2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bi tane tişört yaptıralım önüne de anneliğime ve bebeğime Karışma yorum yapma diye yazı yazdıralım nefret ediyorum böyle insanlardan heryerde bunlardan dolu

Bence bi tane tişört yaptıralım önüne de anneliğime ve bebeğime Karışma yorum yapma diye yazı yazdıralım nefret ediyorum böyle insanlardan heryerde bunlardan dolu
Aynen ya bugün kanguruyla disardayim kadın anlayamadim 4. 5 aylık oldugunu küçük geldi diyor. Başka bi kadında yanimdan geçerken arkadasina aaa baksana kız nereye koymuş bebeği diyor hahahah gulsem mi aglasam mi

Aynen ya bugün kanguruyla disardayim kadın anlayamadim 4. 5 aylık oldugunu küçük geldi diyor. Başka bi kadında yanimdan geçerken arkadasina aaa baksana kız nereye koymuş bebeği diyor hahahah gulsem mi aglasam mi
Evet gozler hep uzerimizde. Cok nadir cikiyorum ben haftada 1-2

Cnn senle konuşmuştuk ya ben mimijumi biberon ısmarladım bugün elime ulaştı öğleden sonra ikinci denemem de biraz biraz emiyor gibi anne sutunu. Daha mamayi denemedim. Yine yazarim

Oh çok şükür. Inşallah devam da eder. Nasıl bir şey meme kısmı? Resmini yükleyebilirmisin

Oh çok şükür. Inşallah devam da eder. Nasıl bir şey meme kısmı? Resmini yükleyebilirmisin
Ekledim cnm facebookta mimijumi türkiye den siparis ettim gurubebe diye bir yer distribütörü instagramda gurubebe diye takip edebilirsin

Eklentiler

• 20160518_221620.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…