2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumyyi sabahtan beri yogurt yedirdim yüzüme püskürdü bu ne der gibi yemedi emdi emdi ama uyumadi nolcek bu durum bilmiyim kizler ninni soyleyin bakem gürültü mürültü istemiyo bizimki

Uyumyyi sabahtan beri yogurt yedirdim yüzüme püskürdü bu ne der gibi yemedi emdi emdi ama uyumadi nolcek bu durum bilmiyim kizler ninni soyleyin bakem gürültü mürültü istemiyo bizimki

Yan komsu kapiyi caldi, apartmandaki tek sevdigim insandir, atom ya tv calismiyo sen anlarsin bi bakiversene dedi, tamam dedim bi cay verdiler onume, kadinin anneside evdeydi, hemen bebisin kac aylik oldugunu sordu, 10 gun sonra 5 aylik olacak dedim. Hiiii minyon olacak senin gibi herhalde dedi, emziriyorsun degilmi? Mama mi yiyor? Dedi. Emziriyorum ve sutumun yaradigini gayet guzel goruyorum cocugum 2.800 dogdu suan 7 kilo sadece anne sutuyle dedim. Minyon olursada annesine cekmis derim saglikli olsun bana yeter dedim, kulaklarina bant tak kepce olmasin dedi hadi oyle olsa iyiligine soyledi dicem ama alakasi yok neyse uykusu geldi iyi gunler dedim ciktim yuzlerce defa yazilmistir biliyorum ama millet ne merakli ya... Kadin yasca buyuk diye polemige girmedim tabi...

Her yerdeler ya. Bizim de ust komsunun gorumcesi ve kaynanasi tutturdular gelismemis gelismemis die halbuki kilosu normal. Onlara gore gelismis olmasi icin obez falan olmasi gerekiyor galiba... uyuz ediolar insanı

Pazartesi yaptırdık canım, benimde öyle altını açınca kesik kesik çişini yapıyordu ilk gün. Şimdi de çiş yaparken ihhhi diye inliyor hala yanıyo sanırsam  benimde öyle ayakta sallaya sallaya emzirdim bugün anca öyle aldı, benimki biberon da almıyor sağdım almadı,kaşıkla verdim püskürttü minik adam tavır yapıyo resmen

Her yerdeler ya. Bizim de ust komsunun gorumcesi ve kaynanasi tutturdular gelismemis gelismemis die halbuki kilosu normal. Onlara gore gelismis olmasi icin obez falan olmasi gerekiyor galiba... uyuz ediolar insanı
Valla kizlar sagligi yerinde olsun zayif olsu obez olmasidansa zayif olmasi tercuhim yani

Sanada gecmis olsun canim allah damatligini askerligini buyuk adam oldugunuda gostersin tavrini yirim onun

Benim paşa Kayahanın ninnisini seviyor," annesi babası çok severmiş " var ya o  benimki de o gürültüleri sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…