2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de o markanın 1/2/3 numarasını kullandım. 3 numaraya geçtiğimizde Kasıklarda kızarıklık yapmıştı. Çok yoğun parfüm kokusu var bilmiyorum fark ettin mi yoksa bize öylemi denk geldi. İdrarla karışınca çok daha kötü kokuyordu. Başka markaya geçtik. 4 numara kullanıyoruz şimdi.

Mama yiyen çocuk uyur diyorlar doğru mu mama ilave giden veya sadece mama ile besleyen anneler ne diyorsunuz?
Ben kilo alımı az olduğu için anne sütüne ek olarak günde 3 kez biri yatarken mama veriyorum emzirdikten sonra, daha iyi uyuyor artık gece, mama daha tok tutuyor

Dördüncü ay aşımızı olduk geldik az önce bu ay sadece 300 gram almış ek gıdaya başla dedi ve kan damlası verdi vegaferon
Moralim bozuldu

Geçmiş olsun canım. Moralini bozma, ek gıda ve kan hapıyla toparlayacak inşallah. Bu aylarda çabuk toparlıyorlar.

Dördüncü ay aşımızı olduk geldik az önce bu ay sadece 300 gram almış ek gıdaya başla dedi ve kan damlası verdi vegaferon
Moralim bozuldu
Bizde 330 gr almıştık bize aksine doktorumuz ek gıdaya başlama ek gıda kilo aldırmaz sütünü arttır dedi.pufffffff.mama yeseydi mama ilavesi yapacaktım ama maalesef

Hiç kusma problemi olmayan bir çocuk neden birdenbire her öğünden sonra kusmaya başlar ki
Hiç kusma problemi olmayan bir çocuk neden birdenbire her öğünden sonra kusmaya başlar ki

Anne sütü mü mama mı alıyor. Benim oğlum mama ağırlıklı besleniyor. Kabızlık problemi var. Reflü tanısı konuldu. Şimdi dişleri kaşınıyor. İştahı bazen azalıyor. Bazı gün daha az yiyor. İştahı azken kusuyo fazlasını ağzından az geliyor.

Sadece anne sütü

Canım bilemedim ya bez mi oldu pamperse geçecem artik

Evini götürüyorum...
Yazan : B.k
Benim dun aksama kadar canım çıktı bugün yine ayni haftada bir kez her yeri kalduriyirum iki uç güne bir de küçük süpürgeyle tamam ne yapiyim vakit yok bebisle ancak bir de misafir gelince her yer gidiyor ev isi kadar nankör birşey yok üstelik sen çalışıyordum boşver evinde olduğun zaman bebisinle vakit geçir

Bende simdi evi jaldirdim minik uyudu bakalım ne zaman bitecekhaydi nesli is basina misafir gelmesun ne zaman temizlik uapsam misafir geliyoer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…