2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uyusun uyusun maaallah,yazik yoksa gun icinde cokyorgun oluyorlar :/ haha tribini yesinler deseydin

Kızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluo haketti.

Herkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa

Bu insanlar kiyaslamyi cok seviyo benimki kucuk dogmustur seninki buyuk nolmus yani benim eltiminde 3 aylik bebegi kv diyo ilkay ayazdan buyuk gorunuyo olabilir nolmus yani benim oğlumun bünyesi boyle onunki oyle zaten hic benimkiker iyi degil hep onunkiler iyi buyuk cocugumls eltimin buyuk cocugunun arasindada ayni muhabbeti yaptilar sanane benim ki boyle yani dimi

ayda iki kilomu sukret canim almasin obezmi olsun cocuk ayda 2 kilo alsa 6 yasindaymis 100 kilo olurdu bosver kimseye takma obez olmasini istemiyorum iyiki almamis ikiser kilo de cvbini alir o

Cok komikmis ya 2 kilo efsane

Aynen benimde esimin yegeni 9 aylik falan onla kiyasliyorlar. Yani onemli olan sağlıkli olmasi ya bu kadar basit. Bide bu kiyaslamayi okumuş kesim yapio yani ???

Neyini kiyaslarlar ki yaa her bebek farklidir kilo cokta onemli degl bence saglikli oldktan sonra kiloyu iyi almasina ragmen cok iyi deglms kilosu millet oyle diyo ayda 800-900 aliyo daha ne olsn bisey diyen olnca bende annesi babasi zayf cocktan ne bekliyosnz sisko olacak hali yok ya diyorm

Ne guzelde atmis oyle ayda iki kilo almasn mumkunse sisko bi bebek istemem

Yok illaa obez olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…