- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.961
kızz dün ben işten geldim kucağımdan inmedi.. kollarım ağrıdı artık .. yeter artık in kucağımdan dedim kızdım.. bana tavır yaptıVay uykucu sirin vay
bende kendi sesimi kaydetmiştim o beni dinlerken wc ye gidiyordum .. işe başlamadan önceKonusurken ses kaydi yaptim esime yolladim. Alpise dinlettm aglamakli oldu.. Anlamadi kendisinin oldugunu
Artik aliniyor sipalarkızz dün ben işten geldim kucağımdan inmedi.. kollarım ağrıdı artık .. yeter artık in kucağımdan dedim kızdım.. bana tavır yaptı
sonra uyudu.. saatlerin vermiş olduğu birikimle iyi uyudu bugün maşallah
Lactabol granul bide çayı var sen hangisi kullanıyorsunBen kullanıyorum lactabol
Cayini kullanıyorum benLactabol granul bide çayı var sen hangisi kullanıyorsun
Aynen bebrklrr daha güçlü cekiyorIki gögusten 30 cc anca çıktı vay arkadaş bebekler super vakumluyor demekki
kızz dün ben işten geldim kucağımdan inmedi.. kollarım ağrıdı artık .. yeter artık in kucağımdan dedim kızdım.. bana tavır yaptı
sonra uyudu.. saatlerin vermiş olduğu birikimle iyi uyudu bugün maşallah
HahaKonusurken ses kaydi yaptim esime yolladim. Alpise dinlettm aglamakli oldu.. Anlamadi kendisinin oldugunu
Herkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaaKızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluohaketti.
Bu insanlar kiyaslamyi cok seviyo benimki kucuk dogmustur seninki buyuk nolmus yani benim eltiminde 3 aylik bebegi kv diyo ilkay ayazdan buyuk gorunuyo olabilir nolmus yani benim oğlumun bünyesi boyle onunki oyle zaten hic benimkiker iyi degil hep onunkiler iyi buyuk cocugumls eltimin buyuk cocugunun arasindada ayni muhabbeti yaptilar sanane benim ki boyle yani dimiKızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluohaketti.
Herkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memedenkesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa
Cok komikmis ya 2 kilo efsaneHerkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa
Bu insanlar kiyaslamyi cok seviyo benimki kucuk dogmustur seninki buyuk nolmus yani benim eltiminde 3 aylik bebegi kv diyo ilkay ayazdan buyuk gorunuyo olabilir nolmus yani benim oğlumun bünyesi boyle onunki oyle zaten hic benimkiker iyi degil hep onunkiler iyi buyuk cocugumls eltimin buyuk cocugunun arasindada ayni muhabbeti yaptilar sanane benim ki boyle yani dimi
Aynen benimde esimin yegeni 9 aylik falan onla kiyasliyorlar. Yani onemli olan sağlıkli olmasi ya bu kadar basit. Bide bu kiyaslamayi okumuş kesim yapio yani ???
Neyini kiyaslarlar ki yaa her bebek farklidir kilo cokta onemli degl bence saglikli oldktan sonra kiloyu iyi almasina ragmen cok iyi deglms kilosu millet oyle diyo ayda 800-900 aliyo daha ne olsn bisey diyen olnca bende annesi babasi zayf cocktan ne bekliyosnz sisko olacak hali yok ya diyormKızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluohaketti.
Ne guzelde atmis oyle ayda iki kilo almasn mumkunse sisko bi bebek istememHerkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa
Yok illaa obez olcakNeyini kiyaslarlar ki yaa her bebek farklidir kilo cokta onemli degl bence saglikli oldktan sonra kiloyu iyi almasina ragmen cok iyi deglms kilosu millet oyle diyo ayda 800-900 aliyo daha ne olsn bisey diyen olnca bende annesi babasi zayf cocktan ne bekliyosnz sisko olacak hali yok ya diyorm
Kızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluohaketti.[/QUOTE
Kıyaslayınca ellerine ne geçiyo acaba. Başkasının bebeğinı osunu busunu ne diye merak ederler . Otur kendi bebeğinle ilgilen başkasınınkiyle ilgilene kadar. Gıcık oluyorum bende. Sadece bu konuda değil her konuda böyle meraklılar var. Yapacak bir şey yok. Ya kulak tıkayacaksın yada ağzının patını verip gülüp geçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?