2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya dönme mönme hikaye de ben bu adamı dinlemeyip kaşık maması vericem. Su da vericem. Milupayla bebelac arasında kaldım.
Cnn senle konuşmuştuk ya ben mimijumi biberon ısmarladım bugün elime ulaştı öğleden sonra ikinci denemem de biraz biraz emiyor gibi anne sutunu. Daha mamayi denemedim. Yine yazarim

Ben demistim. Carters abd den de daha bile uygun olabiliyor ben bir takım sipariş ettim geldi cok guzel yaz için aldim:) sen laptoptan mi yaziyorsun yoksa buraya tel bidiktaysa:)

cok ucuz o dediğin yerden aldın dimi?
inş sorunsuz alırım :) telefon minnoşta şuan
banyosunu yaptı emzirdim yatırdım. gece uykundan bi önceki uykusu şuan

Off benimkide cok aglayip bağırıyor uykusu gelince. Uykun geldi yat uyu madem dimi ama yok illa sallancak ya da emcek

Aynen uykusu var dalamıyor bir türlü. Bir sağa bir sola ağlama krizi. Bir saat sallıyorum nafıle. İkimizde ter içinde kalıyoruz. Saatlerce sallama sonucu yarım saat gözlerini dinlendirşyor

yanlarına yapıstırdıgına hemen kafayı yana cevırıp uyku gözlerını kapatmaya calısıyor dimi?

cok ucuz o dediğin yerden aldın dimi?
inş sorunsuz alırım :) telefon minnoşta şuan
banyosunu yaptı emzirdim yatırdım. gece uykundan bi önceki uykusu şuan
Carters abdbden aldım 3 lu set 40tl sarili yesilli. Babystrendden emzik almıştım zamanında ikisinde de hiç sorun yaşamadım.

Kızlar hoppala ve yurutec hakkında ne dusunuyorsunuz? Ne zaman kullanmaya baslamaliyiz? Bende chicco yurutec var. hoppalada da peg pregonunkisini çok beğendik esimle. Çok hevesleniyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…