- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.841
O konuşma bizde de var, çenem yoruluyo oğlum diyom yok ıııı ııı gııı arada püüürtBenimki ninni falan hic bisi istemiyo salla yeterli yani uykusu varsa pat gidiyor gozler ama yoksa konusma istiyor findigim
Bana da heralde öyle tavırlı, beni niye kurtarmadın ah anne ahhY
Ybenim buyuk gecen sene oldu babannesiyle dedesiyle konusmadi kestirdiniz diye oda tavir yapti
Ben zaten giremedim iceri disari kactim eltim girdi yanina ben dusarda o icrde aglastikBana da heralde öyle tavırlı, beni niye kurtarmadın ah anne ahh
Ben zaten giremedim iceri disari kactim eltim girdi yanina ben dusarda o icrde aglastik
O emip emmediğini nişlicekler acabaYan komsu kapiyi caldi, apartmandaki tek sevdigim insandir, atom ya tv calismiyo sen anlarsin bi bakiversene dedi, tamam dedim bi cay verdiler onume, kadinin anneside evdeydi, hemen bebisin kac aylik oldugunu sordu, 10 gun sonra 5 aylik olacak dedim. Hiiii minyon olacak senin gibi herhalde dedi,emziriyorsun degilmi? Mama mi yiyor? Dedi. Emziriyorum ve sutumun yaradigini gayet guzel goruyorum cocugum 2.800 dogdu suan 7 kilo sadece anne sutuyle dedim. Minyon olursada annesine cekmis derim saglikli olsun bana yeter dedim, kulaklarina bant tak kepce olmasin dedi hadi oyle olsa iyiligine soyledi dicem ama alakasi yok neyse uykusu geldi iyi gunler dedim ciktim yuzlerce defa yazilmistir biliyorum ama millet ne merakli ya... Kadin yasca buyuk diye polemige girmedim tabi...
Hymana 30 kayme ve ben fayfasını cok gördüm atom..hipi bilememKizlar esime su sut yapan caylardan aldiricam ama iki marka arasinda kaldim humana mi? Hipp mi? Ne derseniz?
Ben dicektim sen demissin zaten. Ebesinin nikahiKızımın drunu değiştirmeye karar verdim. Bugun kontrolü vardı adam moralimi çok bozdu. Hareketleri azmış. Oyuncakları tutup ağzına götürüyor artık diyorum, bi elinden öbür eline oyuncak gecirmesi lazımmıs. Dönüyor diyorum, Yuvarlana yuvarlana ilerlemesi lazimmis. Yok anasinin nikahi dedim içimden. Kızlar hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapiyor. Sizlerde yeni yeni döndüğünü söylüyorsunuz. Birde aşı için sağlık ocağına gittik ordaki hemşire o söyledikleri 6. ayda olur dedi. Ek gıda, su, bişeylerin tadına tuzuna baktirmak yasak ilk 6ay sadece anne sütü dedi. Zayıf diyorum idare eder diyor. 5900grın nesi idare eder. Egzaması için hiçbir zaman geçmicek dedi suratima baka baka. Hemde yüzünde yavrumun : / cenesinde. Dermatoloğa götürücem. Off
Efendinin kulağına dedim ki..bana bak cefasını ben cekiyorum sefasını karın sürcek ...beni deli etme pipini keserim dedim..Pazartesi yaptırdık canım, benimde öyle altını açınca kesik kesik çişini yapıyordu ilk gün. Şimdi de çiş yaparken ihhhi diye inliyor hala yanıyo sanırsam benimde öyle ayakta sallaya sallaya emzirdim bugün anca öyle aldı, benimki biberon da almıyor sağdım almadı,kaşıkla verdim püskürttü minik adam tavır yapıyo resmen
Bir de ortamda iki bebek varsa hemen sut kardes yapma durumu ortaya cikiyor. Iki bebek derken biri 1,5 yasinda dana, digeri bizimkiler gibi yeni babyO emip emmediğini nişlicekler acaba
Abi en uyuz olduğum mevzu..bide kişiyi arar alo dersin aramıyon hiç der öküz oğlu öküz
Bulgur pilavı soğan yedim gece meme aylardan sonra taş gibi kalktım sagdim rahatladım o derece dahada sut doluyduAy herkes su diyo başka bişi demiyo...he geçen gün yengam soğan yeee soğan dedi
Çocuk kokacak o ne ya öle
Valla gazi falan goze alip abanalim o zamanBulgur pilavı soğan yedim gece meme aylardan sonra taş gibi kalktım sagdim rahatladım o derece dahada sut doluydu
Ben dicektim sen demissin zaten. Ebesinin nikahiHer cocuk farklidir birbirinden, hic kafana takilacak seyler degil bunlar, benimkide oyle tam donmuyo tembel, yan donuyo o kadar, hatta nefret edeiyo yuz ustu durmaktan. Napalim simdi agit mi yakalim hayret bisey
Benimki bir de kolikti, oldu gazi ama az eskiden tabi hic yemezdimValla gazi falan goze alip abanalim o zaman
Aynen bizde yeni toparlaniyoruz gazdan. Gecen erik yedim kotu etkilendi. Bulgur en son 1 ay once denedim gazlanmisti, simdi bide sogan yersek ne olur bilemiyorumBenimki bir de kolikti, oldu gazi ama az eskiden tabi hic yemezdim
Ne zaman dogdu bebis? Kac kg dogdu?Ya dönme mönme hikaye de ben bu adamı dinlemeyip kaşık maması vericem. Su da vericem. Milupayla bebelac arasında kaldım.
Hemen değiştir nerde oturuyorsun hangi hastanede bu doktor. ne serefsiz doktormus. Nasil yuvarlancak ya oha cus. Yuvarlanan var mi suan kizlarKızımın drunu değiştirmeye karar verdim. Bugun kontrolü vardı adam moralimi çok bozdu. Hareketleri azmış. Oyuncakları tutup ağzına götürüyor artık diyorum, bi elinden öbür eline oyuncak gecirmesi lazımmıs. Dönüyor diyorum, Yuvarlana yuvarlana ilerlemesi lazimmis. Yok anasinin nikahi dedim içimden. Kızlar hepimizin bebekleri aynı şeyleri yapiyor. Sizlerde yeni yeni döndüğünü söylüyorsunuz. Birde aşı için sağlık ocağına gittik ordaki hemşire o söyledikleri 6. ayda olur dedi. Dr Ek gıda, su, bişeylerin tadına tuzuna baktirmak yasak ilk 6ay sadece anne sütü dedi. Zayıf diyorum idare eder diyor. 5900grın nesi idare eder. Egzaması için hiçbir zaman geçmicek dedi suratima baka baka. Hemde yüzünde yavrumun : / cenesinde. Dermatoloğa götürücem. Off
Kimlerindi tek tek hatirlamiyorum ama masallah donenler varHemen değiştir nerde oturuyorsun hangi hastanede bu doktor. ne serefsiz doktormus. Nasil yuvarlancak ya oha cus. Yuvarlanan var mi suan kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?