2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2. 45 ten beri uyumuyordu ben salladikca bana bakip gülüyordu offff sinirlerim bozuldu bırakıp çıktım odadan bazen böyle inat yapip ne yaparsam yapayim uyumuyor 2 saat fln duruyoruz

Bizde kalktık sabahın 4unde gündüz gibi geziyoruz evin içinde. Aşıdan mıdır nedir şaşırdı çocuk saati : /

Günaydın anneler umarim hepimiz için çok güzel bir gün olur. Son birkaç gündür oğlum çok huzursuz asla yere bırakılmak istemiyor. Bazen kucakta bile durmuyor. Uyuyunca rahatliyyorum. Eskiden günde birkaç kez kaka yapardı şimdi 3 güne bir yapiyo ondan mi acaba.
Ayrıca dünden beri tekrar eldiven taktım ellerine ellerini emerkfn parmaklarını boğazına doğru götürüp midesini bulandırıyor. Kuracak kadar ögüruyo ne yapacağımı şaşırdım.

Bi de bebekleriniz bazen de olsa uzandığı yerden etrafını izliyor mu. Benimki kıpır kıpır ,elini ısırıyor,bacaklarını hızlı hızlı oynatıyor,kendini sikiyo ve agliyo

Valla öyle böyle bugün tam 4. 5 ayligiz bu zamana kadar aldi ya anne sutu ben artık dert etmiyorum yeterki bir formul mamayi takviye olarak kabul etsin. Kaşık mamasi da alternatif ama formul mamayı icse daha sevinicem. Eskiden gece bari birazcik sertlik olurdu şimdi bakıyorum yumuşacık hep yumusak yani artik. Aslında tam doysa daha rahat uyucak ve gece zırt pırt kalkmicak bence.[/QUOTE]

İlk zamanlar benimki de zor içiyordu. Anne sütünü biberonla içir olmadı. Ğöğsüne yasla biberonu göğüsten içiriyor gibi yap almayınca ben öyle yapıyordum. Şimdi benimki de 4,5 aylık oldu arada bir kaç mama denedik kabızlığı var diye. En son hep yarım bırakıyordu mamayı mama değiştirdim içiyor güzel. Çok mama değiştirmek iyi değil ama mama deneyenn biri olarak benim bebeğim iki mamayı sevmedi. Ne yazık ki benim sütüm de az .Şakır şakır gelse keşke. Bazen mamadan sonra verıyorum memeyı aç olunca almıyor memeyı az diye

Aynen benim ki de iki gündür huzursuz. Keyfi yok. Dişleri mafetti bizi. Hareketli çok benimki de. Ter içinde bırakıyor kendini. İki akşamdır yarım fitil atıyorum. Kulaktan mıdır dıyede kulakşarını kaşıuorum. Fitile rağmen dun oniki de uyudu. Kucaktada durmuyor. Ağladı çok. Mamadan sonra meme ver emzirince ağlaması durdu. Ne olurdu bol sütüm olsaydı öocuk memede istiyor. Bugün de aynı olurda dru arayacam artık

Bi de bebekleriniz bazen de olsa uzandığı yerden etrafını izliyor mu. Benimki kıpır kıpır ,elini ısırıyor,bacaklarını hızlı hızlı oynatıyor,kendini sikiyo ve agliyo
Aynen bnmki de kıpır kipir hele o bacaklarıyla bisiklet çevirir gibi hareketler yapması yok mu :)çok komik. Ama dediğin gibi hemen sıkılıyor ağlıyor kendi başına durmak istemiyor. Oyun halisinda yanina neşeli müzikler aciyorum max 20 dk duruyor

İlk zamanlar benimki de zor içiyordu. Anne sütünü biberonla içir olmadı. Ğöğsüne yasla biberonu göğüsten içiriyor gibi yap almayınca ben öyle yapıyordum. Şimdi benimki de 4,5 aylık oldu arada bir kaç mama denedik kabızlığı var diye. En son hep yarım bırakıyordu mamayı mama değiştirdim içiyor güzel. Çok mama değiştirmek iyi değil ama mama deneyenn biri olarak benim bebeğim iki mamayı sevmedi. Ne yazık ki benim sütüm de az .Şakır şakır gelse keşke. Bazen mamadan sonra verıyorum memeyı aç olunca almıyor memeyı az diye[/QUOTE]
Her yolu deniyoruz cnm valla ınş tutar biberon çok sağol. Üzülme bence hiç anne sutu alamadan buyuyen o kadar çok bebek var ki

Benim ac kurt oglan sabaha kadar 4kez uyandi emmek icin hepsinde de cop cop artik o benden once uyandiginda bana vurarak konusarak uyandiriyor, arkam donuktu gecen gun. O zaman da boynumu gidikliyordu yaramaz oglann bidi bidi pitircik
Massllah ona yerim onu bidi bidisini bende su anda yatirdim abisiyle oynuyo yerde agu yapiyolar abisi eline vurmus dedim niye bana agu yapmiyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…