2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok arastirmistim kullanmadan once ama baska care yoktu vucuduna yayilmasindan korktum ve acik yara sekline kadar gelmisti zaten bizde bir iki surmede gecmisti ama tekrarlamasin diye bir kac gun daha fazladan surdum su an maasallah çok güzel cildi belkide sizin başka biseydir yada egzama ise türüne ilerlemesine göre farklı birşey kullandirir

Esimi doktora goturdum dun ( evet evet cocuk gibidir ) egzama icin ayaginda vardi. arada sordum boyle boyle dogum sonrasi dokulmesi ne yapabilirim 6 aydan sonra hala devam ederse bakilir dedi. Sevindim oyle deyince simdi demir vs kullanmak istemiyodum cunku

Biz 1 aydan fazladır 4 kullaniyoruz bizim ki azcik iri ve kilolu olduğundan erken gectik primanin aktifini kullanıyorum tam geliyor 7-14 kg zati
Bende elimdeki bitince alicam 4. Ama aktifin 3 nunarasini hic begenmemistim premium kullaniyorum. Aktif mi premium mu devam etsem bilemedim

Utanmasa mr ister. Hakikaten mal

Bende elimdeki bitince alicam 4. Ama aktifin 3 nunarasini hic begenmemistim premium kullaniyorum. Aktif mi premium mu devam etsem bilemedim
Aktifin 3. Bende begenmedim bacak kısmı çok dardi 4. Geçtim o da ilk bol geldi simdi simdi kilo aldıkça iyi geliyor ama sanki senin fındığa bol gelebilir aktif 4 ,premium 4 hiç kullanmadim onu bilemicem

Benimkindede dil cigneme var, aksamlari dedigin gibi kriz geliyo ust damagi ozellikle.. Ayak bas parmaga ve diger parmaklarina masaj yapmam onu tek rahatlatan sey... Doktoruda saglik ocagindakilerde olur, normal, daha erken, bisey kullanmana gerek yok vs yanitlar verdiler bide ne yaparsan yap aglayacak diyorlar hepten ayar oluyorum. Sur seninkinin atesi dis yuzunden cikmasin sakin? Bence soy sen onu, bisey verme simdi

Tabiki zararlı kremin adı ne
Bebeklere verilen kremler doğal olmalı belkide doğaldır içeriğine bi bak

Bu egzamadan çektiğimiz nedir yahu Benimde saç derimde çıkıyor yıllardır. Tam toparladım saçları derken şimdi de bu hamilelik sonrası dökülme çıktı. Yarın gidip kan vericem ben. Demirse demir ne gerekiyorsa yalayıp yutucam Sabah yastığıma dökülen saçlardan boğulucam bu gidişle. Neden kullanmak istemiyorsun kilo yapar diye mi?

Bende premium 3 kullaniyorum ama 1 haftadir bok sirtina cikiyo cocugun elimdekiler bitsin 4 alicam yazarim o zaman, ama 4 kullanan varsa banada etiket yapsin
Surrender evet 4 premium care kullanıyorum..lasitkleri ortada birleştirerek..üç huggies lastikleri acayip sıktı küçük geldi ..huggies 4 ortası kalın oldugu için katlandı ağ kksmı kastı..azıcık daha kilolanınca olur..o yüzden 4 premium geçtim..oğlum rahat etti..bacakları ..pipisi
Bide önümüzdeki hafta annemin evinde bebek mevlüdü yapıcam sonrada sünnet olcak nasipse

Kızlar benim oğluş deli gibi yumruğunu sokuyor, emiyor, damağını kaşıyor gibi yapıyor. Artık elleri kıpkırmızı oluyor ya, diş mi acaba, erken değil mi

huggies çok kalın evet. 1 kere kullandım memnun kalmadım

hadi gözünüz aydın

Maşallah geçmiş olsun. Ben kullanmadan önce araştırmadım. Sonuçta dr verdi ya hemen güveniyoruz işte. Kaç yıl okumuş adamdan iyi mi bilicez diye düşündüm. Ama bana ders olsun bu.

vardı şuan yok
anlamadım :=) ama alt damagının dibine baktım beyazımsı bişi var. diş galıba
yatay şekilde ince çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…