2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın drunu değiştirmeye karar verdim. Bugun kontrolü vardı adam moralimi çok bozdu. Hareketleri azmış. Oyuncakları tutup ağzına götürüyor artık diyorum, bi elinden öbür eline oyuncak gecirmesi lazımmıs. Dönüyor diyorum, Yuvarlana yuvarlana ilerlemesi lazimmis. Yok anasinin nikahi dedim içimden. Kızlar hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapiyor. Sizlerde yeni yeni döndüğünü söylüyorsunuz. Birde aşı için sağlık ocağına gittik ordaki hemşire o söyledikleri 6. ayda olur dedi. Dr Ek gıda, su, bişeylerin tadına tuzuna baktirmak yasak ilk 6ay sadece anne sütü dedi. Zayıf diyorum idare eder diyor. 5900grın nesi idare eder. Egzaması için hiçbir zaman geçmicek dedi suratima baka baka. Hemde yüzünde yavrumun : / cenesinde. Dermatoloğa götürücem. Off

Son düzenleme:
O emip emmediğini nişlicekler acaba
Abi en uyuz olduğum mevzu..bide kişiyi arar alo dersin aramıyon hiç der öküz oğlu öküz

Ben dicektim sen demissin zaten. Ebesinin nikahi Her cocuk farklidir birbirinden, hic kafana takilacak seyler degil bunlar, benimkide oyle tam donmuyo tembel, yan donuyo o kadar, hatta nefret edeiyo yuz ustu durmaktan. Napalim simdi agit mi yakalim hayret bisey

Efendinin kulağına dedim ki..bana bak cefasını ben cekiyorum sefasını karın sürcek ...beni deli etme pipini keserim dedim..
Ay bilmiyom emmesse yoğurt veririm

O emip emmediğini nişlicekler acaba
Abi en uyuz olduğum mevzu..bide kişiyi arar alo dersin aramıyon hiç der öküz oğlu öküz
Bir de ortamda iki bebek varsa hemen sut kardes yapma durumu ortaya cikiyor. Iki bebek derken biri 1,5 yasinda dana, digeri bizimkiler gibi yeni baby

Ya dönme mönme hikaye de ben bu adamı dinlemeyip kaşık maması vericem. Su da vericem. Milupayla bebelac arasında kaldım.

Hemen değiştir nerde oturuyorsun hangi hastanede bu doktor. ne serefsiz doktormus. Nasil yuvarlancak ya oha cus. Yuvarlanan var mi suan kizlar

Kızlar baya ilerlemiş sayfalar sabahtan beri pasta börek yapıyorum yarin hem gündüz hem aksama misafirim var pasa da durmadı canım çıktı yapana kadar ev yapımı satış yapan bir yer bulacak haftada en az iki gün misafirim geliyor şuan hayalim bu şekilde olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…