- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #84.981
Kıyaslayınca ellerine ne geçiyo acaba. Başkasının bebeğinı osunu busunu ne diye merak ederler . Otur kendi bebeğinle ilgilen başkasınınkiyle ilgilene kadar. Gıcık oluyorum bende. Sadece bu konuda değil her konuda böyle meraklılar var. Yapacak bir şey yok. Ya kulak tıkayacaksın yada ağzının patını verip gülüp geçeceksinKızlar hastanenin emzirme odasindayim. Iki kadin geldi biri bebeğini emzircek. Baktim bebegi 2 aylık falan gorunuo. iste sonra emzirme odası muhabbetleri seninki kac aylık falan onun bebegi 2.5 aylikmiş . Bende dedim yeni benimki 4e girdi. Hmm ben öyle gormedim dedi. Kucuk mu gördün dedim. Evet dedi. Dayanamadim dedim seninkide küçük görünüyor, şaşırdı he evet dedi. Yaw arkadaş ben senin çocuğuna birşey demiyorum sana ne oluohaketti.
Onlar dogursunda aldrsn o zman kiloyu anne sutu aliyo yeter kilolu olsn diye bide mamami verelimmYok illaa obez olcak
Sirf o yüzden seninkide kucuk dedim zaten :)Kıyaslayınca ellerine ne geçiyo acaba. Başkasının bebeğinı osunu busunu ne diye merak ederler . Otur kendi bebeğinle ilgilen başkasınınkiyle ilgilene kadar. Gıcık oluyorum bende. Sadece bu konuda değil her konuda böyle meraklılar var. Yapacak bir şey yok. Ya kulak tıkayacaksın yada ağzının patını verip gülüp geçeceksin
Onlar dogursunda aldrsn o zman kiloyu anne sutu aliyo yeter kilolu olsn diye bide mamami verelimm
Aynen benim ki de iki gündür huzursuz. Keyfi yok. Dişleri mafetti bizi. Hareketli çok benimki de. Ter içinde bırakıyor kendini. İki akşamdır yarım fitil atıyorum. Kulaktan mıdır dıyede kulakşarını kaşıuorum. Fitile rağmen dun oniki de uyudu. Kucaktada durmuyor. Ağladı çok. Mamadan sonra meme ver emzirince ağlaması durdu. Ne olurdu bol sütüm olsaydı öocuk memede istiyor. Bugün de aynı olurda dru arayacam artık
bende kendi sesimi kaydetmiştim o beni dinlerken wc ye gidiyordum .. işe başlamadan önce
Iki gögusten 30 cc anca çıktı vay arkadaş bebekler super vakumluyor demekki
Ne duyduyssam yedim içtim. Tamamen fizyolojik. Annemin kuzeni var. Kızı 2 yaşına girdi. Fışkırıyor hala sütü. Doğru dürüst birsey yiyip içtiğim yok diyor. Annem de bana sende sütüm yoktu. Kardeşinde çok vardı dedi. Öyle birseylerde yiyip içmemiş. Yılmak yok gene duydugumu yiyorum biraz artıyoAh yavrum ya anne memesi ister tabi. Süt arttırıcı şeyler denedinmi?
Evet bana uyku çok yarıyor sutümü arttırıyor ama gündüz uykusu da bence kilo yapıyor pfffslm anneler,sutunuzun artmasi icin en iyi yöntem bol uyuyun firsat buldukca heleki gunduz uykusu
Kızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Ayrıca ayağında sallamadan uyutan var mı ?eymentaa dışında. VarSa yöntem paylaşabilir mi?
Ne duyduyssam yedim içtim. Tamamen fizyolojik. Annemin kuzeni var. Kızı 2 yaşına girdi. Fışkırıyor hala sütü. Doğru dürüst birsey yiyip içtiğim yok diyor. Annem de bana sende sütüm yoktu. Kardeşinde çok vardı dedi. Öyle birseylerde yiyip içmemiş. Yılmak yok gene duydugumu yiyorum biraz artıyo
Ne duyduyssam yedim içtim. Tamamen fizyolojik. Annemin kuzeni var. Kızı 2 yaşına girdi. Fışkırıyor hala sütü. Doğru dürüst birsey yiyip içtiğim yok diyor. Annem de bana sende sütüm yoktu. Kardeşinde çok vardı dedi. Öyle birseylerde yiyip içmemiş. Yılmak yok gene duydugumu yiyorum biraz artıyo
Cok pis dışlandımKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
Ayrıca ayağında sallamadan uyutan var mı ?eymentaa dışında. VarSa yöntem paylaşabilir mi?
Herkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa
Herkes bi bebek kiyaslama derdinde benim benis 1. Ayda 5 kg gelince benim komsu benimki ilk ay.6 kg di 6 aya kadar da hep 2 kg 2 kg aldi diyo ulan.bu cocuk ayda 2 kg alsa 4 kg dogdu 6 aylikken 16 kg olmasi lazimdi ee sonrada ayda 1 kg almismis etti mi 22 kg eee cocuk 6 yasinda 18 kg nerde arkadas bu kilolar o zamn 1 yasindaki kilosundan daha zayif bu cocuk diyorum memeden kesince kilo almadi diyo tee allaam yaaa
Canm çocuklar hem güçlü cekiyo hem de emme sırasında anneye verilen sefkstten dolayı süt daha çok akiyomusIki gögusten 30 cc anca çıktı vay arkadaş bebekler super vakumluyor demekki
İlk cocumda yasadm ben de eltimin 15 gün büyüktü herşeylerini kiyaslarlardi . İkinciyi de kiyasliyolar ama ben takmiyrm her havlayana bir taş ararsan dünyada taş kalmaz.Bu insanlar kiyaslamyi cok seviyo benimki kucuk dogmustur seninki buyuk nolmus yani benim eltiminde 3 aylik bebegi kv diyo ilkay ayazdan buyuk gorunuyo olabilir nolmus yani benim oğlumun bünyesi boyle onunki oyle zaten hic benimkiker iyi degil hep onunkiler iyi buyuk cocugumls eltimin buyuk cocugunun arasindada ayni muhabbeti yaptilar sanane benim ki boyle yani dimi
Benim de genelde memede uyuyo ay ama aliym fazla bekletmeden biraz sallayıp yatağına aliyrmKızlar gunduz ayağınızda sallayıp bebek uyuduktan sonra ne zaman birakiyorsunuz yani kaç dk sonra birakiyorsunuz.ve bıraktıktan sonra ne kadar kendisi tek uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?