- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.821
Sut icin degil mi? Aslinda yurumek beni cok rahatlatiyodu, annem gideli yurumek falan hak getire tabiii... Belkide ondan sut bolduCanım yürüyüş de iyi birde yürü bende baslicam yaridan itibaren
Ha ha ha matematik benim isim muhendisim benne kız bu..anlamak için önce matematik çözmem lazım
Zayiflamak için ama süte de iyi geldigini duymuştum özellikle soğukta yürümeninSut icin degil mi? Aslinda yurumek beni cok rahatlatiyodu, annem gideli yurumek falan hak getire tabiii... Belkide ondan sut boldu
ya ben onun o görünen dişini yerim ya
bizimkinde uç muç gözükmüyor ama uzun sürecegını sanmıyorum
agzına bişiler götürmek için savasıyor
Yürüyüş yaparmi bilmem arkadas ditet yapiyorya ondan dedimdiSut icin degil mi? Aslinda yurumek beni cok rahatlatiyodu, annem gideli yurumek falan hak getire tabiii... Belkide ondan sut boldu
Ilk defa duydum cnm fotografini yukleyebilir misinHa
Hayır cay bu eczanede satliyor sut artirici özelliği var
Ben 2 aydır içiyorum lactamil. Anne sütüne ek Mama veriyordum lactamilden önce. o ilk 2 ay sutum olsun diye yediklerim kilo aldırdı. Lactamilden sonra kilo almadim hatta 1 kilo verdim :)Bence lactamil cok kilo aldıran bisey
Hadi ya butun kis sogukta yurumustumZayiflamak için ama süte de iyi geldigini duymuştum özellikle soğukta yürümenin
Her yerdeler ya. Bizim de ust komsunun gorumcesi ve kaynanasi tutturdular gelismemis gelismemis die halbuki kilosu normal. Onlara gore gelismis olmasi icin obez falan olmasi gerekiyor galiba... uyuz ediolar insanıYan komsu kapiyi caldi, apartmandaki tek sevdigim insandir, atom ya tv calismiyo sen anlarsin bi bakiversene dedi, tamam dedim bi cay verdiler onume, kadinin anneside evdeydi, hemen bebisin kac aylik oldugunu sordu, 10 gun sonra 5 aylik olacak dedim. Hiiii minyon olacak senin gibi herhalde dedi,emziriyorsun degilmi? Mama mi yiyor? Dedi. Emziriyorum ve sutumun yaradigini gayet guzel goruyorum cocugum 2.800 dogdu suan 7 kilo sadece anne sutuyle dedim. Minyon olursada annesine cekmis derim saglikli olsun bana yeter dedim, kulaklarina bant tak kepce olmasin dedi hadi oyle olsa iyiligine soyledi dicem ama alakasi yok neyse uykusu geldi iyi gunler dedim ciktim yuzlerce defa yazilmistir biliyorum ama millet ne merakli ya... Kadin yasca buyuk diye polemige girmedim tabi...
Ilk defa duydum cnm fotografini yukleyebilir misin
Pazartesi yaptırdık canım, benimde öyle altını açınca kesik kesik çişini yapıyordu ilk gün. Şimdi de çiş yaparken ihhhi diye inliyor hala yanıyo sanırsam Ay kaç gün oldu ki seninki...
At sağol kuzum sizinkide hayırlı olsun
Sorma...gece nası ağladı nası ağladı yıktı evi ..bende ağladım derken altını açalım dedik açtıkta kesik keisk işemeye çalışıyodu bebeeemmm...nese pepe mepe açtık sustu..emme mevzusuna gelince gece kıpır kıpır olunca ven hemen emziriyorum bazen güzel emiyor bazen emiyo azıcık uyuyo..
Ama gündüz mahvoldum..yine sağdım..bide uyucak zırlıyo ayakta aşağı yukarı hoplarken tabi beyaz gürültü açık şekilde memei öle verdim ama kollarım koptu oturunca ağladı kalkınca devam etti...az önce yine işte ayakta emdi yattı..
Vallai iki güne bişisi kalmazmış yani bu huysuzluğu..bekliyorum
Valla kizlar sagligi yerinde olsun zayif olsu obez olmasidansa zayif olmasi tercuhim yaniHer yerdeler ya. Bizim de ust komsunun gorumcesi ve kaynanasi tutturdular gelismemis gelismemis die halbuki kilosu normal. Onlara gore gelismis olmasi icin obez falan olmasi gerekiyor galiba... uyuz ediolar insanı
Sanada gecmis olsun canim allah damatligini askerligini buyuk adam oldugunuda gostersin tavrini yirim onunPazartesi yaptırdık canım, benimde öyle altını açınca kesik kesik çişini yapıyordu ilk gün. Şimdi de çiş yaparken ihhhi diye inliyor hala yanıyo sanırsam benimde öyle ayakta sallaya sallaya emzirdim bugün anca öyle aldı, benimki biberon da almıyor sağdım almadı,kaşıkla verdim püskürttü minik adam tavır yapıyo resmen
Benim paşa Kayahanın ninnisini seviyor," annesi babası çok severmiş " var ya o Uyumyyi sabahtan beri yogurt yedirdim yüzüme püskürdü bu ne der gibi yemedi emdi emdi ama uyumadi nolcek bu durum bilmiyim kizler ninni soyleyin bakem gürültü mürültü istemiyo bizimki
Sağolasın kuzumm, amin inşallahSanada gecmis olsun canim allah damatligini askerligini buyuk adam oldugunuda gostersin tavrini yirim onun
Benimki ninni falan hic bisi istemiyo salla yeterli yani uykusu varsa pat gidiyor gozler ama yoksa konusma istiyor findigimBenim paşa Kayahanın ninnisini seviyor," annesi babası çok severmiş " var ya o benimki de o gürültüleri sevmedi
Ybenim buyuk gecen sene oldu babannesiyle dedesiyle konusmadi kestirdiniz diye oda tavir yaptiSağolasın kuzumm, amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?