2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yan apartmanda kari koca kavga ediyodu.cok kotu.kiz kaynana kayinbabsya neler saydi.kocadida yurudu ustune mutfaktaydilar.bendev155 haber verdim.adam bicaklicam seni dedi..korktum.aradim bende sesleti cikmiyo.ikisidecailesini aradi yarin gelin defiler.uzakti evleti belli.bagirarak konustuklarindan hepsini duydum bide kizi dovmus onu soyledi

iyi etmişsin. öyle seylere seyirci kalanları hiç sevmıyorum.
ara 155 i gelıyorlar zaten

Ne bileyim herkes birşey söylüyor kafam ambele oldu. Ek gida ver ek gida verme ver verme..

Ek gıda kilo alımını yavaşlatır. Genelde çevremden gördüğüm eğer mama da alıyorsa bebek kilolu şse ek gıda başlıyorlar. Bence ek guda için erken bağırsakları daha yeni yeni gelişiyor. Yormaya gerek yok. Allah uzun ömürler versin. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten. Ama en önemlisi drun söylediği muayeneyi yapan o. Durumuna göre başlar yada başlamaz. Başkasını boş ver.

Ay
[QUTE="cemre29, post: 46554628, member: 230149"]Iyice artık anne memesi gibi yapıyorlar şuna bak ( :
Bende senin dediğin mamayi bi denicem bakalım yutacak mı.
Ne olurdu şöyle şakır şakır vede yağlı sütlerimiz olsa [/QUOTE]
Valla öyle böyle bugün tam 4. 5 ayligiz bu zamana kadar aldi ya anne sutu ben artık dert etmiyorum yeterki bir formul mamayi takviye olarak kabul etsin. Kaşık mamasi da alternatif ama formul mamayı icse daha sevinicem. Eskiden gece bari birazcik sertlik olurdu şimdi bakıyorum yumuşacık hep yumusak yani artik. Aslında tam doysa daha rahat uyucak ve gece zırt pırt kalkmicak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…