doktora vıdeo gönderdım cocuk norolojisine göster dedi
ulen çocugun diş evresını anlamamak bu kadar mı zor yaa. agzına bişi soktugumda ( diş kaşıyıcı ) çığlık çığlığa devam etmemı ıstıyor
Aktifin 3. Bende begenmedim bacak kısmı çok dardi 4. Geçtim o da ilk bol geldi simdi simdi kilo aldıkça iyi geliyor ama sanki senin fındığa bol gelebilir aktif 4 ,premium 4 hiç kullanmadim onu bilemicemBende elimdeki bitince alicam 4. Ama aktifin 3 nunarasini hic begenmemistim premium kullaniyorum. Aktif mi premium mu devam etsem bilemedim
Benimkindede dil cigneme var, aksamlari dedigin gibi kriz geliyo ust damagi ozellikle.. Ayak bas parmaga ve diger parmaklarina masaj yapmam onu tek rahatlatan sey... Doktoruda saglik ocagindakilerde olur, normal, daha erken, bisey kullanmana gerek yok vs yanitlar verdiler bide ne yaparsan yap aglayacak diyorlar hepten ayar oluyorum. Sur seninkinin atesi dis yuzunden cikmasin sakin? Bence soy sen onu, bisey verme simdikızlar, benımkı dilini çiğniyor ve dudak emıyor
mal doktora vıdeo gönderdım cocuk norolojisine göster dedi
ulen çocugun diş evresını anlamamak bu kadar mı zor yaa. agzına bişi soktugumda ( diş kaşıyıcı ) çığlık çığlığa devam etmemı ıstıyor
Biz 4 e geceli cok oldu canmminnoş kucagımda şuan. vaktin geçmesini bekliyoruz. tek elle yazıyorum
biz 3 numara prıma kullanıyoruz ama bacakları sıkıyor en son 6,5 kiloyduk 7 olmusuzdur.
4 numarayı merak edıyorum
siz ne durumdasınız kızlar.?
Tabiki zararlı kremin adı neAtopik dermatit dedi işte dr kişisi. Netten baktım egzama diyor a.dermatit için. Çenesinin altında. Sürtünmeden olmuş dedi. Birde bana m.care marka body al giydir dedi. Adam ayaklı reklam panosu mübarek. Salı günü kontrolde sorucam. Kortizon cildine zararlı mı?
Esimi doktora goturdum dun ( evet evet cocuk gibidir ) egzama icin ayaginda vardi. arada sordum boyle boyle dogum sonrasi dokulmesi ne yapabilirim 6 aydan sonra hala devam ederse bakilir dedi. Sevindim oyle deyince simdi demir vs kullanmak istemiyodum cunku
Bende premium 3 kullaniyorum ama 1 haftadir bok sirtina cikiyo cocugunelimdekiler bitsin 4 alicam yazarim o zaman, ama 4 kullanan varsa banada etiket yapsin
neden öyle oldu ki, 4 ün kalıtesı daha mı düşük kiBen bugün tarttim arkadasta tartı varmış 6910 geldi.bi ara prima 3 bitince 4 e gecmistim 2 3 gün sonra pisik gibi olunca 3 e geri döndüm suan 3 iyi gibi bize
huggies çok kalın evet. 1 kere kullandım memnun kalmadımSurrender evet 4 premium care kullanıyorum..lasitkleri ortada birleştirerek..üç huggies lastikleri acayip sıktı küçük geldi ..huggies 4 ortası kalın oldugu için katlandı ağ kksmı kastı..azıcık daha kilolanınca olur..o yüzden 4 premium geçtim..oğlum rahat etti..bacakları ..pipisi
Bide önümüzdeki hafta annemin evinde bebek mevlüdü yapıcam sonrada sünnet olcak nasipse
Maşallah geçmiş olsun. Ben kullanmadan önce araştırmadım. Sonuçta dr verdi ya hemen güveniyoruz işte. Kaç yıl okumuş adamdan iyi mi bilicez diye düşündüm. Ama bana ders olsun bu.Bende çok arastirmistim kullanmadan once ama baska care yoktu vucuduna yayilmasindan korktum ve acik yara sekline kadar gelmisti zaten bizde bir iki surmede gecmisti ama tekrarlamasin diye bir kac gun daha fazladan surdum su an maasallah çok güzel cildi belkide sizin başka biseydir yada egzama ise türüne ilerlemesine göre farklı birşey kullandirir
kaç kilodayken geçtinBiz 4 e geceli cok oldu canm
vardı şuan yokBenimkindede dil cigneme var, aksamlari dedigin gibi kriz geliyo ust damagi ozellikle.. Ayak bas parmaga ve diger parmaklarina masaj yapmam onu tek rahatlatan sey... Doktoruda saglik ocagindakilerde olur, normal, daha erken, bisey kullanmana gerek yok vs yanitlar verdiler bide ne yaparsan yap aglayacak diyorlar hepten ayar oluyorum. Sur seninkinin atesi dis yuzunden cikmasin sakin? Bence soy sen onu, bisey verme simdi
yok değil. vardı ateşi şuan yokG
ne oldu ki asi değildir heralde
Tabiki zararlı kremin adı ne
Bebeklere verilen kremler doğal olmalı belkide doğaldır içeriğine bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?