2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyaslayınca ellerine ne geçiyo acaba. Başkasının bebeğinı osunu busunu ne diye merak ederler . Otur kendi bebeğinle ilgilen başkasınınkiyle ilgilene kadar. Gıcık oluyorum bende. Sadece bu konuda değil her konuda böyle meraklılar var. Yapacak bir şey yok. Ya kulak tıkayacaksın yada ağzının patını verip gülüp geçeceksin

Sirf o yüzden seninkide kucuk dedim zaten :)

Onlar dogursunda aldrsn o zman kiloyu anne sutu aliyo yeter kilolu olsn diye bide mamami verelimm

Aynen benim beklediğim cok kişi var. Bi dogursunlar görecekler

Ah yavrum ya anne memesi ister tabi. Süt arttırıcı şeyler denedinmi?

Ah yavrum ya anne memesi ister tabi. Süt arttırıcı şeyler denedinmi?
Ne duyduyssam yedim içtim. Tamamen fizyolojik. Annemin kuzeni var. Kızı 2 yaşına girdi. Fışkırıyor hala sütü. Doğru dürüst birsey yiyip içtiğim yok diyor. Annem de bana sende sütüm yoktu. Kardeşinde çok vardı dedi. Öyle birseylerde yiyip içmemiş. Yılmak yok gene duydugumu yiyorum biraz artıyo

Benimki artık uykusu gelince emmek istiyor. Memede uykuya başlıyor. Ordan direk ayağa geçiyoruz. O yüzden hemen uykuya dalıyor. Gündüz uykulari genelde yarım saat. Ama ayaginda sallama süresini sen belirleyemezsinki. Bebeginin derin uykuya daldigini anlarsin zaten. O zaman birakirsin.

Herkesten bir şeyler duymuşsundur ama bende kendi yaptiklarimi yazayim sana.belki denersin bi faydası olur bebisin doyar. Incir havuc kuru diye birsey var saracoglunun sitesinde. Kaynayan suya 6-7 kuru incir ikiye bölünüp birde havuç dilimlenip atiliyor bunun suyu sabah aksam birer bardak iciliyor. Aktardan da cemenotu tozu bir cay kasigi ve rezene tohumu bir cay kasigi bir bardak kaynamis suda 5 dk demlenip gunde 1-2 bardak iciliyor. Ben bunlari her gün yapıyorum. Birde gunde bi kac tane hurma yiyiorum. Bazende dere otu cig atiyorum agzima. Bol su da icmek gerek. Onu pek yapamiyorum suyu sevmiyorum. Bunlar benim sütümü bariz şekilde artirrdi. Ama yağlı diil benimde kilo yapmiyor onun içinde fındıkla kuru üzümü yeni duydum

Cok pis dışlandım

Az destekli salla diyeydin

Yuh
Bakiyim çocuğunun bebeklik fotoğraflarına de : D

Normalde bulgur pilavini yerim zaten ama dun konusuldu ya du bi dedim yiyeyim bakayim etki etcek mi sute.. Ahh hazmedemedim tika basa yemisim dun aksam yemegini sut de her zamanki gibiydi ben hic kesfedemedim su yariyor bu yariyor diye.. Bende bi gariplik var sanirsam ama bence de su en iyisi galiba

Tüm annelere merhaba,
Bende ocak 20 annesiyim.
Hamileliğimi ögrendiğimden beri sizi takip ediyorum
Sizin tecrübelerinizden çok şey öğrendim.
Oğlum yarın 4. Ay aşılarını olacak, İlk 2 ay aşıları abd'de yapılmıştı. Umarım sıkıntısız atlatabilir.
Burda henuz sürekli gideceğimiz bir dr bulmadım ama arastırıyorum yazdıklarınızdan dolayı dr konusunda biraz endişelerim var. Suan bodrumdayız ama ay sonunda istanbul'a döneceğim ve hiç istemesemde haziran basında işe başlayacagım.

Iki gögusten 30 cc anca çıktı vay arkadaş bebekler super vakumluyor demekki
Canm çocuklar hem güçlü cekiyo hem de emme sırasında anneye verilen sefkstten dolayı süt daha çok akiyomus

İlk cocumda yasadm ben de eltimin 15 gün büyüktü herşeylerini kiyaslarlardi . İkinciyi de kiyasliyolar ama ben takmiyrm her havlayana bir taş ararsan dünyada taş kalmaz.
Ağır konuştum çünkü ilkinde neredeyse depresyona girecektm . Hakkımı helal etmiycm onlara diyen bazen. Bi de bunu yapanlar akrabalar (esimin)uzaklasamiyosun da

Benim de genelde memede uyuyo ay ama aliym fazla bekletmeden biraz sallayıp yatağına aliyrm

Geçenlerde komşum cocunuh hastaneye götürmüş orada park var biraz oynataym demiş. Çocuğu bir yaşında dogdugundan beri istahsiz annesini ancak dört ay emdiği kadın manayı bile zorla iciriyo. Kalp damarları darmis bu yüzden biraz kılı almaliymis kadın kendini parçalıyor bir kaşık fazla yesin diye . Neyse velhasilikelam kadının biri parkta demiş ki ay yazık vah vah ne kadar zayıf bir çocuk. Komşunun canı sıkılmış yo demiş kilosu gayet iyi diyebilmis sadece . Yani demem o ki sanki kasten yapuyolar insanları uzduklerini anlamiyolar mi . Bence o kadın komşumun hakkına girdi zaten kadın çok hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…